Как да си го върна?

• 4 838
  • 22
  •   1
Отговори
# 15
коментарът ми беше шеговит
смисълът е, че ако желаеш мъжът до теб да те приема само като слугиня и готвачка, може да гониш и да си връщаш въпросния
ако искаш за някого да си нещо повече, потърси друг
няма значение с кого колко време си била, когато е неподходящ

желая ти щастие!

# 16
Еййй, аман значи от такива "мъже"  ooooh!
Сипи си едно уиски да се почерпиш, че те е оставил. И на приятелките си сипи, почерпи ги.
 bouquet

# 17
При едни познати изказаната вербално причина за раздяла пак беше домакинска, после се оказа, че човекът си има друга.

Няма какво да се задълбава в анализи. Причината винаги е една и съща - не те искат повече. Оттам безсмислието да напъваш някой против волята му да те обича... Ми не става, освен в романтичните комедии, и говори повече за наранено его, отколкото за любов. Ако обичаш някого, ще го оставиш да си търси щастието вместо да го насилваш да разбере, как това щастие си ти... особено след като е ясно, че не си ти това негово щастие.

# 18
трябва да продължа напред, а аз просто не мога и в главата ми само се въртят варианти как и по какъв начин да си го върна.Благодаря предварително на всички!
Едно време в залата дето тренирах,имаше един слоган.."Победиш ли себе,значи си победил целия свят"..

На този не му пука за теб,а и дори да му пукаше..Такъв плазмодий за какво ти е?
То вярно,че всеки има трески за дялане,ама у някои индивиди са налични гнили чворове,дето нямат оправия..
Добре е понякога човек да може да преодолява себе си..
И да си говори по-често с огледалото..Много помага..
Дали си сигурна,че обичаш точно човека,такъв какъвто е,или просто си влюбена в идеята да бъдеш влюбена/във връзка с някой ?
Защо таиш надежди за събиране?
Защото той олицетворява Принца и ти го обичаш защото е именно такъв,какъвто е,или защото не искаш да преглътнеш дългия период загубено време?
Това е често срещан мотив..Уж много обичаме,но всъщност истината е,че не можем да понесем загубата..Инвестирали сме години от живота си,а те са броени в крайна сметка,инвестирали сме емоции,мечти,понякога и физически труд..а често пъти се стига много по-далеч..Някои инвестират и финанси..
И в един момент..Греда..
Но полезната крачка,е да се продължи напред,а ако индивида е като описания(да зарежеш жена,щото не ти готвела?!? Shocked),следва и да има почерпка,както са те посъветвали вече..
Всичко останало е мазохизъм и циклене..

п.п.От личен опит го казвам..

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 17:31 от Какво?

# 19
Таи надежди за събиране, защото егото й е наранено и страда и, ако накара мъжа да се върне ще си докаже колко всъщност е ценна и незаменима.

Всички сме изпадали в такова положение в някой етап от живота. То така се трупа опит и знаем как да постъпим, ако се случи пак. А това не е да се мъчим да си го върнем и да се правим на маймуни, а да вдигаме главата и да продължаваме напред без да се обръщаме назад.

Боли, но в един момент минава, а самоуважението остава.

Скъсал затова, че не му готвела, нещо което никога не й е дал шанс да направи. Как пък не!
Най-вероятно се е появила друга на хоризонта и човека се освобождава от непотребния товар.

# 20
  • Най-красивата страна
И защо да му готвиш,когато даже не сте живели заедно?Не си длъжна да се грижиш за него.
Радвай се,че си се отървала.

# 21
Здравейте. Нов потребител съм във форума, досега само четях, но реших да потърся съвет от вас. Знам, че е много трудно непознати хора, които никога не си виждал да успеят да вникнат в детайли, да посъветват някого и макар да има с кого да споделя това, което ме мъчи бих искала да получа още съвети, мнения...          Имах близо две годишна връзка с мъж като първата година бяхме много често разделени поради естеството на професията, която упражняваше той по това време. Истината е, че точно в периода, в който се виждахме по-рядко се обичахме много, имахме планове за бъдещето, държеше се добре с мен. Последната година, когато най-сетне имахме възможност да бъдем повече заедно нещата просто рухнаха. Няколко месеца всичко беше наред, докато в един момент той просто охладня, няма да обяснявам в детайли засега, но в крайна сметка преди седмица той сложи край на нашите отношения.
Скрит текст:
Една от причините за неговото решение е това, че според него аз не съм полагала достатъчно грижи за него, не съм му готвела, а всъщност истината е, че ние така и не заживяхме заедно за да мога да се грижа за него в този аспект. Сега не знам какво да правя, отчаяна съм, защото го обичам адски много, представях си бъдещето с този човек. Истината е, че макар да се чувствам адски предадена го искам обратно в живота си. Знам, че ако започна да го притискам ще го отблъсна още повече от себе си.
Надявам се от вас да получа съвети, мнения. Близките ми смятат, че трябва да продължа напред, а аз просто не мога и в главата ми само се въртят варианти как и по какъв начин да си го върна.Благодаря предварително на всички!
Сама си си отговорила....повече време заедно, опознали сте се, той е решил, че не сте един за друг.
Връзката от разстояние се гради повече на илюзии, отколкото на реални качества.
Благодари на Бог, че те е спасил навреме и продължи напред.

# 22
  • София
Много червени лампи в описанието на този мъж.
Ти защо го обичаш? Аз мисля, че това не е любов, а наранено его. Помисли малко, бързо ще ти мине Wink

Общи условия

Активация на акаунт