По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 4

• 61 131
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Frango успех! Стискам палчета  EFP fingerscrossed
Това с даряването е много щедро, като се има в предвид цената. Браво на клиниката.

# 106
  • София
Благодаря, момичета! Hug Дано утре да съм по-добре!

# 107
Ехаааа, айде честито Пчеличке, страхотно чхг Hug

# 108
Ние приключихме със съвсем отрицателен резултат резултат.  Утре ще подавам документи за последен опит от фонда, а и по принцип

# 109
Ели, много съжалявам  Sad Много кураж и успех следващият път (или докато чакаш заповедта)  Hug
Пчеличке, страхотно чхг, фран, да я последваш в положителния резултат Wink
Изтрил ми се е поста от началото на темата и се чудех как замря темата, че нямам известия  Crazy
Да се изфукам с малко спам- вече съм без брекетиии  Party
Хубаво коледно настроение ме е обзело, май ще ме повишават в работата, тази година ми беше ужасна, знаех си, че сега ще ме затрупат чудесни чудеса, дано и едно ревливо падне отгоре  Mr. Green

# 110
Eli_t много съжалявам  Hug
Та.ра дано си имаш и ревлив подарък от "дядо Коледа" през новата година.

Да питам задържан фоликул само с вагинален ехограф ли се вижда или и през корема?

# 111
Да питам задържан фоликул само с вагинален ехограф ли се вижда или и през корема?

Мен все с вагинален ме преглеждат, та не знам за коремния Simple Smile

Тара, ами хайде за края на годината само хубавини да те спохождат, а догодина - най-голямата Simple Smile

# 112
  • В сърцето на любимия човек
Ели- съжалявам  Tired Дано следващият опит ви донесе повече късмет  Praynig

Аз съм тотално смазана  Tired Днес в последния момент преди предаване на проект се оказа, че съм допуснала брутална грешка, направо не знам къде съм бляла, а всички колеги са видели и никой не ми е казал  ooooh! Изложих се пред шефката и колегите в офиса, добре, че успях да оправя всичко.

# 113
Момичета, да ви се връщат коледните пожелания  Hug
Пънче, много кофти, но всеки греши. Колегите ти защо не ти казаха навреме  Rolling Eyes И моите са толкова "услужливи". Откакто съм на тази работа си повтарям, че човек може да разчита само на себе си и то не винаги.
 В последните две години се чувствам глупава, разсеяна, не помня, трудно схващам, все съм уморена и ми се спи, не знам защо, чак ме е срам и гледам да компенсирам с четене. Лоша работа- млада жена със стар мозък Mr. Green Но пък може и всичко да ми е в главата, винаги съм била самокритична.
Горе главата, пий една-две чаши червено вино и се любувай на елхата вкъщи Hug (предполагам си украсила, само аз ще съм останала още да се мотам).

# 114
  • София
Ели, съжалявам .. Дано Новата година ни донесе чаканите рожбички!
Пънче, който не работи -той не греши. Трудно ни е да носим 101 дини под мишницата(тази 101-та са процедурите в Надежда) Simple Smile
Днес аз съм щастлива,защото подпомогнахме център за деца със специфични нужди . Grinning

# 115
И аз тези дни правя подобни неща, Стефа. Hug

# 116
  • В сърцето на любимия човек
Тц, не сме украсили. Евентуално в събота, докато аз съм с родителите (моите и на ММ) извън града, той ще купи елха (тази година искам в саксия) и още по-евентуално в неделя след обяд ще украсим, ако има какво.

Така е, всеки греши, но в случая наистина съм бляла някъде, защото фалът е сравним с това да объркаш ляво и дясно / север и юг да гледаш грешката цяла седмица без да забележиш. Съответно цялата ми документация беше абсолютно наопаки  ooooh! А за капак обяснителните ми записки бяха в следния вид - започват вярно и от средата нататък - разменени една с друга  ooooh! Никога до сега не съм се излагала толкова. А подозирам, че колегите инженери са забелязали фалът вчера или снощи и днес супер случайно ми казаха за грешката. Ако не бях попитала къде са едни сметки, нямаше да ми кажат че са видели разминаването и щеше да стане такъв фал, че като нищо можеше да си загубя работата, направо не ми се мисли  ooooh! Добре, че успях да оправя всичко навреме и срамът е само за мен пред колегите, а не някъде по институциите, където ще гледат проекта.

Обмислям да се преименувам на Патка - Шматкова...

А, да, и влязох в аптеката, поръчах Спермотренд- а на ММ и забравих да си купя Утрогестан. Та утре ще го стартирам в офиса, явно, да ми е кеф...

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 21:33 от пънче-мънче

# 117
Пънче, на всеки може да се случи. В предишната работа пишех анализи, работехме заедно с ММ и т.к. работехме страшно добре в екип, при това в истинския смисъл на думата, някакси не можехме да си видим сами грешките. Просто от толкова гледане "дребните" неща убягват. Затова много държах колегите ми да ги четат преди комитет и преди изпращане на клиентите, защото понякога наистина имаше страшни тъпотии, напр. от пренаписване на половин изречение.

Стефа, с чудесни неща се занимваш Hug

# 118
мили момичета, може ли едно въпросче - 7,6 мм лигавица на ден 14 (ову ми беше вчера) е мъничко, нали? Sad този месец сме почивка от прегледи в Надежда (днес бях на друг док по друг повод и я помолих да я измери), а така не ми се иска да пропускаме месеца...тънката лигавица е диагностицираният ми проблем до момента:(((( мисля да си самоназнача утрогестан вагинално...по същата схема, както ми го предписва док по принцип...мислите ли, че ще е ок?  Thinking обикновено не си самопредписвам лекарства, но все едно да отпиша опитите ни този месец, ако се оставя така  Cry

# 119
  • София
Пънче, всеки прави грешки. Важното е, че сте я хванали що-годе на време и си я отстранила  Peace  Hug
Иначе на моменти и аз трудно се събирам покрай многото опити и търчане по клиники, но гледам през останалото време да съм максимално концентрирана и да отмятам работа, защото иначе няма как. Никой не е длъжен да ме търпи до безкрай и носи на гърба си. И разбирането е с мярка  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт