Гласуване за "Хубава жена" /номинация за красота/ за 2015 година

• 27 554
  • 393
  •   1
Отговори
# 255
рядко при тополовата снага има жабешко лице .
Но красиво лице и надолу -ниско, набито в гъза развито има много hahaha

Още се чудя коя майка да подкрепя . Змия е умна, бойна и дива,
а Евил е нежна и лъчезарна . Ще помисля  newsm78 и Бела е много хубава жена.

# 256
  • В Космоса
Каси, на мен пък ми се е случвало в рамките на няколко часа да си променя мнението за някой визуално, само заради мое си настроение - в един момент си казвах "Баси грозилището",  в следващия " Харесва ми всъщност". (Не визирам никой от форума). Така, че какво изобщо си говорим? Crazy Явнбото е, че всички претендентки са хубави, оттам натаък, която и да спечели за мен няма особено значение. Wink

# 257
Радвам се, че моята избраничка води.
Койкой. Peace

Няма за коя друга да гласувам.

# 258
То пък ще кажеш, че момичетата ще ги пращаме на световен конкурс, че да ги изследваме под лупа. Очевидно красотата също е субективна, както прочетох в 2-3 категорични мнения съвсееем далеч от моето. Пък и тук иде реч за "хубава жена", всеки може да си го тълкува както иска.

# 259
Таис, ти се шегуваш, но 2006 наистина половината форум е участвал в конкурса Simple Smile http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=142037.0

# 260
  • В Космоса
рядко при тополовата снага има жабешко лице .

Ай стига, е!? Laughing В моята реалност такива бол. Simple Smile

Но признавам, че с пухкави телеса и къси крачка, като че ли по-често се засичам. Crazy

# 261
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Таис, ти откри разковничето Joy. Може и допълнително разбиване на категориите според размера на бебето и да си гласувамепо категория на седмица  от декември до април Laughing.

А относно фигурите аз пък по-често съм виждала глава на кикимора върху стегнато стройно тяло, отколкото такава на мадона върху топка.

# 262
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Наистина всяка една от участничките си има своята красота.Единият си глас го дадох,но вторият и основният си остана не даден,защото моя фаворит и за лице и тяло и реч не се е класирал и това е Касита.

# 263
Наистина всяка една от участничките си има своята красота.Единият си глас го дадох,но вторият и основният си остана не даден,защото моя фаворит и за лице и тяло и реч не се е класирал и това е Касита.

Joy

Събудих бебето на съседите.

Blush Чакай и да се изчервя, не мога да го приема сериозно. Благодаря. Някак не влизам в категории като тази.

# 264
Избрах - да има справедливост - дивата Кой ииии
 многодетната майка Евил . Съвестта ми е чиста и
ще спя спокойно  smile3524

# 265
  • Ямбол
Кас, не бъди скромна. Рядко се среща такъв поглед, в съчетание с цялостно присъствие на тяло, което подхожда на погледа и словото.

# 266
Лил, ето така се раждат легендите- казано пет пъти и на шестия някой който хал хабер си няма от мен, ще ви повярва и без да се проявявам, ще ме номинират от член на МЕНСА до Мисис МЕНСА.   Mr. Green
И аз те обичам.  Heart Eyes

# 267
  • На топло
Е какви легенди, Касита всички сме я виждали...  Grinning

# 268
  • В Космоса
Касита е за завиждане откъм фигура, даже клоняща клъм малката граница на харесване. Но цялостният ѝ образ е впечатляващ и това е важно за много хора, според мен. Пристрастия. Wink Гледам да се оттърся от тях в такива моменти. Колкото и да ми е интересна Касита (заграбих нейния ник, образно, но имам предвид общо всички мацки), няма да гласувам за нея ако не е достойна за категорията, а само по друг тип симпатия.

# 269
Касита е за завиждане откъм фигура, даже клоняща клъм малката граница на харесване. Но цялостният ѝ образ е впечатляващ и това е важно за много хора, според мен. Пристрастия. Wink Гледам да се оттърся от тях в такива моменти. Колкото и да ми е интересна Касита (заграбих нейния ник, образно, но имам предвид общо всички мацки), няма да гласувам за нея ако не е достойна за категорията, а само по друг тип симпатия.

Прощавай, това не го разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт