Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 10 тема

• 143 652
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Vienna
Точно така е, както си го представяШ, излиШното количество просто се отстранява (изрязва). При мен никой не намалява устни, само ги увеличава!

# 106
Значи съм се насочила правилно към манипулацията  Simple Smile
Горе-долу колко би струвало намаляването? Ти правиш ли?
Естествено, много е страх от това дали ще се получи... сега като споделих на мъжа ми, ми каза, че не искал да ме слуша, че съм говорела глупости, но.. ще се консултирам с доктора /за него съм чула, че често прави такива операции W-Y, за уголемяване, де, но поне прави/ и ще пусна снимки да видите.
Досега и аз за намаляване не съм чула и затова ме е страх от резултата и от това дали някой ще се навие... и все пак като не се прави често, дали ще е успешна  Rolling Eyes

# 107
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Lucy, в какви случаи ботоксът не действа Rolling Eyes. Самото тяло ли не го приема или с натрупване и спира да действа Rolling Eyes?

Дерматоложката ми обясни, че ботокс не трябва да се слага отново преди да е минало действието от предишната процедура, т.е. мускула трябва да си е възвърнал способността да се съкращава и отпуска отново. Ако не се изчака този период, който при всеки е индивидуален, може да се получат нежелани ефекти, като падане на клепач примерно.
Е, че той /тя едно и също ли нервно окончание ще боде. newsm78

Не разбирам какво имаш предвид, нали ефекта при ботокса има определено време  и като искаш пак да се оправиш на същото място къде трябва да ти го сложат.

Ще ти дам пример. Преди години съм гледала по ТВ Венета Райкова, която твърдеше, че не познава човек, който е над 30 г и няма ботокс в челото. Тъй като е все още на екран, не мисля, че е преставала да си слага.
Това, което имам предвид е, че решаваш примерно да коригираш гневна бръчка, там се боде на определени места. После съзираш някакви вертикални бръчици и коригираш и тях. Значи бодеш на друго място.

"
Как да преценя кога да дойда за следваща процедура?
С течение на времето активността на токсина се изчерпва и видът на бръчките се възстановява до степен близка на първоначалния вид. Предимството на ботоксът е, че осигурява покой на мимическите мускули, поради което съществуващите линии и бразди не се задълбочават, а формирането на нови се предотвратява.
Повторно и поредно инжектиране на ботокс може да се направи винаги, когато прецените, че състоянието на бръчките не е задоволително, т.е. 1-2 или 3 пъти в годината, както и просто преди специален за Вас повод."

Ясно, говорим за едно и също нещо, че на  място където са ти били предишния път, не е хубаво да ти слагат отново преди мускула да е възвърнал действието си, ако на друго място се появи нужда, може.
Цените, както виждам са подобни, само малко ме объркаха с тези единици.

При Каляшева, си купуваш цялата ампула, дава ти паспорт, в който залепва стикер с номер на ампулата, другия остава на самата ампула, по този номер може да се проследи партидата на ботокса и гарантира за нейното качество.  

"Цените за една единица ботулинов токсин (ботокс) са: 1 единица Vistabel – 12 лв.;  1 единица Dysport 4.50 лв. /поставена от д-р Христозов/, 4.00 лв./поставена от д-р Георгиева/ и 3.50 лв. /поставена от д-р Христозова/. В цената се включва консултация преди процедурата с фотодокументация, поставяне на местна упойка на мястото на убождане, която намалява усещането и вероятността за формиране на синини и консултативен преглед 10 дни след процедурата, за обективизиране на ефекта от терапията. "

Това да ти прилича на цени в София? Wink
А ти знаеш ли каква е концентрацията на ботокса и каква е марката?
Нали точно това Lusy обясняваше. Че всеки дерматолог получава ботокса на прах и после си го разтваря както си иска. Peace
Скрит текст:

Говоря за ботокс на Vistabel, ампулата, всъщност е едно много малко шишенце пълно с прозрачна течност, което е запечатано и се отваря пред теб и както казах има две стикерчета, така че това с  разтварянето, мога да гарантирам, че при Каляшева не се прави.
За цените ако прочетеш малко по-надолу в сайта им за ботокс на Vistabel, дават:
Фронтално (чело) –  135 лв. (70-200 лв.)
Глабеларно (между вежди) – 260 лв. (240-480 лв.)
Периорбитално (около очи) – 370 лв. (240-504 лв.)
Накрая ще се стигне горната граница...

