Децата и ските - сезон 2015/2016

• 16 875
  • 167
  •   1
Отговори
# 45
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Wink тя е към екипировката, а там е бащицата  Hug

за някое поларче се сетих, че нали все му е топло и е само с трикотажни фланелки  Blush

ще атакуваме декатлона през уикенда Blush

# 46
Всички сте софиянци? Не виждам да се обсъждат други писти извън Витоша.
Да, и аз това се чудя GrinningАз съм от София, но питах за Пампорово по нагоре в темата, а именно ме вълнува знае ли някой кога е въпросната двуседмична ваканция на турците, за да избегнем навалицата; едната седмица съвпада с нашата зимна ваканция -1-7 февруари. За съжаление точно когато ученика ще е свободен, няма да има смисъл да се ходи натам Thinking

# 47
  • Пловдив
Ние карахме миналата година основно на Чепеларе, на Пампорово по-рядко. И на Узана ходим, а понякога на хижа Здравец над Пловдив.

# 48
  • Пловдив
И аз тук с леки притеснения за големия малчо на 3г. Още не се е качвал на ски

# 49
  • София

Kaкви са притесненията?

# 50
моите са на ски от 2.1.2016, в Семково  Laughing
като гледам камерата - ще берат гъби Laughing

# 51
  • Пловдив
Обикновени майчински притеснения  Simple Smile Да не вземе да се пребие на ските най- вече. Някакви протектори нужни ли са изобщо за сега? Ще го пращам от градината на ски

Kaкви са притесненията?

# 52
  • София
Никакви протектори не са нужни, а вероятността три годишно начинаещо скиорче да се пребие е по-малка отколкото на детската площадка. Спокойно Peace

# 53
  • Пловдив
Мдам. И аз си помислих, че като стои на едно място в началото Simple Smile)) или се движи по-бавно отколкото ходи, вероятността не е голяма, но все пак ме гложди едно такова чувство, че няма да мога да контролирам нещата Simple Smile

# 54
моите след малко заминават  Confused

според камерите, в Семково няма сняг.
не намирам информация за изкуствен сняг там.
чак ми се иска учителките/организаторки да вземат да го отменят.
или поне да направят организация за час-два на ден ски в Банско или някъде, където има сняг, но не ми се вярва  Confused

# 55
  • София (Възраждане)
Може би се надяват да завали днес. А каква е официалната им версия относно заниманията при липса на сняг? newsm78

# 56
разходки в планината, басейн и игра на хокей  Peace имало замръзнало езеро и минали години са играли на него

като се замисля, няма как да се предвиди сняг със 100% гаранция.
освен ако курорта не разполага със снежни оръдия Peace

# 57
  • София
Каката вече направи един Боровец с баща си, но дребната още не се е качвала този сезон. Май пак ще ходи на ски-училище с Витоша ски към края на месеца, има ефект, ама само дано има и сняг  ooooh!

# 58
  • София
Здравейте на всички в новия ски сезон!

Аз тази година  ще я карам като миналата - индивидуален учител на Боровец за 1 седмица - цената е като за група на Витоша. Писала съм и преди - огромна е разликата за същите пари - на края на съдмицата пускаше абсолютно всички писти, Червено знаме включително. Но това остава за началото на март.

Иначе, ме изненадаха приятно от училището (синът ми е 2ри клас), че тази година има ски училищи, субсидирано от общината, много училища в София участват. От 26ти до 29ти януари ще бъде, поне за нашето училище. Поема се всичко - екипировка, влекове, лифт, транспорт и храна. ако съм разбрала добре, ще ги карат с автобус до кабинката, после с лифта да Алеко и така. Госпожата не успя да обясни много, но друг лифт не знам да имаме...

Исках да питам ски учителите в темата, имате ли повече информация?

# 59
 в 93 няма безплатно бяло училище. ще има платено за една седмица, след ваканцията  Peace

в темата за второкласниците две съфорумки писаха че при тях има, но не знам за кои училища става дума и за кой период  Peace

забравих да се похваля  Blush
на втория ден в Семково вече имало сняг.
вече се качва с паничката и се спуска (почти) добре.
 Blush догодина щял да бъде на "Еделвайса", каквото и да значи това Blush

Общи условия

Активация на акаунт