Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 48 853
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 525
Всъщност, постът на Богиня дава добра възможност за размисъл. Не за първосигнални изцепвания.

# 526
Богиня има опит и с инвитрото ли?

# 527
Богиня има опит и с инвитрото ли?
Не. Има опит с мисловния процес.

# 528
Всъщност, постът на Богиня дава добра възможност за размисъл. Не за първосигнални изцепвания.
На мен авторката ми е доста по-симпатична от изключително злобната Приятно ми е Богиня Wink Злобните хора също не е добре много много да се множат, но Богинята се е отчела. Няма да й отправям пожелания на нея.  ooooh! Whistling

# 529
Имащият опит с мисловния процес не се изказва ангро върху теми касаещи инвитро.
А също и ако не е на подходяща възраст. Heart Eyes

# 530
Темата НЕ касае инвитрото.

# 531
Скрит текст:
Цитат на: absurT

Зрелостта при различните хора идва по различно време и в това е проблема на тези, които на 35 физически години, ментално и емоционално са зациклили на 24, примерно.
Битието на стара мома е тъжно и жестоко, лошото е, че връщане назад и пренареждане на живота няма как да се получи.
Може би, затова всички, които сме на по- зрели години, се опитваме да предпазим по- трудно съзряващите от грешка, която би съсипала живота им.
Да ме квалифицираш на база един пост, без да ме познаваш и да знаеш, защо още нямам деца е жалко и говори за липса на зрялост, мъдрост и възпитание    Wink
Не те квалифицирам теб, размишлявам върху поста ти.
Защо го приемаш лично, не знам? newsm78

Ми така прозвуча.

Аз доколкото разбрах авторката каза, че вече не го обича, а сега го обича.
Усещам, че ще си пати още от него и дано и дойде акъла в главата.
Дано да има дете и дано това оправи нещата, но се съмнявам.
Проблемите между тях ще си ги има и ще се отрази лошо и на детето. Дано да не го допуснат това.
Толкова много читави съвети има тук, а Nataka не проглежда.  Crossing Arms
Разни хора, разни идеали.

# 532
Имащият опит с мисловния процес не се изказва ангро върху теми касаещи инвитро.
А също и ако не е на подходяща възраст. Heart Eyes
де що има простакеса и змия се изказа в темата и изби някой друг комплекс върху жената. wishmaster чак оргазмира от възможността да набие нечие канче и да ритне паднал човек. Богинята няма и да я коментирам, там е патология. 

# 533
Съвети от хора, които не познават естеството на инвитро продцедурите струват ли нещо?
На Касита коментара много ми хареса в частта с пляскането през ръчичките.
Човека за 1000 лв зъби си направил.

# 534
  • Бургас
Съвети от хора, които не познават естеството на инвитро продцедурите струват ли нещо?
Вече сериозно се притеснявам за теб. Толкова си обсебена от това инвитро, че губиш представа за реалността.......и за смисъла на темата.

# 535
ОХ'АМАН, простащината не ти подхожда.

# 536
  • Варна
Мен най ме оцъкли факта, че на 40 годишният пергиш тати му плащал сметките. Независимо от факта, че работи. Авторке най голямата ти грешка е че си казала "ДА" .Сега или го търпиш или му събираш багажа. Сама реши. Но като гледам ти вече си решила, след като го оправдаваш за всичко.

# 537
Е, мис Джули, от теб не го очаквах.
Инвитрото си е инвитро - много специфичен процес, който жена, която не е преминала през него не може да го разбере. Hug

Аз се чудя как човекът си бръкнал в общите пари и си взел 1000 лв за зъби. А касова бележка от там дали ли са му? newsm78

Последна редакция: пн, 30 ное 2015, 23:30 от Анонимен

# 538
  • Бургас
Е, мис Джули, от теб не го очаквах.
Инвитрото си е инвитро - много специфичен процес, който жена, която не е преминала през него не може да го разбере. Hug
Няма две мнения за това, но инвитрото в случая не е проблема, а избора на неподходящ партньор, от където аджеба /много я обичам тая дума  Mr. Green/ идват проблемите на авторката.

# 539
Ти си образована жена, юрист, ако не се лъжа.
Ако трябва да защитаваш човек в таква ситуация, ще се подготвиш добре нали.
Аз ти казвам не може да ги разбереш нещата. И това не трябва да те обижда, нито да те провокира да обиждаш.
 Необяснимо ми е , как хора с лека ръка сипят огън и жупел. Стараят се да уязвят, да обидят.

Общи условия

Активация на акаунт