Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 48 894
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Жена, осъзнай се.
Щом сега в началото е така, помисли си с дете как ще (когато пак казвам, става два пъти по-трудно), а след 10-20години? Липсва ви любовта, която да ви крепи, всичко избива в някакви дребни сметки! Какъв е този спорт?! И да ви остави, за да се прибере, е, аз щях да му зашлевя един шамар  Crossing Arms

# 121
Нека да се изказват само хора с опит в инвитрото. Първо изречение - аз имам опит с инвитрото.

Другите благородно да се въздържат от изказ на велики философии.
 bowuu
Безплодието е каляване на характери. Слабите изпадат. Много е  тежко и трудно.
Съчувствам ви и на двамата съпрузи в тази трудна битка.

# 122
Напротив.
Трябва да се изказват хора с опит с отглеждането на деца, а не такива без.
Инвитрото си е инвитро, етап, доста кратък за някои.
После идва трудната част, с отговорността за детето, която е за цял живот.
И ако не е споделена с добър и съвестен човек по-добре да няма такъв, който да пречи и да усложнява допълнително ежедневието.
Слушайте Сирен, много точни неща казва. Peace

# 123
Абе , Дева, как се осмеляваш да говориш тези глупости.
Ти нямаш представа какво е инвитро.
Откъде го взе това самочувствие.
Как може на жена, която се бори за дете да и говориш за други жени, които имат опит с отглеждането на деца.
Ти добре ли си?
Ако искаш се обиждай.

# 124
  • Варна

[/quote]
Според мен, съвсем не го е прегазила.
Той ѝ поставя условие да си прати инвитрото, после не иска от общия им бюджет да се плащат текущите изследвания, накарали са я да подпише предбрачен договор и след всичко това, я кара да подписва и нещо, с което да се задължи, щом той поиска пари за издръжка на майка си, да му даде!
Е, извинявай, ама аз бих го стиснала за певеца и съвсем по не християнски да го изритам от вкъщи!
А, аз съм търпелив човек, докато някой не реши да се гаври с мен.
[/quote]

Тука съм с две ръце "за".

# 125
Кофти. Шах и мат. След като те прочетох и виждам, че си надяваш камък на шията и няма как да го махнеш... Бих ти препоръчал да си криеш премиите.  Не се знае какво ще те сполети ...друго е да имаш пари в кризисни ситуации.

# 126
  • ...на безопасно
Права е  Дева.
Не скачайте така за инвитрото.
Период е, борба нечовешка за рожба- но 2-3-10-15 години, а отглеждането на дете  е много повече от период, много повече отговорност, и много повече слабаци отпадат....

# 127
Gerda, не се обиждам, но и ти не нападай, а вникни в това, което казвам.
Детето ще го придобие, хубаво, а после?
Какво ще го прави този използвач?
За какво ѝ е?
Да не говорим, че както ще ползва донорска яйцеклетка от сестра си, такива чудесии може после да станат, не ми се мисли. Тя няма да има собствени гени, ще има той. И ще има претенции до небето! Rolling Eyes

# 128
Съгласна съм с DeVa®

Герда,
Скрит текст:
още си спомням една потребителка от Зачатие, която ей така по време на едното инвитро се чудеше какво да прави. Продължи, въпреки сигналите. На ентото забременя с близнаци и роди, после се разведе. красавецът още по време на опитите ходил при любовницата си.

# 129
Няма лошо да се бориш за дете.
Но защо с такъв човек?
Той нито е съпричастен, нито с финанси участва, даже и сигурно не иска дете, както предположи Сирен.
Дори баща му го съветва да търси друга, но пък ще пострада санът му.

# 130
Аз продължавам да мисля, че няма жена, която да знае какво са родителски права и как се придобива упражняването им, колко е трудно и какви скандали стават  и да рискува това да ѝ се случи, при все сигналите, които дава съпругът ѝ.

# 131
  • някъде в орбита...
Абе , Дева, как се осмеляваш да говориш тези глупости.
Ти нямаш представа какво е инвитро.
Откъде го взе това самочувствие.
...Ти добре ли си?
ooooh!

И аз съм съгласна с DeVa®  Peace

# 132
първо изречение - имам опит в ин витрото  Laughing и дете от ин витро.
мога да кажа на авторката, че след като се роди детето не само пари няма да й останат, а и въздух! и моят съпруг се промени, не малко, някои неща за добро, други типично по мъжки  Laughing
виждам около мен на пръв поглед хубави двойки, с деца (не само от ин витро), които стават на пух и прах. а после какво? по-добре да пишат само разведени жени, които се борят с безбройните претенции на другия "родител".
(в предишния ми пост писах  Tired човекът е българин, но и гражданин на друга европейска, бяла! държава, но я направиха луда. да не говорим, че й даваше само по 100 евро!, с които да гледа детето и да гледа и себе си, което беше абсурд. стоя в тази държава близо 2 години като затворник, защото господинчото не й подписа да го изведе без него.  Tired точно вчера пък разбрах за 12 годишен брак отишъл на кино, имат чудесно дете. свекито се е проявило добре, но и бившата вече снаха с подобно стабилно финансово положение го правеше на подметка  Tired)

# 133
Нека да се изказват само хора с опит в инвитрото. Първо изречение - аз имам опит с инвитрото.

Що за глупост? Инвитрото далеч не е същността на темата, а само детайл.

# 134
Млада, здрава-права, финансово независима си.

Мне, само третото е.

Бракове на амбициозна и успешна жена с мъж-"котва" около мен не са хич щастливи. Баш около 40 хващат едни хубостници, ум да ти зайде. Точно от тая порода- живели с мама и тате, едвам изкарват, ама с претенции за мъжественост и контрол, че и жената да им е длъжна да им прави густото.
С болднатото съм на 1000% съгласна и препоръчвам на авторката да го препрочете и хубавичко да си помисли над него. Иначе, не е престаряла. Да, не е в първа младост за раждане на деца, но може да има хубав и смислен живот и без деца. Всъщност, вкопчването в идеята за дете на всяка цена може да е пагубно.
а защо да няма деца жената? колко жени раждат с кофти мъже. Аз не бих рискувала! Авторке, аз на твое място бих си родила детето, пък после развод. Щом имаш пари, любовници ще имаш до поне 50, а може и любовта да срещнеш, не се знае. Важно е да си имаш дете,не виждам какво би загубила след като си финансово стабилна.
Аз на твое място не бих рискувала имането на дете. За мъже винаги има време, за деца не. Не виждам как животът може да е смислен без деца, за мен е ужасен!

Не се връзвай да слушаш колко бил зле и да го изритваш. Винаги можеш да го изриташ като имаш дете, а детето ти си има баща. Нито ще си първата нито последната. А с децата е необратимо след 45, освен ако не осиновиш, което също си е вариант.

Поне това е моят поглед на жена, която не е особено щастлива в отношенията си, но иска да има деца, пък после каквото.

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 21:07 от OX'AMAH

Общи условия

Активация на акаунт