Каза ми "Не съм готов за сериозна връзка"

• 5 386
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
@Ери : Не му позволих да ме прегърне и  му казах да си тръгва... Мисля че постъпих правилно...

Добре си направила. Насила хубост не става. Като не ще, а ходи другаде.

# 16
  • София
Дръпването работи в голям процент. Въпросът е като започне да драпа младежа, девойката дали ще го иска Simple Smile Млади сте, бре, живейте си живота.

# 17
  А ти готова ли си за сериозна връзка само след един месец познанство? Мисля, че и ти не знаеш дали си готова и дали ще се получат нещата, нормално е и той да не е готов. Сега, защо е решил да ти го каже, вместо културно да позабави нещата - вероятно си го пришпорила малко с плановете и привързването?

Аз не бих се впрягала толкова, бих казала "Окей, и аз не съм готова" и така. След прегръдката какво стана, или ти направо го изгони, щом не е готов веднага да се врече?

# 18
  А ти готова ли си за сериозна връзка само след един месец познанство? Мисля, че и ти не знаеш дали си готова и дали ще се получат нещата, нормално е и той да не е готов. Сега, защо е решил да ти го каже, вместо културно да позабави нещата - вероятно си го пришпорила малко с плановете и привързването?

Аз не бих се впрягала толкова, бих казала "Окей, и аз не съм готова" и така. След прегръдката какво стана, или ти направо го изгони, щом не е готов веднага да се врече?

Да мога да кажа че съм готова за сериозна връзка,не съм го гонила просто не исках да ме прегръща за какво толкова бях ядосана и разочарована,а сега няколко дни по-късно вече свиквам с тази мисъл липсва ми но се свиква..Каквото трябва да се случи то ще се случи ако е писано.Сега смме в приятелски отношения и толкова Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт