Защо не мога да вярвам в мечтите си?

• 3 463
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
А защо се карате?
Ако така я притискаш с тая твоя вечна любов, нормално е да те отсвири.

# 16
Виж сега, аз като жена да ти кажа, че колкото по-досаден, настойчив и излиятелен си, толкова повече ще я отблъскваш от себе си.

Наложи си малко самодисциплина, не й се обаждай за известно време, не се виждай с нея. В никакъв случай не плачи, не й се моли и не се унижавай. Жените, дори и когато са на 16 не понасят слаби мъже.

И може да откриеш, че ти е по-добре без нея. Кой обича постоянни скандали и цупения?
На 16 ти е много рано за подобни драми.

# 17
А защо се карате?
Ако така я притискаш с тая твоя вечна любов, нормално е да те отсвири.
За дребни работи, тя ми вика "защо си купи тези дрехи? Не ми харесват, обличаш се като селянин...

# 18
Явно много ти се дразни момичето. Няма да ти е последната връзка тази, така изглежда.

# 19
Скрит текст:
Първото е, че просто не искам мечтаната ми любов да ме остави Sad... Просто толкова много се страхувам :'(...

От каквото се страхуваш, това привличаш!  Sunglasses

Даже преди 5,6 месеца, за любовта си си счупих дясната ръка...

Уча бизнес, но аз съм различно момче, не съм като другите Sad... Лудо влюбен съм Sad и немога без нея Sad

И аз така си мислех... Но, повярвай ми - можеш!  Grinning Силата е в теб и с теб!  Grinning
Ако сам не можеш да се справиш, просто потърси помощта на някой добър психолог. На 16 г. да се заричаш в "най-голямата любов" на живота си е разбираемо, но наистина е наивно.  Grinning Знаеш ли колко са минали по твоя път и са оцелели.  Grinning
Но... Аз не съм такъв! Cry

Човек е такъв, какъвто иска да бъде!  Sunglasses  Sunglasses Ако мислиш, че си единственият, който "не е такъв", знай, че мноооого такива като теб е имало!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Човек трябва да цени и обича първо себе си, иначе доникъде няма да я докара. Не търси съчувствие и подкрепа за това твое "страдание" - кавам ти го с най-добро чувство. Извикай силата в себе си, жените не си падат по слаби мъже.  Grinning  Кажи й "майната ти", кажи си "майната му" и вселената ще ти прати това, което търсиш, защото очевидно не е това, към което се стремиш в момента.  Sunglasses Казвам ти го като човек с опит и преминал през подобни "страдания"!  Sunglasses Grinning
Преди малко ми вика "Защо се запознахме защо" и после викаше "ти си ми проблема"!
Какво ще рече това? Cry
Буквален превод - че за нищо не ставаш.

# 20
  • София
Проблемът е един, че не мога да вярвам в мечтите си... Помощ
Мечти или фантазии?
Често едното се бърка с другото.
За фантазиите нищо не се иска- седиш, лежиш, бъркаш си в носа и си представяш че си арабски шейх с харем, но знаеш че няма как да стане- вече си се родил и не си шейх.
При мечтите е друго- трябва да си готов да платиш цената, за да постигнеш всяка от тях.
Вярата ти трябва не за мечтата, а за постигането ѝ- вяра в желанието да го направиш.
Що се отнася до приятелката ти- вижда че си влюбен до уши и се държи с теб като с кученце.
Прави ѝ кеф да те тормози- като си ѝ казал, че само тя ще е една и единствена в живота, така ще е.
Я, вземи се направи, че ти харесва някое друго момиче, загледай се подире му като сте заедно, или си прати sms от неизвестен номер с покана за среща..............да видиш как ще се промени отношението на момата към теб.

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 15:16 от absurt

# 21
  • out of space
Майка ти какво мисли за нея?

# 22
Майка ти какво мисли за нея?
Че е добра,хубава..

# 23
И ако те остави какво ще стане? Нищо.

# 24
И ако те остави какво ще стане? Нищо.
Ще се съсипам Cry

# 25
И после ще ти мине, не бой се Wink

# 26
Аз някъде в цитатите по-напред прочетох , че си написал, че заради нея си си счупил ръката. Само че трудно се чете този пост.
Инцидент ли е било, или нарочно ?
Много по-спокойно ще ти е да се скарате даже или разделите, за да видиш, че няма нищо страшно, само така ти се струва.
Тук във форума може би повече от половината са се разделяли, че и развеждали, ето - даже са по-щастливи сега отпреди.
Спокойно  bouquet

# 27
Аз някъде в цитатите по-напред прочетох , че си написал, че заради нея си си счупил ръката. Само че трудно се чете този пост.
Инцидент ли е било, или нарочно ?
Много по-спокойно ще ти е да се скарате даже или разделите, за да видиш, че няма нищо страшно, само така ти се струва.
Тук във форума може би повече от половината са се разделяли, че и развеждали, ето - даже са по-щастливи сега отпреди.
Спокойно  bouquet
Преди бяхме скарани много лошо, после и казах дано да ми се счупи ръката... Ще я счупя и стана...

# 28
  • Linz
Как стана? Самопрокле се и в един момент ръката ти се оказа счупена?!
Според мен в нейните очи изглеждаш толкова отчаян, че си жалък. Коя жена би искала такъв мъж до себе си... Вземи се стегни и поработи върху себеуважението си.

# 29
Как стана? Самопрокле се и в един момент ръката ти се оказа счупена?!
Всеки път като бяхме скарани, все и казвах дано дано дано да ми се счупи ръката, след това върнах се в България... И още като пристигнах ударих накриво ръката си, после и звънах и викам "счупих си ръката" и после тя плачеше по тела. А как мислиш дали е от пубертета начинът по който се държи с мен?

Общи условия

Активация на акаунт