Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 48 951
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 255
  • София
А яйцеклетките на сестра си би ли ползвала?
Аз не виждам особен проблем с дякона.
Такъв си го е намерила и харесала, че и влюбена дори.
Виждам проблем, че е намесила сестра си и семейството й в цялата история и детето, ако се роди, ще бъде де факто на мъжа й и сестра й.  Crazy
Най-големият използвач в случая е авторката. Използва ги и 2-та за донори и не мога да се начудя как търпят подобно третиране.
Е, това вече е смешно. Joy
Малко ограмотяване няма да ти е излишно.
ПП. Колкото и чудно да им е на някои, има семейства, в които братя и сестри се обичат, подкрепят и са готови да направят много един за друг.

# 256
Ми аз съм на 34 сега и не ми дреме много за деца. Даже ендото ми каза, че ако до 36 не родя, нямала съм шанс. Затърчах се ей сега да правя бебета и да се хващам с първия срещнат 
Интересно защо казвате с "първия срещнат"- до 34 не се ли научихте къде и как се намират свестни мъже? Не, не чакаш да ти дойде отгоре, ами търсиш и отсяваш.

# 257
Много назидателно пак звучиш.

# 258
Чак назидателно...това са си простички правила, дето и баба ти ще ти ги каже, ама от мерак да са модерни, доста жени ги пренебрегват...за своя сметка.

# 259
Говориш на останалите отвисоко с размахан пръст, това няма нищо общо с баба ти. Laughing

# 260
  • Куциндрел
Хм, вземи и го изгони наистина от дома си, какво само го заплашваш?!?

# 261
Със сегашния си акъл бих посъветвала авторката първо да се разведе, после яйцеклетките на сестра и и анонимен донор. Шут в гъза на дякона и да си гледа сама детето.

# 262
Да, ама и отсреща говорят с нахакан опит за нехайство- аз ще си правя каквото искам, голяма пък работа, вие ще ми кажете.

А решението на проблема въобще не е в това да се правиш, че не ти пука, защото е повече от ясно, че ти пука.

# 263
Предвид възрастта на жената решенията трябва да се взимат динамично и да се действа.
Но не е лесно да препоръчаш на жена в момент, в който трябва да е спокойна и съсредоточена..
Имам приятелка, която в момента се развежда след неуспешен опит, защото е останала сама на трансфера.
Тъжно е.Много е тъжно.

# 264
Аз въобще не говоря за тия случаи, говоря за случаите от рода на "не съм срещнала подходящия". Мда, както аз не съм "срещнала" подходящата работа, ама така да ми дойде отгоре, без да уча, да се развивам и да кандидатствам.

Иначе ин витро процедурите са сред топ 10 фактори за развод, наред с изневярата и тежките финансови проблеми.

# 265
Да срещнеш подходящ мъж си е и до късмет.

# 266

Късметът е нещо относително. А и "подходящ" е относително- ако жената се промени и подходи съзнателно и смислено, може да се окаже, че изведнъж доста мъже са "подходящи" за целите й. Ако само си мечтае нещо идеално да падне отгоре, има да си чака.

# 267
Говорихме много, ще опитаме. Някой тук беше казал, че съм завършен егоист, може и така да е, но сестра ми сесъгласи да ми помогне. Наистина съпругът ми се е съгласил на варианта с донорството заради мен и моето спокойствие. Не мисля, че  егоизъм борбата за дете. Ако погледнете моите постове във форума наистина говоря с много обич за него, но изведнъж доста неща излязоха. Всъщност ги е имало и по-рано, но сега връхлетяха с пълна сила.Аз ще направя всичко от себе си, ако не, времето ще покаже.

# 268
Моята баба често казваше по повод за късмета : "  Късмета в повечето случаи е както си го направш"
Темата обаче се измества едва
ли не в подкрепа или не на инвитрото,а всъщност проблема на авторката го е имало и преди това ще го има и след, и той е не разбиране , неуважение, липса на обич и изгода от страна на съпруга.

# 269
Мда, и трябва хубаво да се замислят дали "геройството" на ин витрото и евентуалната еуфория от успеха не прикриват други проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт