Гласуване за "Хубава жена" /номинация за красота/ за 2015 година

• 27 542
  • 393
  •   1
Отговори
# 135
  • Другата България
Бела също се показа и тук.

# 136
  • Ямбол
....
Относно липсата на снимки- ако сте забравили, да ви припомня, че това е първата година, в която Богиня и Шантал ги няма в анкетата. Я кажете, колко от вас са ги виждали? Laughing
Да кажат само онези, които са ги номинирали и гласували за тях.

# 137
Бела също се показа и тук.

Да, сега се разрових и я видях - красиви очи.
Богиня съм я виждала, Шантал никога.

# 138
Аз не помня конкурс, освен този организиран от Ла Катрала, в който потребителките да са давали снимки преди старта на гласуването.
В конкуса, организиран от Катрала,не се ли участваше по собствена воля?
При нашия научаваш при свършен факт - като се пусне темата за гласуване. И дори да пуснеш снимки, пак има недоволни.
Освен това пък е нелепо едни да  участват лицата си и да отнасят недоволството поради липса на организация, а други - ни снимка, ни отвод. Навсякъде се гласува по единни критерии, само тук не.

# 139
 Да, по собствена воля беше, както би трябвало да е в нормален конкурс за красота. Как да си дадат отвод момичетата, ако не са наясно, че участват?

# 140
Сигурно има причина, която обаче на мен ми убягва - ако доброволно си си качвала снимки и хората са те видели, харесали, а после гласуват за теб за ''Най-хубава'', защо ще искаш да си дадеш отвод?
От скромност? Защото не ти се занимава да си качваш пак снимки?

# 141
Никоя от колежките номинирани досега не каза съгласна ли е, не е ли да се сложат снимки в началния пост. На мен ми е все тая, аз снимки не трия.

# 142
Сигурно има причина, която обаче на мен ми убягва - ако доброволно си си качвала снимки и хората са те видели, харесали, а после гласуват за теб за ''Най-хубава'', защо ще искаш да си дадеш отвод?
От скромност? Защото не ти се занимава да си качваш пак снимки?
Не искаш да си на фокус в подобен конкурс. Все пак в онази тема тонът е приятелски, в тези конкурси не бих казала...

# 143
Ами когато си се показал, то не е било, за да блеснеш с неземна красота. Общо взето е на принципа "приятно ми е, това съм аз".
Което по никакъв начин не е заявка, че искаш да участваш в надпевара кой е по-по-най в категория, в която ще те преценяват според физическите ти дадености.

# 144
Ок Peace

Аз щото бих се показала само за да блесна, явно за това не схванах веднага.  Crazy

# 145
  • София
Аз не помня конкурс, освен този организиран от Ла Катрала, в който потребителките да са давали снимки преди старта на гласуването.
В конкуса, организиран от Катрала,не се ли участваше по собствена воля?
При нашия научаваш при свършен факт - като се пусне темата за гласуване. И дори да пуснеш снимки, пак има недоволни.
Освен това пък е нелепо едни да  участват лицата си и да отнасят недоволството поради липса на организация, а други - ни снимка, ни отвод. Навсякъде се гласува по единни критерии, само тук не.

Конкурсът, организиран от Катрала, беше прост и ясен; имаше снимки и на лица, и на тела. Помня, че тогава видях 2-3 наистина красиви потребителки.

Настоящият е като сцена от роман на Кафка  Laughing

И, извинете, но някак не хващам вяра, че хора, които си пускат всяка седмица селфитата в Покажи се, изведнъж се трансформират в срамежливи Пепеляшки.

# 146
предни години гласуването за красавица не беше ли без снимки? Гласувахме като за легенда, краката ми дълги, очите ми големи, дремвам за красота всеки ден....
поправете ме ако бъркам с друга номинация.

# 147
http://prikachi.com/images/964/8170964l.jpg

Първата снимка, която качих във форума беше в темата Искам да кажа и беше точно от типа "да се запознаем". Въпросната вечер много хора се "видяхме". В Покажи се имам три мои снимки и две на детето.
Показвам снимка за да не излезе, че се крия, но доколкото разбрах от доста време снимките не се качват в първия пост.

# 148
  • Австрия

Демек, избираме Мисис Анонимната.

Е, не. Някои си качиха снимки в темата.

Аз гласувах за Антигона. Нея (нейна снимка) съм виждала и преди. Но виждам и всеки път като я засичам из форума, тъй като на аватара си е тя  Heart Eyes Хубава жена! И не е анонимна.

пп. Темата 'Покажи се' нямах възможност да следя. А в момента, в който за кратко попаднах там, токущо няколко от списващите бяха изтрили снимките си.. та, нямаше смисъл.

А! .. имам право на още един глас  Wink

Последна редакция: сб, 28 ное 2015, 16:34 от DimS.

# 149
Коментирам, защото съм била и от двете страни и знам колко може да е неприятно. Категорично бих си направила самоотвод, ако имах шанса - нямах. Качих снимки, заради мрънкането - ми не, не спря. Още на следващата страница някой измрънка, че не ме бил виждал. WTF?!
Други участници пък показваха снимките си само на лични, което също означава, че не са съвсем ОК с това да участват, ама както казах - избор нямаш.
Като сеирджийка обаче и аз предпочитам снимките на желаещите участват да са на едно място.

Общи условия

Активация на акаунт