Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 10 тема

• 143 635
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
KatrinLil,   аз съм махала с апарат Lumenis преди 4 години . Имаше голям ефект след 3 процедури, но всяка зима ми трябват по две процедури, защото се възвръща старото положение. При мен така е и с пигментацията и с капилярите.

Благодаря за отговора! Grinning
А къде си прави процедурите??

# 166
Здравейте, скоро съм решила  да си правя  Ринопластика при д- р Желев в Пловдив. Може ли някой да ми даде някаква инф. за него, добре ли работи ?

# 167
Искам да попитам, някой да си е хидратирал кожата на цяло лице с Restylane Vital ???
Интересува ме, след коя процедура доло-горе има видим резултат  Thinking

# 168
 С какви процедури започнахте най-напред да подмладявате кожата си ?

# 169
  • Пловдив
С какви процедури започнахте най-напред да подмладявате кожата си ?
Аз лично, с химичен пилинг, кислорадна терапия, фотоподмладяване...ей такива по-...козметични процедури Wink.

# 170
Хим. пилинг, фотоподмладяване, диамантено микродермаамбразио. Още съм на това ниво  Peace

# 171
хим. пилинг , после направо операция ...

# 172
  • в 1001-та нощ
Аз само фотоподмладяване съм правила.

# 173
  • софия
Здравейте,искам да премахна ксантелазми.Преди две години с лазер ги махнах в Дерма Вита.
Днес звънях там и имат час чак края на януари.В Хил клиник по телефона ми казаха,че не правят такова нещо.Честно казано,ми се стори,че младежа дори не знае какво точно е това.Дали някой си е правил тази процедура някъде да ми дадете координати -за София.Благодаря предварително!

# 174
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте,искам да премахна ксантелазми.Преди две години с лазер ги махнах в Дерма Вита.
Днес звънях там и имат час чак края на януари.В Хил клиник по телефона ми казаха,че не правят такова нещо.Честно казано,ми се стори,че младежа дори не знае какво точно е това.Дали някой си е правил тази процедура някъде да ми дадете координати -за София.Благодаря предварително!
Вместо да ги махаш се посъветвай с диетолог за режим на хранене, защото те са страничен ефект от висок холестерол. Един вид организмът ти крещи, дава знаци, ръкомаха, че е в опасност. Естетично да ги махаш не е ок според мен, особено пък с лазер. Пак според мен казвам, ти си решаваш.

# 175
Аз също правя хим.пилинг, фотоподмладяване и филъри с ХК.
Обмислям варианта и за дълбока хидратация с  Restylane Vital

# 176
Бихте ли споделили от коя процедура какъв ефект забелязахте ? Химичния пилинг с каква киселина и концентрация си го направихте и колко пъти?

# 177
Аз само фотоподмладяване съм правила.
Колко процедури са нужни за да се забележи ефект?

# 178
Може ли да споделите от коя процедура какъв резултат постигнахте ?

# 179
Здравейте,искам да уголемя устните си,но не знам добър лекар за София!Може ли да ми препоръчате.Моя позната ми препоръча нейната докторка,но 250лв за 1мл хелурон не е ли малко?

Общи условия

Активация на акаунт