Според мен е по-добре да си купиш цялата ампула, така имаш гаранция за качеството на ботокса. Още повече на 14 ден след процедурата задължително се ходи на преглед и ако има нужда от ретуш не се плаща допълнително.

Чакайте малко, какви са тези цени, като го сметнеш грубо излиза ужасно скъпо...  newsm78
Не бих дала да ме бодът с нещо забъркано с неясен произход!
Честно казано и аз нещо се обърках.... Peace

Как чело /цяло/ 70- 200 лв.  И т.н. Това на какви мл отговаря? И защо цяло чело като аз съм писала за един "бод". Wink newsm78
Освен това, Lusy , която се занимава професионално с това, пише в темата за да помага, казва други неща. Rolling Eyes
И друг път съм писала : имам ботокс 6 единици в чело повече от година и половина, направени ми съвсем безплатно. И когато ЛУСИ написа, че всеки дерматолог си разтваря праха на ботокса, както му харесва, аз "скочих" с/у нея, за което съжалявам. Защото като се замислих, нямаше всъщност ампула, която да се счупи пред мен....
Сорри, ЛУСИ!!! Понякога приемаме желаното за реалност.

И защо решихте, че Тепавичарова прави само гърди??? Shocked
Защото в последната тема става въпрос само за това?
Може да не е стихията й, ама знае ли се? И от къде?

От тогава не съм слагала ботокс. Не ми е необходим. Peace

# 108
  • София
Отзиви за Ellanse? Доста хвалебствия има в нет-а, но май всички марки си хвалят продуктите newsm78

+ за Елансе. Моя приятелка си прави. Не е "мръднал". Но си спомням, че беше доста по-скъп филър от тези на Х основа. /май +200-300 лв/ Peace

# 109
Алена, моля те за мнение за д-р Комитски от Александровска.
Днес се обадих и до тях, записаха ми час за него, понеже ме попитаха при кого искам, но въобще си нямам понятие за лекарите там. Моля те, сподели впечатления и съвет и за другите.  bouquet
Дали не трябваше да искам за Тепавичарова или сина й?!?  Rolling Eyes Честно казано, много се притеснявам, но искам да го направя.  Blush

Момичета, и вие, ако сте ползвали услугите на някой лекар от Александровска, моля за мнения  Hug

# 110
  • В.Търново
MayyaI, Темавичарова не прави само гърди, прави и пластики на корем.За лице лично аз , особенно пък ринопластика никъде не съм попадала на коментар, че прави.Лифтинги може би прави, но за рино не съм чувала.

# 111
всички правят всичко , Тепавичарова - също

виждала съм много добър лифтинг  на Комитски - много хубаво направен ...

# 112
  • в 1001-та нощ
Алена, моля те за мнение за д-р Комитски от Александровска.
Днес се обадих и до тях, записаха ми час за него, понеже ме попитаха при кого искам, но въобще си нямам понятие за лекарите там. Моля те, сподели впечатления и съвет и за другите.  bouquet
Дали не трябваше да искам за Тепавичарова или сина й?!?  Rolling Eyes Честно казано, много се притеснявам, но искам да го направя.  Blush

Момичета, и вие, ако сте ползвали услугите на някой лекар от Александровска, моля за мнения  Hug

Само съм го виждала, без комуникация. Не мога нищо да кажа Simple Smile

Тепавичарова няма ли я? От други лекари зная, че прави страхотни блефаропластики, но за повече не съм се интересувала Simple Smile Тя е била коремен хирург и след това започва да се занимава с гърди. А това според мен е много важно Simple Smile  Blush

# 113
Алена, сега в сайта видях, че Доц. Тепавичарова приема в понеделник от 8-14ч., но ме интересува трябва ли да си запиша час предварително или не? Каква е цената на консултацията?
Звънях, но никой не отговори, а намерих само телефоните в Александровска...
А когато ме записаха за Комитски, попитах за цената на прегледа, много се почудиха по телефона и смъмриха "ъъъъъъ, 20 лв." прозвуча някак измислено...  Rolling Eyes нямат ли си установена такса???  newsm78

# 114
  • в 1001-та нощ
Тя ходи само вторник, сряда и четвъртък и приема от 7ч до към 8-8:30, защото после оперира. Ще ти дам личния й номер, ако искаш да се уговорите - тя сама си записва часовете Simple Smile

Ако решиш - пиши ми  Peace

# 115
Здравейте, някой знае ли дали има доктор в Бургас, който да работи с Juvederm Volbella за попълване на устни. Ако няма в Бургас , тогава в София бих отишла , покрай други ангажименти заради които пътувам дотам. Преди месец за втори път си слагам Teosyal Kiss, и за 2 седмици ми се разгради. Дори си мазах върху устните или около тях Filorga Hyal Defense.Слага го д-р Валянова от хил клиник, тя идва всеки месец в Бургас. И миналата година писах,че според мен тя има страхотна техника, не прави синини или топчета и слага точно там където и казвам, но самия филър мисля ,че не е за мен. И няколко пъти съм я питала няма ли да донесе Juvederm , защото в хил клиник работят с него, тя ми казва , че juvederm няма смисъл, много е скъп, дори съм я молила една ампула за мен да донесе - не иска. Сигурно има някаква по -голяма изгода с ТЕосиал. Защото и той не е много евтин 500 лв. Аз съм пробвала преди с Жуведерм Smile  при Ива Стоилова,която също е гостуваща в бургас, задържа се много дълго, но тя не ми направи формата както исках и не иска да слуша както й се говори.
Видях ,че д-р Денкова е написала промоция на Juvederm за дек. мес, но на Juvederm 4. Нямам представа какво е 4, а в Jewel Skin ми казаха,че работят с Juvederm 3 за устни. Може ли някой да ми обясни разликата , и наистина ли Volbella няма смисъл за устни?
Най- много ще съм благодарна ако някой има отзиви за лекар от Бургас. Мислех за д-р Кенолова или в клиника Мирабел? Само не Ана Джорова и Йорданова- не ми харесват устните, които съм виждала на мои познати. Пък и Джорова само пробутва РЕстилен. Също мислех за д-р Зъбова от Инканто(бившето пикасо), но незнам защо съм така предубедена за нея, просто от външния й вид. Млада симпатична докторка. Работи в сферата на естетична медицина, но един път не съм я видяла с направена прическа, грим или някаква грижа за външния й вид, а си правя лазерна епилация при нея и я виждам често.  Може би това няма значение за професионализма й , но така го чувствам.

# 116
  • Бургас
Кенолова работи с Жуведерм. От всички изброени от теб, пробвай при нея. Но не съм убедена, че ще останеш 100% задоволена, защото тя също е млада, много е старателна, но не винаги й се получават нещата.

# 117
Благодаря за отговора, Tintina.  Това ,че е млада не е проблем и ако е старателна се надявам да ме послуша как искам да го постави. Ива Стоилова винаги забива иглата отгоре надолу (за горна устна) и по този начин в долната част на устната се натрупва най-много ХА. и после сякаш това виси от от устната. А Валянова забива отдолу нагоре за обем и странично за контур. Странно е как Бургас е голям град  и има толкова много жени, които виждам в града с някакви корекции и филъри, но странно къде ходят повечето. Така стои и въпросът с лекарите. За каквото й да по-сериозно нещо да става въпрос , много хора от Бургас отиват до София. Приятен ден на всички.

# 118
За устни - Juvederm smile или Juvederm 4. И аз отидах с идеята да ми слагат Volbella, но лекарката ме разубеди - най-подходящ е за сенки под очите и каза, че в устните точно за седмица няма да имам и следа от ХК.
Може да си сложиш и малко повече като количество, ако имаш доверие на лекаря. Аз (след седмица от манипулацията) си мисля, че още 0.55 мл можех да си разпределя.
 Е, зависи и от изходното ниво на плътност на устните ти. Сигурно имаш някакви остатъци от предните ХК и може и да ти трябват само 0.55, а не като на мен 1-1,55 Mr. Green

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 18:32 от Фръц!

# 119
Момичета, искам да ви попитам за впечатления от д-р Гигов, Пловдив
http://ala-bg.org/plastic-unit-bg/
ще се видя скоро с него, понеже обмислям сериозно въпроса за блефаропластика.

За протокола - ринопластика при Асенов, откажете се навреме, разгледайте снимки с негови пациенти и намерете поне един които да ви хареса.
д-р Ива Стоилова, дерматолог в Пловдив е най-меркантилната личност, която съм срещала, изключително неприятна и груба

Общи условия

Активация на акаунт