Подозирам, че е с мен заради парите ми

• 48 890
  • 1 259
  •   1
Отговори
# 150
Жена с деца не може да разбере борещата се за дете жена.
    Може да разбере, не може да го почувства.
     Какъв е проблемът и мъжкият материал да е донорски? Особено на фона на мамин льольо, който го играе християнин, но я изнудва за скъпоценната си сперма. Морален? Жената е преживяла новината, че собствената ѝ яйцеклетка е негодна. Би трябвало това да ѝ даде сили и да се противопостави на емоционално изнудване, а не да се държи за този мъж като удавник за сламка. Ако е решила да бъде майка (пожелавам го от сърце), неговите клетки не са жизнено важни, нито брака с този мъж. По постовете ѝ личи, че е наясно с всичко което пишем и търси спасителната греда, иска да открие нещо различно от очевидното.

# 151
Нека си изчака процедурата - ако е писано да има дете, ще има  Peace Ами ако не стане?? Да се гътне ли жената? Не е края на света.

# 152
Нека си изчака процедурата - ако е писано да има дете, ще има  Peace Ами ако не стане?? Да се гътне ли жената? Не е края на света.

Едно е да не стане, друго е сама да се откаже от шанса за дете, заради философиите на Мамасита и други възвишени.

# 153
Дори не ползвам израза "аз имам деца". Децата имат мен. Ако не ставах за деца, нямаше да се боря да ги "имам", защото те не са собственост, постижение или цел. Те са нещо от живота. С него или без.

Иначе- просто предупреждавам какво я чака. Детето не е ново начало, а е продължение и задълбочаване на миналото.

Има разлика между вече налично дете и хипотетично такова.

Ей, нямаше ли някаква библейска притча за един, дето отказвал да стане донор на някаква жена и Господ го поразил с гръм...

# 154
Жена, за която е супер важно да има дете, до 40 вероятно вече би родила едно, дори да е от грешния мъж. Тук жената е изчакала до 38 без дете, едва ли й е фикс идея.

# 155
Дори не ползвам израза "аз имам деца". Децата имат мен. Ако не ставах за деца, нямаше да се боря да ги "имам", защото те не са собственост, постижение или цел. Те са нещо от живота. С него или без.

Иначе- просто предупреждавам какво я чака. Детето не е ново начало, а е продължение и задълбочаване на миналото.

Има разлика между вече налично дете и хипотетично такова.
липсата на дете също е много различна от хипотетичната липса на дете, ще ме извиниш ...по-добре да съжаляваш, че ти е трудно, но пълно, отколкото да съжаляваш, че ти е празно. Ти какви изрази използваш си е твоя работа.

# 156
  • София
Aisha, точно! Но даже е по-добре детето да си има записан баща, какъв е проблемът?
Не знам как е с баща. Моето дете е родено от връзка с друг човек по време на  брак и после след водене на дело е с баща - неизвестен. По този начин си спестихме много ограничения в живота,  много отговорности за безотговорния  сульо. Спестихме си и  опит за убийство за да ме наследи детето, а той да и стане настойник и да пропие всичко. Бащата не и е липсвал. След време с нея и гаджето ми бяхме по друг повод в общината. Чиновничката предложи той да я припознае, човека беше съгласен. Но не и двете не искахме. Нямаше смисъл 3ти път да и се сменят презиме и фамилия.
Съветвам авторката или да довърши процедурата с него, или да си доплати за донорски материал.
Във втория случай ще има документ, че детето генетично не е на дякончето. Семеййството щеи помогне да го отгледат, ще си намерят и добър татко.

# 157
На ти булка еманципация! Сега ще си сърбате попарата, сестрици или ще гълтате жаби.

Първата, основна и тотална грешка на авторката е, че се е омъжила за човек с по-ниски от нея доходи. Такава ситуация жена не бива да допуска никога, дори и да става въпрос за любовта между дева Мария и Господ.
На мъжа му трябва сигурност, финансова, най-вече, за да може егото му да бъде в състояние на постоянна възбуда и от време на време да еякулира успешно. Ако мъжкото его бъде наранено, и то от собствената му съпруга, и то на финансова почва, ситуацията се пише в графата "бегала".

Втората й основна грешка е, че проумявайки глупостта си да се захване с финансово безперспективен, не съумява на не поставя съпруга си и парите си в отделни отделения на портфейла си и здраво го пляска през ръцете, когато той бърка там, макар и той да дава своите 10% вероятно.

