Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 48 828
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 465
Фиона, надявам се да не стане така. Не иска да ходим на психолог, аз съм готова, но едва ли ще го убедя.
Според мен съпругът ми наистина е стиснат и егоистичен. Той по принцип няма пари за инвитро и не искаше да дава още преди да се стигне до идеята за донорството. Въпреки това, все още имам чувства към него.

# 466
Заглавието на темата подведе всички ни. Съпругът й е против ин-витрото и за да й угоди, се е
съгласил. Затова и не му се дават пари.
А защо отива да спинка при мама, оставяйки гаджето си само в стаята, и най-развинтената ми фантазия отказва да отговори.
Е щото нали религиозни, немое да се спи в едно легло преди брака според маминка най-вероятно.
Ясно, хокей.
Цитат
Не иска да ходим на психолог, аз съм готова, но едва ли ще го убедя.

Хм, а защо не иска? То това си е най-логичното във вашия случай. Сами явно не се справяте с компромисите, които се изискват, за да живеят двама души заедно, трябва ви помощ и то професионална.

# 467
Няма загадки, спортът е от ледените спортове. Няма много съоръжения и часовете се менят. Канил ме е да идвам, отидох няколко пъти, не ме грабва. Аз лично обичам планниския туризъм, но не екстремен, даже като се запознахме, се оказа, че имаме един общ познат, голям планинар. С мъжът ми изризаме в планината от време на време.

Ти този мъж го обичаш, на мен ми изглежда екцентрик и мамино синче, но стабилен човек. Не знам защо, но така го усещам. Не се настройвай против него и прави компромиси. Кво като не ти харесва спорта му. Нали сте християни. Ходи да се пързаляш и ти с него Simple Smile)) и се радвай, че не се занимава с тенис или езда Simple Smile)))))) Тъкмо щом спортува, сигурно има хубава фигура и е привлекателен. По-добре да спортува, отколкото да пие или ходи по жени.  

Познавам една двойка, която се взеха на късни години и жената правеше и прави много повече пари отколкото мъжа . Та тази жена разказваше големи кошмари за мъжа си на майка ми. Майка ми така се беше настроила против този мъж и се чудехме как да я спасяваме. Пак така хобита, липса на пари и тн. Та майка ми им отиде на гости като им се роди дете и каза, че мъжът бил МНОГО симпатичен и интелигентен човек.  Laughing И още са си заедно двамата, имат си щерка. Имат си и общо хоби и са си съвсем симпатично семейство.

# 468
# 469
  • София
Цитат на: absurT

Зрелостта при различните хора идва по различно време и в това е проблема на тези, които на 35 физически години, ментално и емоционално са зациклили на 24, примерно.
Битието на стара мома е тъжно и жестоко, лошото е, че връщане назад и пренареждане на живота няма как да се получи.
Може би, затова всички, които сме на по- зрели години, се опитваме да предпазим по- трудно съзряващите от грешка, която би съсипала живота им.
Да ме квалифицираш на база един пост, без да ме познаваш и да знаеш, защо още нямам деца е жалко и говори за липса на зрялост, мъдрост и възпитание    Wink
Не те квалифицирам теб, размишлявам върху поста ти.
Защо го приемаш лично, не знам? newsm78

# 470
Не, чакайте за спането в едно легло. В хола си имат две легла, отделни. В неговата стая едно. Като бяхме сами, той ме остави в неговата стая, защото на тясното легло няма да се наспим. И отиде в хола на едното легло. А когато дойде майка му пак така. Аз си спах сама в стаята.

# 471
Е щото нали религиозни, немое да се спи в едно легло преди брака според маминка най-вероятно.
Ясно, хокей най-вероятно.
Ама те няма да спят в това легло. hahaha
Авторката, с ясното съзнание какво представлява съпружието ѝ твърди, че има чувства към него. Тук логиката ми немее. Наистина, най-страшният капан е този, който сам си си поставил.

# 472

Че ти да спиш ли си отишла Laughing

# 473
ама те не правят секс ли??? Аз изпускам нещо...

# 474
Ох аман, да има хубава, дребна и стройна фигура и най-чаровната усмивка, когато се усмихва. Има го физическото привличане и от двамата.

# 475
Разбира се, че правим секс, и тогава правихме, но просто нямаше как да останем да спим в неговата стая, защото леглото е много тясно. И за да не сме в една къща с майка му, го поканих у нас.

# 476
  • Куциндрел
Много споделящно стана вече. Crazy
След като сте женени що не купи едно голямо легло за стаята си?

# 477
Много споделящно стана вече. Crazy
След като сте женени що не купи едно голямо легло за стаята си?
Той няма пари. Жена му има, тя да му купи. Mr. Green

# 478
Разбира се, че правим секс, и тогава правихме, но просто нямаше как да останем да спим в неговата стая, защото леглото е много тясно. И за да не сме в една къща с майка му, го поканих у нас.

Аз бих го накарала да си купи по-голямо легло.  Laughing
Аз имам явно доста назадничави представи за свещенниците, щом и секс преди брака прави и въобще.

# 479
Заглавието на темата подведе всички ни. Съпругът й е против ин-витрото и за да й угоди, се е
съгласил. Затова и не му се дават пари.

И за компенсация започва да прави лични разходи, за спорт, който преди инвитрото го е нямало в ежедневието му. Crazy
Наистина абсурдна става темата...

Общи условия

Активация на акаунт