БЪРЗИ КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 49 673
  • 767
  •   1
Отговори
# 60
  • София
  • Мнения: 10 825
Ако не намеря рикота с какво БГ сирене мога да го заменя?
Ще намериш. Има го във всички големи магазини.
Ако все пак решиш можеш да го замениш с пасирана извара + крема сирене

# 61
  • Мнения: 662
Ако не намеря рикота с какво БГ сирене мога да го заменя?
Ще намериш. Има го във всички големи магазини.
Ако все пак решиш можеш да го замениш с пасирана извара + крема сирене
Благодаря  bouquet

# 62
  • Мнения: 2 236
В Била и Лидл има редовно рикота. За Кауфланд не съм сигурна. Peace

# 63
  • Мнения: 9
Здравейте, мили дами!

Вчера правих едни доста апетитни кюфтенца от пилешко филе, но ми остана около 250грама месо и сега се чудя с какво и как да го наготвя..Ще съм ви много благодарна, ако дадете предложения Simple Smile

# 64
  • Мнения: 2 450
На запеканка с картофи и сметана или на палачинки с кисели краставички и топено сирене.

# 65
  • Стара Загора
  • Мнения: 69
може, да . Приготвени за печене, замразяваш. Повече от 6 месеца  не съм държала и то ги бях забравила  Mr. Green

Много благодаря! bouquet bouquet bouquet

# 66
  • Мнения: 58
Здравейте, мили дами!

Вчера правих едни доста апетитни кюфтенца от пилешко филе, но ми остана около 250грама месо и сега се чудя с какво и как да го наготвя..Ще съм ви много благодарна, ако дадете предложения Simple Smile
http://allrecipes.co.uk/recipe/32706/coronation-chicken-salad-wi … sins.aspx?o_is=LV

https://www.google.co.uk/?gws_rd=ssl#q=coronation+chicken+saladh … -just-like-a-deli

# 67
  • София-Младост
  • Мнения: 24 067
Само да попитам 1/2 пакетче масло...на кое пакетче половинката на 125 грама или на 250?
Скрит текст:
Меган, ето рецептата за много шоколадовите бисквити. Не съм си записала кой е авторът обаче.
 1ч.ч брашно
1/2 ч.ч хубаво какао
6 с.л. захар
1/2 пакетче масло
2 с.л. мед
1 яйце
1 ванилия
1/2 ч.л. содач1/2 ч.л. сол
Омесва се леко твърдо тесто, което престоява в хладилника поне час. После се оформят топчета, които се приплескват и се овалват в кристална захар.
Аз ги пекох на 180 градуса с вентилатор. Вчера ги правих. Разкошни са.

# 68
  • Мнения: 2 152
на 125 грама

# 69
  • Пазарджик/Лондон
  • Мнения: 2 573
Ох, и мен ме заинтригуваха тези шоколадови бисквити chef.

# 70
  • Варна
  • Мнения: 2 026
Пропуснах да направя царска туршия, а сега ММ иска. Не мога да намеря свестни камби и въпросът ми е мога ли да сложа червени, шарени, зелени чушки?
Каква е пропорцията чушки, карфиол, моркови, целина? Или рецепта за царска туршия в буркан?
Благодаря предварително!

# 71
  • Мнения: X
Да ви се похваля, че страхотно гювече ми се получи с телешки шишчета, картофки, лукче, пресен домат, печена чушка, малко грах,пъщарнак, малко целина и кервиз на зелено.
 Пръстите да си оближеш, а телешкото ти се топи в устата. Аз се изтарикатих с тези телешки шишчета, сякаш по лесно се готвят.Аз и от специално място го взимам това телешко, но много вкусно.

# 72
  • Sofia
  • Мнения: 29 083
Направих шприц сладките с авокадо и не ми харесаха,никак...

# 73
  • София
  • Мнения: 10 825
Направих шприц сладките с авокадо и не ми харесаха,никак...
Чувала съм, че авокадото започва да горчи при термична обработка. Не съм пробвала никога.

# 74
  • Мнения: 2 152
Направих шприц сладките с авокадо и не ми харесаха,никак...
Чувала съм, че авокадото започва да горчи при термична обработка. Не съм пробвала никога.

винаги сме го консумирали сурово. Не ми е идвало на ум да го пека, но ще пробвам - струва ми се, че не трябва да започва да горчи, освен ако не прегори...

Общи условия

Активация на акаунт