Гласуване за "Хубава жена" /номинация за красота/ за 2015 година

• 27 571
  • 393
  •   1
Отговори
# 270
  • В Космоса
Че за някои прекрачваш границата за приятно слаба. Срещала съм нееднократно подобни коментари през няколкото години на пребиваване тук. Peace

# 271
Че за някои прекрачваш границата за приятно слаба. Срещала съм нееднократно подобни коментари през няколкото години на пребиваване тук. Peace

Лека нощ, дами.

Прекрасни девойки и жени видях. Догодина още.

# 272
  • София
Таис, ти откри разковничето Joy. Може и допълнително разбиване на категориите според размера на бебето и да си гласувамепо категория на седмица  от декември до април Laughing.

А относно фигурите аз пък по-често съм виждала глава на кикимора върху стегнато стройно тяло, отколкото такава на мадона върху топка.

Джо,  Laughing Много ми допада твоето предложение за размера на бебето, обезателно трябва да го добавим.

Касита е твърде слаба, иначе има интересно лице. Мен лично ме печели с ум и ирония, а не с тяло.

# 273
Касита, плс една снимка  Praynig Може и на лични. Събудихте любопитството ми.  Grinning

# 274
  • София
За белла дона и койкой гласувам newsm18

# 275
  • София
Я, Елица. Къде си бе човек, много липсваш  Hug  Simple Smile

Джо, аз уж чакам нейни снимки, ама засега няма  Laughing Иначе си права, Богинята блестящо умее да поддържа легендите за себе си. Голяма съм заспа, исках да кажа Аззи, не Атти. Сега ще си редактирам поста.

Шанел ми е girl crush  Heart Eyes Не съм я виждала, но и като гоблин да е грозна, все ми е тая. Много съм я чела в старите теми, от времето когато форумът е бил пълен с остроумие и (само)ирония, бликащ от живот и много искрен. Тя е точно ''мой тип'' потребител: интелигентна, хаплива, доста рязка и категорична, но и много истинска, неподправена. Може да бъде и мила, и забавна, стига отсреща й да има свестен събеседник, а не глупак.

Жалко, вече не ги правят такива.

# 276
  • София
Ох, и вие ми липсвате, ама нещо много сгъстих програмата с двете деца... Hug

# 277
Аз гласувам за Кенди гърл

# 278
  • София
Гласувах за Кенди Гърл  и аз. Реално само от нея имам и впечатления, освен това ми е симпатична.
Иначе и аз искам да видя Богинята и Шанел.  Mr. Green Вече ми е разпалено  любопитството

# 279
на мен  тя най много ми хареса от снимките, а не харесвам блондинки и то такива луксозни, неестествени. но тя реално е мн хубава и като лице и като фигура.

# 280
Гласувах за ивъл.

# 281
Много е оспорвана тази категория.

# 282
Аз дадох гласът си за Ивъл и Антигона още в началото, но искам да кажа на Кенди, че е прекрасна.

# 283
  • Once there was a Hushpuppy...
Евил е хубавица, виждам, че води Peace Късмет Hug
Лично аз гласувах за Антигона.

За мен фаворитката по красота в този форум, в който съм виждала не малко от потребителките си остава Жаклин! Heart Eyes Това, което видях в лицето и излъчването на Жаки е достойно за конкурс за красота от най-висок клас. За съжаление не го намирам в други Peace Хубавици има, да, доста са, но има и набедени за такива Wink

Забравих да добавя, че много ми хареса и Бела Дона на снимките Peace Heart Eyes Не я бях виждала и честно не си те представях,Бела. Останах приятно изненадана Heart Eyes

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 09:53 от Hushpuppy

# 284
  • Once there was a Hushpuppy...
Предлагам догодина, вместо само 1 конкурс ''Хубава жена'', да има 2. А защо не и 3, даже 4. Или пък, да добавим още категории и ограничения: за девойки до 18 г., между 18 и 28, после от 28 до 38 и т.н. Редно е също така да вземам предвид и раждала, нераждала, със съответните подкатегории: раждала 1, 2 и 3 деца. За родилите повече от 3 наследника, предлагам освен корона, да се дава и грамота за доброволно мъченичество - демек за вътрешна хубост.

Peace Ако, щеш ми вярвай същото си го помислих, на шега разбира се Crazy Mr. Green
Все пак аз, ако искам да участвам трябва да има категория Бабички Mr. Green иначе къде ти, срам ме е да се бутам при младото Whistling
Всичко в кръга на шегата Peace Нямам никаква нужда от участие, така за купона съм си показвала снимки понякога Wink

Общи условия

Активация на акаунт