Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 10 тема

• 143 635
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • в 1001-та нощ
shoesaremydrug, каквото и да правиш - прави го постепенно  Peace

# 151
за нос доста често се препоръчва  да се оперира от хирург  УНГ , а не от пластичен хирург ....

Гаранция - Франция, както се казва, аз пък точно от такъв хирург .... цъфнах

# 152
Здравейте, момичета!
И аз след дълго четене и търсене на информация реших да пиша.
Ходих в Стара Загора в Леге Артис при д-р Георгиева. Обсъдихме, какво може да се направи. Каза, че околоочния контур трябва да се запълни с Хк, може назолабиалните гънки да се пипат пак с Хк.И Ботокс за двете бръчки между веждите. Всъщност най- кофти зоната са тези две бръчки.Макар да каза, че все още не са врязани.До тук , добре. Реших да попитам, дали не мога с таблетки с Хк да подпомогна кожата. Тя каза, категорично НЕ! Казах за тези, които са инджув - отново отговора беше, че такова нещо е рекламен трик и нищо повече. За пореден път ми изписа козметика на Биодерма и лечение, всъщност заради, което отидох. Цена за запълване на контура и назолабиалните гънки с Хк, и ботокса общо 800лв. Това добре ли е? И всъщност, дали да не ида до София преди да се подложа на такива процедури и аз не знам. До момента нищо не ми е правено.

# 153
  • Пловдив
Li_ana, цената може да се прецени дали е добра, ако се знае марката на филърът и количеството, което ще бъде поставено Peace. Цените на различните фирми доста варират, и трайноста на филърите също Wink. Относно хапчетата ХК, може би докторката е имала предвид, че не можеш да постигнеш такъв резултат от тях, както инжектирана директно в кожата. Според мен обаче е добре да се пият преди и след процедурата, с цел удължаване на ефекта Peace.
Ботокс, коментирахте ли, колко единици ще бъдат поставени? И аз имах две бръчки между веждите, не твърде изразени, но видими. Поставихме 15 единици ботокс, 150лв. Доволна съм много от резултата Peace.

# 154
  • София
Здравейте!
Може ли някой,който вече се е възползвал от филъра за устни да сподели мнение.
Мерси Simple Smile
https://www.ofertomat.bg/Seksapilni-ustni-ili-izglagdane-na-bryc … ystems-p3791.html

# 155
Не ми каза марката на ХК.Каза,че една ампула щяла да ми стигне за под очите и назолабиалната гънка.Което като цена е било 560-580лв.Ефект каза 1година.За ботокса единици не каза, сума 180лв.Ефект-според организма. За хапчетата беше категорична,че нямат никакъв ефект. Аз разбира се,нямах предвид,че едва ли не ще заменят ефекта на процедура.Просто за подпомагане на ефекта.И друго крема за лице,който изписа каза, че мога да прилагам и в зоната около очите.Нямало нужда от околоочен крем,този ставал.Аз до сега винаги съм ползвала отделни.Малко съм объркана.

# 156
  • в 1001-та нощ
Не бих се доверила, изобщо  Stop Stop Stop

# 157
  • SF
Цената е съвсем прилична. Поставянето на 1 единица ботокс е 10 лева. За зоната между веждите отиват горе-долу толкова. И една ампула ХК, ако разпредели за очите и назолабиалните - около 600 лева.

Аз пък искам отново да попитам за мезоконците. Достатъчни ли са 10 конеца (по 5 от двете страни) на контура на лицето, без шия? Питам тези от вас, които са си поставяли мезоконци и могат да споделят за ефекта.
Също се нуждая от конкретна препоръка за лекар или клиника в София.

# 158
Не ми каза марката на ХК.Каза,че една ампула щяла да ми стигне за под очите и назолабиалната гънка.Което като цена е било 560-580лв.Ефект каза 1година.За ботокса единици не каза, сума 180лв.Ефект-според организма. За хапчетата беше категорична,че нямат никакъв ефект. Аз разбира се,нямах предвид,че едва ли не ще заменят ефекта на процедура.Просто за подпомагане на ефекта.И друго крема за лице,който изписа каза, че мога да прилагам и в зоната около очите.Нямало нужда от околоочен крем,този ставал.Аз до сега винаги съм ползвала отделни.Малко съм объркана.

За премахване на отпуснала кожа под очите или торбички не е ли по-добре блефаропластика ? Като се запълни кожата под очите с филър няма ли да подпухне ...

# 159
Здравейте. Искам да си направя лазерно подмладяване. От Пловдив съм. Може ли мнение за д-р Гюрова, д-р Янкова или д-р Зисова?При една от тях смятам да го правя. Благодаря предварително  bouquet

# 160
  • София
Цената е съвсем прилична. Поставянето на 1 единица ботокс е 10 лева. За зоната между веждите отиват горе-долу толкова. И една ампула ХК, ако разпредели за очите и назолабиалните - около 600 лева.

Аз пък искам отново да попитам за мезоконците. Достатъчни ли са 10 конеца (по 5 от двете страни) на контура на лицето, без шия? Питам тези от вас, които са си поставяли мезоконци и могат да споделят за ефекта.
Също се нуждая от конкретна препоръка за лекар или клиника в София.

Мисля, че зависи какви са конците. Peace
От линейните слагат обикновено 20, по 10 от стана в 2 насочености. Но при теб може да са достатъчни и 5.
Ако са спирални - доста по-малко.
Ако са зъбчати /тези дето опъват най-много/ - 2 или 4 конеца.
Питай и в тази тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=760555.msg32182718#msg32182718

# 161
Ще почета още малко.
Кожата ми е суха и чувствителна, заради това си имам и проблем. 
Обмислям евентуално за фотоподмладяване, но не съм прочела достатъчно информация.
А, за Пловдив да препоръчате евентуално поставяне на ХК и ботокс?

# 162
И при хиалурона е индивидуален процес и зависи колко бързо ще го абсорбира организма. Бих внимавала с филър под очите, понякога торбичките се задълбочавали. От ботокса съм много доволна, но задължително ампулата да я отворят пред теб, защото тука казаха, че някои лекари си забърквали сами ботокса!

# 163
  • Пловдив

На мен ми се струва странно, че ще използва един и същ филър за под очите и за назолабиалните newsm78. Тези места според мен изискват различни като твърдост материал. Коя е докторката, клиника, студио?

# 164
  • Vienna
И при хиалурона е индивидуален процес и зависи колко бързо ще го абсорбира организма. Бих внимавала с филър под очите, понякога торбичките се задълбочавали. От ботокса съм много доволна, но задължително ампулата да я отворят пред теб, защото тука казаха, че някои лекари си забърквали сами ботокса!
[/quote]

ВСЕКИ лекар си забърква сам ботокса! Още един (последен път) ботоксът се продава в шишенца на прах, всеки лекар си го смесва сам с определено количество физиологичен разтвор. Така "смесен" ботоксът се съхранява в хладилник и е годен само известно време (часове до макс. дни, като действието му отслабва с времето).

Общи условия

Активация на акаунт