Гласуване за "Хубава жена" /номинация за красота/ за 2015 година

• 27 547
  • 393
  •   1
Отговори
# 150
  • вятър в маслините, вятър над хребета
предни години гласуването за красавица не беше ли без снимки? Гласувахме като за легенда, краката ми дълги, очите ми големи, дремвам за красота всеки ден....
поправете ме ако бъркам с друга номинация.
Не, не бъркаш, така беше. Ама тогава и имаше кандидатки, които умееха да поддържат съвършено илюзията- да не покажеш и пръст, но стотици да вярват, че си неповторима.

# 151
  • София
Гласувах , за Змия и Koikoii .
Многократно съм ги виждала в Покажи се, за мен имат силно излъчване .
Харесвам и другите Simple Smile
На мен темата Покажи се ми харесва / и аз съм пускала селфита там , съжалявам , ако съм досадила на някой./
Аз обичам да гледам красиви жени /и пейзажи и деца /.
За това и ахкам , защото ми харесват.

# 152
  • out of space
Тази номинация съществува открай време, много отпреди "Покажи се". Провеждала се е така, както сега, нищо, че не е била афтърпарти на конкретна тема. Всяка година се протестира, че няма снимки, а когато някоя се покаже, все се намира кой да я нарече звеноводка. Ами не се учудвайте, че някои няма да се покажат.
Преди няколко странииц същото ви каза и Бианка, също изпитала чудната емоция на гърба си миналата година.

Не е вярно. Не знам от кога си регистрирана, но при първите номинации за красота, потребителките представиха снимки и за тях се гласуваше.

Времената се менят, все пак първите номинации за красота бяха 2004-2005 г.  Laughing

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 17:04 от bubanka

# 153
  • Tам през Атлантическия океан
Гласувах , за Змия и Koikoii .
Многократно съм ги виждала в Покажи се, за мен имат силно излъчване .
Харесвам и другите Simple Smile
И аз за тях  Peace

но еvil поведе само заради неподправените  си и непринудени снимки  Wink (мое мнение)

# 154
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Защо се е променил регламентът?
Най-вероятно защото форумът вече не е малко местенце с шепа потребители и не всеки иска да се показва пред толкова много хора. Може би и заради прословутата битка в годината на Ли Лу, стигнала до грозни сцени и заплахи на ЛС. Първите номинации, които проследих аз, бяха точно следващата година и вече нямаше снимки в заглавния пост, а се гадаеше по описание.

# 155
 Защото няколко поредни години не се спазваше добрият тон и предполагам потребителките не са искали да се подлагат на това. И за какво- за една виртуална корона?

# 156
Ами то и сега квалификациите излязоха от рамките на добрия тон. Прави са си момичетата. Но въпреки това намирам за неуместно подобно гласуване на сляпо. Тогава може би трябва да е нещо от типа на "Усещане за жена" - кой според вас е най-красив, като съдите от постовете му.

# 157
  • София
Ами то и сега квалификациите излязоха от рамките на добрия тон. Прави са си момичетата. Но въпреки това намирам за неуместно подобно гласуване на сляпо. Тогава може би трябва да е нещо от типа на "Усещане за жена" - кой според вас е най-красив, като съдите от постовете му.
Ако визираш мен, аз по принцип не съм деликатно-възпитана. Но все пак не преследвам претендентките на ЛС със заплахи  Laughing Това последното направо ме оцъкли.

Както и да е. Въпреки че моята фаворитка не се класира, радвам се, че Ивъл ще спечели.

# 158
Да  Peace

или па да има тяло и лице на форума  Wink
имаше доста снимки само тяло или лице , ей на за Ша веднага се сетих там глава не участва  Laughing Hug

# 159
  • Mediterraneo
Добре де, като е натоварено с толкова негативизъм всичко това, защо изобщо я има тази категория?!
Който иска да се бори, да си остави снимката; за когото всичко е насила, натоварено с отрицателни емоции и пр.- отказва да участва и толкова. Понеже хем онуй в г**а, хем душата в рая, не става! Хем не искам да ме гледа половин България, хем обаче пък бих се пъчила с една виртуална корона, да видите вий!

# 160
Пиша като някоя огромна клюкарка, но може ли да кажете в коя година са ставали ужасиите заради, които вече не се слагат снимки? Успях да намеря през 2013 да се споменава, че е имало психопатски съобщения, но отказвам да повярвам Shocked

# 161
  • София
През 2013 беше конкурса на Катрала, който беше със снимки и нямам спомен за някакви психарии. По-рано ще да са били тези съобщения.

# 162
Пиша като някоя огромна клюкарка, но може ли да кажете в коя година са ставали ужасиите заради, които вече не се слагат снимки? Успях да намеря през 2013 да се споменава, че е имало психопатски съобщения, но отказвам да повярвам Shocked

боШке имаш доста свободно време  Sunglasses

# 163
  • Бургас
От всички номинирани не съм виждала само коикои.Може ли една снимка? Grinning

# 164

боШке имаш доста свободно време  Sunglasses
Мързелувам и бременея щастливо Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт