Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 48 844
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 495
Абе поне човекът е православен свещеник...а можеше ситуацията да се развива с някоя спяща клетка на ИД или АК.

И аз не мисля, че е лош този човек. Пак ще повторя, познавам примерно подобна двойка, които се събраха на късни години. Сега са много готино семейство имат щерка. Хубави са и тримата. Та жената нямаше опит с мъжете и явно е имала и аз не знам какви очаквания. Тя правеше много пари, а мъжът й много по-малко. И тя нонстоп говореше такива ужасии за него, че се чудихме как да я спасяваме. Просто някаква смесица между дивашки селянин, инфантил и пълно куку.
 После като го видяхме човекът, ами той много симпатичен се оказа Simple Smile)) Та кой го знае и тоя. Щом е свещеник, поне си има принципи, живее според тях и е стабилен човек като морални ориентири. Според мен изобщо не е толкова лош, колкото се опитват да го изкарат. Е, сигурно е егоист, ама и той и авторката са от късно задомилите се, а това са егоистични хора.
Според мен, има къде къде по -лоши варианти. Аз ако бях на жена му , бих ходила да се пързалям с него, нищо че не ме влечало. И мен не ме влече да тичам като луда половин маратони, но какво да се прави, иначе сигурно ще ми бият шута.

# 496
  • София
ама те не правят секс ли??? Аз изпускам нещо...
Изпускаш нелепи подигравки с авторката.
Ако обичаш да гледаш как ритат паднал човек, грабвай пуканките.

# 497
Любовта и семейството са отдаване, посвещение, взаимопомощ, доверие.

0/4 дотук, завлечи го на психолог и за двама ви ще е добре. Ако не можеш, ти иди сама, хубаво е да имаш професионална подкрепа при толкова емоционални проблеми.

# 498
  • Варна
Тогава отговорите можеш да ги откриеш сама ако всичко това присъства а твоето семейство всичко е ОК.
Ако ли не пак ти решаваш готова ли си на компромиси със себеси.

# 499
Има всякакви свещеници, професията му изобщо не е гаранция за моралните му качества. Аз съм много възмутена от свещеници, който вземат луди пари за кръщене и по-скоро не биха кръстили дете, но не биха намалили цената за по-бедни хора. Не я разбирам аз така религията и това ми е направило много грозно впечатление. Исляма се разпространява безплатно, но християнството не може. Или пък се кръщават 3 деца на веднъж и таксата е като за три кръщенета. Изобщо голяма търговия въртят, а и са си алчни, както ни показва нагледния пример

# 500
От двама. При вас така ли е?

# 501
ама те не правят секс ли??? Аз изпускам нещо...
Изпускаш нелепи подигравки с авторката.
Ако обичаш да гледаш как ритат паднал човек, грабвай пуканките.
Е това са много гадни шеги. Авторке, не се връзвай на глупостите тук, ами се концентрирай да си подобрите отношенията, ако е възможно и да бременееш, щом искаш! Посъветвай се и с близките си хора, отидете при свещеник и /или терапевт изобщо общувайте с добронамерени и квалифицирани да ви помогнат хора. Вие все пак сте в брак, съпрузи сте...

# 502
Темата е повече от абсурдна. Все пак ще ми е интересно да прочета дали авторката е успяла с процедурата. Ясно е, че няма да се раздели с хрантутника.

# 503
Аз също нямам добро мнение за свещениците.
А мъжът на авторката си мисля, че е станал такъв не по вяра и дух, а заради някаква изгода.

# 504
Кое от гореизброеното получаваш от мъжа до теб?
Защото аз не прочетох никъде нищо за отдаването му на семейството и теб, нито се е посветил на теб, нито ти е от помощ (например, не дошъл да те вземе от гарата...дори да ти е сърдит, семейността предполага да можеш да разчиташ на него, когато имаш нужда), а за доверието сама си писала.....
Та?    Thinking
Ти може и да даваш гореизброеното, но не получаваш абсолютно нищо насреща.

# 505
Темата е повече от абсурдна. Все пак ще ми е интересно да прочета дали авторката е успяла с процедурата. Ясно е, че няма да се раздели с хрантутника.
Ще разбереш като след някоя година пусне тема "Помощ! Мъжът ми не помага в отгледжането на детето."

# 506
Има всякакви свещеници, професията му изобщо не е гаранция за моралните му качества. Аз съм много възмутена от свещеници, който вземат луди пари за кръщене и по-скоро не биха кръстили дете, но не биха намалили цената за по-бедни хора. Не я разбирам аз така религията и това ми е направило много грозно впечатление. Исляма се разпространява безплатно, но християнството не може. Или пък се кръщават 3 деца на веднъж и таксата е като за три кръщенета. Изобщо голяма търговия въртят, а и са си алчни, както ни показва нагледния пример

Тук ще се съглася (но май говорим за попове, а не за свещеници. Вторите май нямат право на брак  newsm78)
Темата ми е deja vu. Една приятелка ходеше с подобен екземпляр - постоянно искаше тя да работи допълнително, за да плаща за глезотии им/му. Ясно си спомням една случка - преди някакви празници, той искаше да отидат някъде на екскурзия с нейните пари, които тя смяташе да изхарчи за нещо друго. Ами държеше като малко дете, което изнудва мама. УжасТ.
И тогава стигнах до подобно обяснение - нашите попове са свикнали да получават дарения, не са свикнали да дават.

Наката, и аз в отбора - концентрирай се върху бебето.
После - по-добре сама, отколкото зле придружена.
И помисли как да си увеличиш доходите - ще ти трябват повече средства, за да отглеждаш 1 дете + 1 съпруг.
Дописвам - те поповете май имат право само на 1 брак? Ако искат да се женят втори път, трябва да се разпопят.
Ако е така - трудно ще се съгласи на развод, т.е. манипулациите ще се засилят.

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 20:33 от biborana

# 507
biborana, свещеник може да се стане само след сключен брак. Монасите са обречени на безбрачие.  Laughing

# 508
  • София
Това е така. Но говорли ли сте как ще е във вашето семейство догодина?
Сега нека си спортува, ти се успокой и се виждай с приятелки или се занимавай снещо друго, интересно през това време. Но като дойде бебето той няма ли да се прибира след работа и да помага за отглеждането? Ами с 5 вечери тренировки детето няма да го познава, ще плаче като го види. Отделно, че и в неделя е зает в църквата. Все си мисля, че бащата трабвя да се включва в гледането на дете и да помага в семейството. Не е само дадения ценен материал.
Бабата не я мисли засега. Доколкото разбрах се движи, добре е. Може да я гледате, може и да не се наложи. Доста възрастни хора са държеливи и с малко помощ от младите се оправят.
Тук, във форума понякога пише една попадия. Та нейния мъж е разведен, втори брак са. Доколкото знам във една община не са го искали. А в друга са го назначили в църква, не е попречило. Та може би и владиката има последна дума. Но не ги разбирам тия неща.

# 509
  • Варна
Аз също нямам добро мнение за свещениците.
А мъжът на авторката си мисля, че е станал такъв не по вяра и дух, а заради някаква изгода.

Мъжът на авторката май много неща прави заради изгода. Аз ли виждам само, че той не е практикувал въпросния спорт - поглъщащ явно не малки средства - преди да се съберат? Защо ли? Може би, защото чисто финансово не е можел да си го позволява, а сега може - на гърба на жена си. С удобното извинение, че видиш ли там разтоварвал стреса от инвитро процедурите, които не са му в синхрон с разбиранията. Имал огромни проблеми със зъбите? Колко удобно - новичката му женичка има достатъчно средства, че и в общ фонд, в който може да бърка, когато и за каквото му е кеф. И още, и още...

Общи условия

Активация на акаунт