Третата й, абсолютно фундаментална грешка е, великодушният й отказ да положи грижи за майка му, т.е. отказва да му даде подкрепата си за най-милото на евентуалния баща на евентуалното си дете. Тук, дори и Дева Мария ще откаже на всепрощаващия Господ да бъде добър, ако му обясни, че тя на маминка не е длъжна.

Четвъртата грешка, е също свързана с великодушието на авторката- съгласила се е да си плати за бебето си.

Муньото е тотален муньо, ако аз бях със създателката на тема, досега да съм се развел с нея поне три пъти.

# 158
Дана имала ли е проблем със забременяването!? Че много надменно отрежда кой до колко години ...
Как се пише баща неизвестен на дете заченато през брак? newsm78

# 159
Aisha, точно! Но даже е по-добре детето да си има записан баща, какъв е проблемът?
Не знам как е с баща. Моето дете е родено от връзка с друг човек по време на  брак и после след водене на дело е с баща - неизвестен. По този начин си спестихме много ограничения в живота,  много отговорности за безотговорния  сульо. Спестихме си и  опит за убийство за да ме наследи детето, а той да и стане настойник и да пропие всичко.

ужас, вашият случай явно е съвсем екстремен, но ти поне гоориш от опит сходен с този на авторката и според мен мнението ти е най-разумно.

# 160
Не отреждам нищо. Жената казва, че наскоро е разбрала, че има проблем със забременяването, значи преди това едва ли е опитвала сериозно. Желая й от сърце да има дете, просто ако това не се случи, не трябва да се приема като трагедия.

# 161
Дори и здрави връзки се разклащат при инвитро, а тук няма здравина, няма.
Да не говорим за допълнителните рискове при късната бременност и инвитрото, немалкия риск от многоплодна бременност и преждевременно раждане  с всички последствия от това. Виждала съм много такива случаи - ако майката и бащата не гледат в една посока, е много трудно. Наистина много.
ОхАман, детето е важно. Така е. Но иначе чудните първи мигове с него могат да бъдат безнадеждно отровени от неподходящ човек. Дали тя би могла да го изрита по всяка време - не вярвам. Личи си по постовете й.
Касита, не съм съгласна. Познавам немалко семейства, при които доходите на мъжа са по-ниски, не чувствително, но са по-ниски. Ама нямат проблемите на авторката.

# 162
Дана, за една жена на 40 , да няма дете е трагедия. И никой друг не може да го разбере, докато не го изпита.

# 163
  • София
Жена, за която е супер важно да има дете, до 40 вероятно вече би родила едно, дори да е от грешния мъж. Тук жената е изчакала до 38 без дете, едва ли й е фикс идея.
Не знам на колко си, но всяка глупост трябва да има граници.
При тебе няма.
Сега пак ме наскачайте, че имам груб речник! #2gunfire

# 164
На ти булка еманципация! Сега ще си сърбате попарата, сестрици или ще гълтате жаби.

Първата, основна и тотална грешка на авторката е, че се е омъжила за човек с по-ниски от нея доходи. Такава ситуация жена не бива да допуска никога, дори и да става въпрос за любовта между дева Мария и Господ.
На мъжа му трябва сигурност, финансова, най-вече, за да може егото му да бъде в състояние на постоянна възбуда и от време на време да еякулира успешно. Ако мъжкото его бъде наранено, и то от собствената му съпруга, и то на финансова почва, ситуацията се пише в графата "бегала".

Втората й основна грешка е, че проумявайки глупостта си да се захване с финансово безперспективен, не съумява на не поставя съпруга си и парите си в отделни отделения на портфейла си и здраво го пляска през ръцете, когато той бърка там, макар и той да дава своите 10% вероятно.

Третата й, абсолютно фундаментална грешка е, великодушният й отказ да положи грижи за майка му, т.е. отказва да му даде подкрепата си за най-милото на евентуалния баща на евентуалното си дете. Тук, дори и Дева Мария ще откаже на всепрощаващия Господ да бъде добър, ако му обясни, че тя на маминка не е длъжна.

Четвъртата грешка, е също свързана с великодушието на авторката- съгласила се е да си плати за бебето си.

Муньото е тотален муньо, ако аз бях със създателката на тема, досега да съм се развел с нея поне три пъти.
Касита, в един брак всичко става.Моите родители, когато се взимат баща ми е супер перспективен и дълги години храни семейството си плюс цялата рода на майка ми. В някакъв момент обаче фалира и след това няколко години майка ми правеше повече пари от него и издържаше основно семейството, докато той отново си стъпи на краката. За щастие и тя е с успешна добре платена професия.  Няма гаранции в този живот, особено като става дума за бракове над 20 -30 години.  

Общи условия

Активация на акаунт