Децата и ските - сезон 2015/2016

• 16 847
  • 167
  •   1
Отговори
# 150
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
на моето мече все му е топло и се поти много Simple Smile

на ски е само с термо бельо и ски екип.

# 151
VanchetoI, зависи от детето, но и ние се обличаме подобно (на същата възраст сме). Имам 2 леко ватирани блузки (ама много леко) и ги редувам, отдолу е с термобельо. Миналата година като им кажат вълшебните думи "свободно време" и се започва едно търкаляне на снега Simple Smile Затова задължително обличаме и клина. Шал не съм сложила (и ние сме от днес) защото днес и утре го дават слънчево, но съм сложила в раницата едно боне, за всеки случай. Задължителни са втория чифт чорапи и ръкавици в раницата. Може като се преобличат да си намокри чорапите или да му влезе сняг в ръкавиците(почти задължително). Мисля, че сета ти е подходящ, ако детето ти не се поти много Simple Smile И ние сме тази седмица, ще пада веселба Simple Smile

# 152
Много благодаря за отговорите!
Сложила съм в раницата резервни ръкавици и чорапи. Дано му хареса и да се веселят децата!

# 153
  • София
Здравейте!
Днес започва ски-училището на сина ни от детската градина. Тъй като никой от нас не кара ски, а и на него му е за пръв път, се притеснявам дали съм го облякла подходящо. С термобельо е, плътна памучна блуза, грейка долна и ски яке, чорапи за ски, шапка, шал и очила -маска. На 5.5 години, абсолютно начинаещ. Моля ви, споделете така ок ли е (днес и утре уж ще е слънчево там и по-топло). Ако не, дайте съвети! Благодаря!

За днешния ден беше напълно достатъчна една блуза (или) термобельо под якето и нищо под долнището. Шалът е излишен винаги и направо забранен за скиорите. А точно днес видях дете с чорапогащник И анцуг под грейката!

# 154
Ами в списъка с необходимите неща имаше шапка и шал. А и нали е начинаещ, едва ли ще ползва влек. Много е трудно да се прецени облеклото според мен, защото не е с нас там, а времето в града все пак е различно.

# 155
  • Пловдив
Стига де, в Пловдив днес беше 25 градуса, какви са тия шапки и шалове?!!

# 156
  • София
Ами в списъка с необходимите неща имаше шапка и шал. А и нали е начинаещ, едва ли ще ползва влек. Много е трудно да се прецени облеклото според мен, защото не е с нас там, а времето в града все пак е различно.

За съжаление тези списъци ги пишат учителките от детската, а не ски учителите Wink
И редовно сме свидетели на пренавлечени деца, а това си е и родителска традиция често.
Към шаловете съм пристрастна, моят син никога и никъде не е носил и не виждам полза от него. В много студени дни препоръчвам поларен скиорски чорап за главата, който играе ролята на шал и шапка едновременно. Но мисля, че е за температури под -5 или силен вятър.

# 157
  • София и Морето от време на време
Хах, към шаловете и аз имам особена пристрастеност ....  Laughing
Веднага махам на всички деца шаловете и ги връчвам на учителките да ги приберат по раничките  Mr. Green

# 158
Днес нашето ски-училище се отложи. Дано да има достатъчно сняг утре и в петък!

# 159
  • София
Днес нашето ски-училище се отложи. Дано да има достатъчно сняг утре и в петък!

Всички се отложиха днес. Горе го обръща на сняг, и ние се надяваме да понатрупа.

# 160
Дано, наистина натрупа.  Praynig Като гледам как рехаво вали..... Каква е политиката на училищата ако няма условия? Sad За жалост  дъжда е "изял" и малкото сняг

# 161
  • София
Дано, наистина натрупа.  Praynig Като гледам как рехаво вали..... Каква е политиката на училищата ако няма условия? Sad За жалост  дъжда е "изял" и малкото сняг

Ами, ако няма сняг, не караме...

# 162
Това е повече от ясно, въпросът ми е при подходящи условия, ако завали и натрупа след седмица, ще се проведат ли пропуснатите дни от училището? Или се връщат пари? Предполагам че градините са в някакъв график.

# 163
  • София
Ако има възможност и желание, ще се вземат дните.

# 164
Гледам днес на камерите от "Алеко", че има вече обучаващи се дечица, но положението със снега като че ли не е никак добро.  Sad

Общи условия

Активация на акаунт