Ръст на един мъж – важен?

• 138 760
  • 1 742
  •   1
Отговори
# 1 620
То как да не е комплекс ръста  като в 108 страници  поне в 100 им го създават . Тук не говоря просто за предпочитания  а за - тапи били ,корнишони ,комплексари ,трябва да е поне 185+ защото съм 160 и тн.  Пак разбирам ,всеки си има вкус , но за тези комплекси си има причина и обикновенно е друг човек . И ако бях мъж без комплекси и проблем със самочуствието ,влезнал в темата щях да излезна с такива . За да не е спам , не мисля че ръста ми е от значение .  Харесвала съм и мъже високи колкото мен 170 см и около 1-2 санта по-ниски , така и доста по- високи, около  205 см .  Сегашният  ми приятел е над 185 см. Токчета нося често,особено зимата и аз имам " комплекс за височината,, , никога не ме е интересувало дали се извисявам над "обекта,, или не . Ако той има проблем - свободен е да си тръгне,  но досега не е ставало .  В компанията ни има различни  по ръст двойки , но повечето биха влезнали в графата на " тапи ,, мъжете под 175 с момичета около 160+ см. Само една от двойките има значителна разлика  момчето  близо 190 см  а момичето около 160 см .  Единственият път в който разликата в  ръста ми е правил впечетление е когато приятел 209 см  тръгна с момиче под или около  150 см.

# 1 621
Няма как да ти създадат комплекс, ако отдавна си минал крехка детска възраст и си изградена личност, която знае на кое място иска и може да тежи.
Когато не можеш да промениш нещо, е нездарво да се сърдиш на всеки, който не го харесва.
Както има мъже, които не харесват чисто визуално по-пълни момичета, така има жени, които не харесват чисто визуално ниски мъже.
Характер, прочие, тия неща в реалния свят може и да важат, но когато някой си представя какъв иска да бъде партньора му, то той си представя всичко това, което би му харесало.
Друг е въпросът колко компромиси се правят в реалния живот.

# 1 622
За мен е важна душата, не ръстът на мъжа.

# 1 623
И като съм 185см какво- не мога да си харесам някоя знойна манекенка също 185см ли?  Важна е височината на духа Simple Smile

# 1 624
И като съм 185см какво- не мога да си харесам някоя знойна манекенка също 185см ли?  Важна е височината на духа Simple Smile

Даа, важна е височината на духа Joy

# 1 625
Колко много страници за височина? Имам приятелки, които имаха претенции за височина, но си хванаха малко по-ниски - очевидно любовта не пита.

# 1 626
  • Пловдив
Скрит текст:
Колко много страници за височина? Имам приятелки, които имаха претенции за височина, но си хванаха малко по-ниски - очевидно любовта не пита.
Приятелките ти си хванаха малко по-ниски от тях мъже, или някоя метър и 60 см се е целила години наред в близо двуметрови мъже и накрая се е смилила да се събере с мъж 1,85 метра? Smiley Защото аз познавам подобна мацка, за която беше голяма драма "да падне под нивото си" и още ѝ е криво с кого е, защото преди това е имала и по-висок мъж и се чувства едва ли не прецакана в момента.

# 1 627
Виждам,  че темата е разисквана на дълго и нашироко, сигурна съм, че е засягало преди, но ще вметна и аз, щот, нали, обичам да разлайвам кучетата.
Много пъти съм ставала свидетел на жени със запуснати телеса,но за сметка на това свръх претенции към височината на мъжа (която даже е генетична и не може да бъде променена)

Естествено всеки има правото на голи претенции както и на това да бъде задник. Но нагли обобщения от сорта на "ниските мъже са комплексари" са как да кажа... нагли. И иронично-комплексарски. Всичко си е до човека.
Всеки преценява какво му е важно, имаш пълното право да не харесваш някого заради ръста му, стига да си с достатъчно адекватно себеусещане и ясното съзнание, че и ти не си идеален. За мен лично ръста не е важен. Баща ми е от по-ниските, не е комплексар за всеки случай. Свалил е мадама за чудо и приказ (Майка ми)
Най-сериозната ми връзка, пича е 2/3 см под мен. Природата му отредила повечко сантиметри в перпендикулярната равнина... Ако ме разбирате.

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 12:53 от Анонимен

# 1 628
Ами повечето ниски мъже се комплексират от своите ръстове.

# 1 629

Всеки се комплексира от нещо,драга,не е престъпление да имаш комплекси. Много зависи как ги понасяш и представяш на света. Но да ги имаш и да си "комплексар" са изрази с различна конютация в моята глава.
А и едва ли имате толкова голяма представителна извадка, за да заключвате за "повечето" мъже .
Моля не приемайте поста ми като заяждане, тук съм за да водя диалог, между другото.

# 1 630
Ами комплексите относно ръста се създават в детството плюс пубертета и следователно са трудни за преодоляване.

# 1 631
Виждам,  че темата е разисквана на дълго и нашироко, сигурна съм, че е засягало преди, но ще вметна и аз, щот, нали, обичам да разлайвам кучетата.
Много пъти съм ставала свидетел на жени със запуснати телеса,но за сметка на това свръх претенции към височината на мъжа (която даже е генетична и не може да бъде променена)
Естествено всеки има правото на голи претенции както и на това да бъде задник. Но нагли обобщения от сорта на "ниските мъже са комплексари" са как да кажа... нагли. И иронично-комплексарски. Всичко си е до човека.
Всеки преценява какво му е важно, имаш пълното право да не харесваш някого заради ръста му, стига да си с достатъчно адекватно себеусещане и ясното съзнание, че и ти не си идеален. За мен лично ръста не е важен. Баща ми е от по-ниските, не е комплексар за всеки случай. Свалил е мадама за чудо и приказ (Майка ми)
Най-сериозната ми връзка, пича е 2/3 см под мен. Природата му отредила повечко сантиметри в перпендикулярната равнина... Ако ме разбирате.

Само че защо изпитваш нужда да оправдаваш пред обществото ниския му ръст? Повече щях да се впечатля, ако му беше похвалила характера. Голяма пишка има всеки четвърти, а всеки девети даже знаел как да я използва. Мъжете с неподдържани тела, и въобще нещо отблъскващо във визията,са даже по-критични към външния вид на жените, отколкото жените към външния вид на мъжете. То всеки харесва красиви,  но неслучайно има една приказка, че жената се влюбва с ушите - с хубави приказки и добро отношение може да бъде спечелена и от мъже, които нито са високи, нито са богати, нито са красиви Докато комплексираните грозни мъже с неприятен характер се чувстват длъжни да критикуват на визия жени, които никога не биха изпаднали дотам, че да спят с тях.

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 13:01 от Не се сърди, човече

# 1 632
Ами комплексите относно ръста се създават в детството плюс пубертета и следователно са трудни за преодоляване.

Няма спор в това. Доста гадна житейска истина даже. Въпрос на вътрешна мотивация и подкрепа от близки е да надраснеш комплекса си.

Кукумицинче, темата е такава, просто пиша по заданието Joy то не ми стигат силите своите глупости да оправдая, та камо ли нечий чужд външен вид.
Мъжете които описа, бих нарекла комплексари и бих им отправила същия възвратен глагол... Но далеч не всички ниски са такива.

# 1 633
Всъщност повечето дори не подозират, че са ниски Laughing аз също от темата научих.
Поне около мен мъжете 175 и +- няколко сантиметра се имат за среден ръст и самочувствието им е съвсем нормално в тази посока. За ниски се приемат тези по 150+, 160+, но те са изключения и като всяко изключение няма как да не се почувстват различни. Всъщност само за един се сещам, на близо 60 г., има си човекът семейство, деца и успешен частен бизнес. Служебни са ми били контактите, така че не знам има ли комплекси.

# 1 634
Всъщност повечето дори не подозират, че са ниски Laughing аз също от темата научих.
Поне около мен мъжете 175 и +- няколко сантиметра се имат за среден ръст и самочувствието им е съвсем нормално в тази посока. За ниски се приемат тези по 150+, 160+, но те са изключения и като всяко изключение няма как да не се почувстват различни. Всъщност само за един се сещам, на близо 60 г., има си човекът семейство, деца и успешен частен бизнес. Служебни са ми били контактите, така че не знам има ли комплекси.
И аз като четях темата се озадачих много, като разбрах, че "среден ръст" е 185-190 см, а голяма част от жените държат на ръста над 190. Та аз мъже 190-200 познавам само от познатите ми от волейболния отбор Grinning а, и двама колеги от 100+ мъже във фирмата Simple Smile
При нас разликата е 20см в негова полза и ни е напълно добре, но аз съм 160, така че...
Баща ми е 165, майка ми също, не мисля че им е пречело някога Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт