Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 10 тема

• 143 618
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте.
Преди 2 седмици ми правиха за втори път  лазерен пилинг+премахване  на няколко капиляра. Кожата ми,обаче, сега е в ужасно състояние-грапава,много червена,подута, още се виждат капилярите, разранена е и ми се появиха пъпки по цялото лице. Казаха ми нищо да не мажа,само си почиствам лицето. Отделно имам и чертички и дупчици по цялото лице от лазера, те ще си останат ли Cry? За колко време ще се възстанови кожата?
И да попитам имам много синини под очите от недоспиване. Коя процедура е подходяща за този проблем?

Да ти кажа на мен при премахване на капиляри ми остана на едно място като дупка и вече няколко месеца (повече от 6 сега като смятам) и много се ядосвам.
Първо бях отишла за друга процедура и тя така от добро сърце реши да ми премахне няколко капиляра.
Второ премахването на тези капиляри не е дефинитивно, те после си рецидивират и просто е безсмислено да се дават пари.
Трето - стана ми дупка, точно до едната ноздра, което ако си беше капиляра с ФДТ се прикрива идеално, а сега ми стои дупка каквото и да правя.

Дано твоят случай не е такъв.

# 136
  • Пловдив
Днес бях на диамантено микродермаамбрация в салон "Нина Йорданова" в Русе. Не ми хареса, че процедурата продължи 35 мин вместо час, както трябваше. Самото амбразио беше 2-3-4 мин, другото беше почистване  и маски. Козметичката не ползва ръкавици. На практира не ми е докосвала кожата с ръка, но ми направи лошо впечатление. Струваше 22лв.
Нещо като претупване изглежда цялата работа Rolling Eyes. Когато козметичката ми е правила такава процедура, около 15-тина минути е самото амбразио, да не е и повече newsm78. След това задължително ми вкарва кислород и накрая някаква маска. Цялата процедура - 55-60 мин.

# 137
  • в 1001-та нощ
Точно за Джамбазов чета през последните две години, че не се представя много добре и си претупва нещата.За Йорданов и аз четох хубави коментари отначало, но и на лоши попаднах.

Няма лекар, за който да попаднеш само на суперлативи  Peace

# 138
Алена, благодаря за координатите на Доц. Тепавичарова.
Записах си час.
Въпреки, че всички ме отказват от идеята, аз съм решена да се консултирам и да видя какви алтернативи имам и какво ще каже Доцентката.  Peace И определено съм решена, ако не е сложна и рискова операция/интервенция, да я направя.

# 139
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Lucy, в какви случаи ботоксът не действа Rolling Eyes. Самото тяло ли не го приема или с натрупване и спира да действа Rolling Eyes?

Дерматоложката ми обясни, че ботокс не трябва да се слага отново преди да е минало действието от предишната процедура, т.е. мускула трябва да си е възвърнал способността да се съкращава и отпуска отново. Ако не се изчака този период, който при всеки е индивидуален, може да се получат нежелани ефекти, като падане на клепач примерно.
Е, че той /тя едно и също ли нервно окончание ще боде. newsm78

Не разбирам какво имаш предвид, нали ефекта при ботокса има определено време  и като искаш пак да се оправиш на същото място къде трябва да ти го сложат.

Ще ти дам пример. Преди години съм гледала по ТВ Венета Райкова, която твърдеше, че не познава човек, който е над 30 г и няма ботокс в челото. Тъй като е все още на екран, не мисля, че е преставала да си слага.
Това, което имам предвид е, че решаваш примерно да коригираш гневна бръчка, там се боде на определени места. После съзираш някакви вертикални бръчици и коригираш и тях. Значи бодеш на друго място.

"
Как да преценя кога да дойда за следваща процедура?
С течение на времето активността на токсина се изчерпва и видът на бръчките се възстановява до степен близка на първоначалния вид. Предимството на ботоксът е, че осигурява покой на мимическите мускули, поради което съществуващите линии и бразди не се задълбочават, а формирането на нови се предотвратява.
Повторно и поредно инжектиране на ботокс може да се направи винаги, когато прецените, че състоянието на бръчките не е задоволително, т.е. 1-2 или 3 пъти в годината, както и просто преди специален за Вас повод."

Ясно, говорим за едно и също нещо, че на  място където са ти били предишния път, не е хубаво да ти слагат отново преди мускула да е възвърнал действието си, ако на друго място се появи нужда, може.
Цените, както виждам са подобни, само малко ме объркаха с тези единици.

При Каляшева, си купуваш цялата ампула, дава ти паспорт, в който залепва стикер с номер на ампулата, другия остава на самата ампула, по този номер може да се проследи партидата на ботокса и гарантира за нейното качество.  

"Цените за една единица ботулинов токсин (ботокс) са: 1 единица Vistabel – 12 лв.;  1 единица Dysport 4.50 лв. /поставена от д-р Христозов/, 4.00 лв./поставена от д-р Георгиева/ и 3.50 лв. /поставена от д-р Христозова/. В цената се включва консултация преди процедурата с фотодокументация, поставяне на местна упойка на мястото на убождане, която намалява усещането и вероятността за формиране на синини и консултативен преглед 10 дни след процедурата, за обективизиране на ефекта от терапията. "

Това да ти прилича на цени в София? Wink
А ти знаеш ли каква е концентрацията на ботокса и каква е марката?
Нали точно това Lusy обясняваше. Че всеки дерматолог получава ботокса на прах и после си го разтваря както си иска. Peace
Скрит текст:

Говоря за ботокс на Vistabel, ампулата, всъщност е едно много малко шишенце пълно с прозрачна течност, което е запечатано и се отваря пред теб и както казах има две стикерчета, така че това с  разтварянето, мога да гарантирам, че при Каляшева не се прави.
За цените ако прочетеш малко по-надолу в сайта им за ботокс на Vistabel, дават:
Фронтално (чело) –  135 лв. (70-200 лв.)
Глабеларно (между вежди) – 260 лв. (240-480 лв.)
Периорбитално (около очи) – 370 лв. (240-504 лв.)
Накрая ще се стигне горната граница...

Според мен е по-добре да си купиш цялата ампула, така имаш гаранция за качеството на ботокса. Още повече на 14 ден след процедурата задължително се ходи на преглед и ако има нужда от ретуш не се плаща допълнително.

Чакайте малко, какви са тези цени, като го сметнеш грубо излиза ужасно скъпо...  newsm78
Не бих дала да ме бодът с нещо забъркано с неясен произход!
Честно казано и аз нещо се обърках.... Peace

Как чело /цяло/ 70- 200 лв.  И т.н. Това на какви мл отговаря? И защо цяло чело като аз съм писала за един "бод". Wink newsm78
Освен това, Lusy , която се занимава професионално с това, пише в темата за да помага, казва други неща. Rolling Eyes
И друг път съм писала : имам ботокс 6 единици в чело повече от година и половина, направени ми съвсем безплатно. И когато ЛУСИ написа, че всеки дерматолог си разтваря праха на ботокса, както му харесва, аз "скочих" с/у нея, за което съжалявам. Защото като се замислих, нямаше всъщност ампула, която да се счупи пред мен....
Сорри, ЛУСИ!!! Понякога приемаме желаното за реалност.

Цените ги взех от линка, който си дала за   сайта им. Не скачам срещу никой, а казвам как е при д-р Каляшева, останалите не знам как работят. Другата седмица имам час , ще снимам ампулата за да я покажа. Както казах имам паспорт в който се нанасят стикерите и номерата на всички продукти, освен това имам и електронно здравно досие, в което също се нанасят данните от манипулации, изследвания и др. Simple Smile

# 140
  • в 1001-та нощ
6tastliva  Hug стискам палци и да споделиш после Simple Smile

# 141

Цените ги взех от линка, който си дала за   сайта им. Не скачам срещу никой, а казвам как е при д-р Каляшева, останалите не знам как работят. Другата седмица имам час , ще снимам ампулата за да я покажа. Както казах имам паспорт в който се нанасят стикерите и номерата на всички продукти, освен това имам и електронно здравно досие, в което също се нанасят данните от манипулации, изследвания и др. Simple Smile

Какво е това електронно досие, да нямаш предвид данните, които ги вкарват в компютъра!?

# 142
  • Orihuela Costa,Spain
Rosi, аз на Йорданов не бих се доверила,макар че първоначално трябваше да се оперирам при него, защото не се чакаше много. Но говорих по скайп тогава с три момичета.И при трите нямаше почти никаква разлика. Едната му беше много ядосана,и беше права,все едно никога не се е оперирала. Между другото с Йорданов сме приятели във Фейсб, и така като му гледам снимките, че постоянно ходи по екскурзии, незнам честно кога оперира  newsm78.А и също Алена е много права и между другото винаги чета с голямо удоволствие постовете й. Hug

Последна редакция: пт, 11 дек 2015, 18:19 от danylony

# 143
Точно за Джамбазов чета през последните две години, че не се представя много добре и си претупва нещата.За Йорданов и аз четох хубави коментари отначало, но и на лоши попаднах.

В момента и за Живко Кънев от "Вита" чета добри отзиви, има доволни момичета, но ме съмнява цялата тази еуфория дали не е моментна както беше при Асенов и Джамбазов, който определено занемариха работата си!

# 144
А Валянова забива отдолу нагоре за обем и странично за контур. Странно е как Бургас е голям град  и има толкова много жени, които виждам в града с някакви корекции и филъри, но странно къде ходят повечето. Така стои и въпросът с лекарите. За каквото й да по-сериозно нещо да става въпрос , много хора от Бургас отиват до София. Приятен ден на всички.

Благодаря ти за информацията за д-р Валянова, за пръв път ще слагам ХК след няколко дни и ми е доста притеснено  Rolling Eyes
Благодарение на темата тук момичетата ме насочиха при нея, като гостуващ дерматолог иначе доста време проучвах къде в Бургас да се насоча, бях се спряла на Кенолова , но мисля като начало на Валянова да се доверя. Peace

# 145
Момичета, някоя от вас поставяла ли си е хиалуронова киселина в устните?! Искам съвет. Имам много тънки устни, горната е толкова тънка,че й липсва всякакво очертание. Решила съм,че ще пробвам да сложа хиал. киселина, пък дано се харесвам. Проблема е,че моите тънки са наистина много тънки, а аз искам доста големи устни, но не съм сигурна,че това БИ МОГЛО да се постигне с хиалуронова киселина?! Все пак това нещо само ще ми попълни устните, не виждам как ще ги направи големи... И втория ми въпрос е, колко ампули трябва да си инжектирам за да постигна желаният ефект? Какво представлява една ампула?! Гледам снимки ''преди и след хиалуронова киселина'' но не виждам кой знае какъв ефект... А съм виждала мацки с наистина големи и сочни устни и се чудя колко ампули са си инжектирали. И не на последно място колко трае това удоволствие и колко струва?

# 146
  • В.Търново
За Евстатиев какво мислите?Той е изучавал и практикува лицево-челюстна хирургия, не само пластична.

# 147
На този въпрос си получила отговор преди време във форума, а ти казваш, че не те си вярва да е еди-си-как-си. Еми ок  Peace Защо питаш отново - чакаш да потвърдим твоето убеждение ли?

отиди на няколко консултации при различни лекари и  си реши казуса.

# 148
за нос доста често се препоръчва  да се оперира от хирург  УНГ , а не от пластичен хирург ....

Последна редакция: пт, 11 дек 2015, 20:06 от eau

# 149
Angela Go, радвам се, че си доволна от резултата от повдигането. Надявам се да продължиш да споделяш с нас как се развиват нещата във времето (пр. вид спрямо преди, възстановяване, белези и т.н.) bouquet

Общи условия

Активация на акаунт