Гласуване за "Хубава жена" /номинация за красота/ за 2015 година

• 27 566
  • 393
  •   1
Отговори
# 285
Първо да кажа, че много се радвам да видя Елица, Ели и на мен ми липсваш, да знаеш Hug
По темата : Тази година нещо не се получава добре, не знам защо, рехаво в някак, не съм и чела всичко, но от това което прегледах, искам да кажа, че съм на мнението на Кас. И аз се затруднявам да направя паралел между две поколения жени, неравностойни и дори  непълни ми се струват в тази категория. Затова и аз съм пас.
Аз ще  оставя короната там,   където и е мястото, а имено на хубавата глава на Жаклин. Обявявам служебна победа за нея,  въпреки , че знам, че тя иска да предаде щафетата тази година, но аз не бих развалила и кичур от косата и за да преместя короната  на което и да е от  така предложените места.  Това е личното ми мнение:peace:

# 286
  • Once there was a Hushpuppy...
Да, видях в анкетата Peace Може по 2 гласа.

Вторият ми отива за Евил Heart Eyes

# 287
Не съм следила досега номинациите за хубост, но в предишните издания - кандидатките на една и съща възраст ли бяха?

# 288
По мой спомен бяха жени с деца,  конкретна възраст не знам, но драстична разлика не е имало.

# 289
Сериозно се замислям да мина през очния - каква им е драстичната разлика на жените тук  #Crazy . С лупа ли ги гледате?

# 290
  • София
Има логика в това мис бг-мамма да е мисис или поне майка, все пак.

# 291
Нямам лупа, само честни сини очи Simple Smile
А сериозно, помня че Антогона каза че е на 23, а някой от останалите претендентки спомена, че е почти на възраста на сина й. Това за мен е  разница Peace

# 292
Изказванията от сорта ''ще се появи еди коя си и да затваряме темата, щото ще помете всичко с красотата си'', ми се струват леко обидни за участничките.
Като има такива неземни красавици, ми да участват форевър и да се вечни призьорки.

Абсолютно!  Peace

Гласувах-Антигона и koikoii  Hug

# 293
Еее,като се захванахте с тези години ooooh! Нали категорията е "Хубава жена" ? За мен и 24 годишната е жена и 40 годишната. Peace Миналата година Антигона пак участва,Жаклин също,не е било по-различно.Отделно всеки има право на два гласа и като вижда голяма разлика в поколенията,да гласува с един глас за "младите" и с другия за "по-старите". Аз харесвам всички участнички и ако намирам някаква разлика между тях,то тя не е във възрастта,а в типа красота. Hug

# 294
 И сега като видях Асос Heart Eyes  се сетих, че тя е много подходяща за мис, но не се показва и не я засичам често. Wink

# 295
Ами аз се затруднявам така. Няма равен старт, съгласете се.
 Хрумна ми  освен по-зрелите раждали жени да пуснат  свои снимки на които са на по 25 ( тъй като обратния вариянт не е възможен Simple Smile ) и тогава може да говориме Simple Smile

# 296
Пуснете, затворете я, а ако след това да речем Богинята реши да пусне снимка, може да закриете конкурса за вечни времена Laughing

Не знам кой, какво и на кого е трито мнение, но това е повече от обидно спрямо участничките в конкурса. Сама се досети защо Wink

Аз съм виждала /в реала, не на снимки, щото на снимки...  Wink Wink Wink/, много , ама много хубави дами от форума. Само една е участвала в този конкурс и мисля, че май преди години спечели доста гласове. Няма да казвам коя е, отдавна не пише тук/и с право Peace/. И към днешна дата слага в малкия си джоб доста от спряганите постоянно тук за  красавици.

Хубава глава стои добре на хармонично тяло, фина и поддръжана структура. Една глава не те прави красавица.

# 297
Аз пък явно не мога да познавам годините на хората. Мислих си, че Кенди Гърл е нераждала тийн-ка, а тя е млада майка. Кенди Гърл има данни за модел и красота на лице и фигура. Браво!
Съгласна съм за фигурата, ако ще ме обективни, а не поетични, фигурата е много важна.

# 298
  • Бургас
Аз не видях застаряващи участнички в конкурса.Освен Кенди всички са жени в разцвета си,около тридесетте.
Кенди е невероятно красива дете,но не само защото е млада.Младите момичета са свежи,но поне според мен,жената е най-красива именно около тридесетелетието си.

# 299
Е, нали Антигона била на 23 ...явно не са всички в разцвета си около 30тте, а просто не можем да познаем кой на колко е Simple Smile))))) В България наистина жените се поддържат много и забелязвам че разни госпойци на 40 на мен ми изглеждат по-малки от мен.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт