Ръст на един мъж – важен?

• 139 020
  • 1 742
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
Аз пък се чувствам идеално в ръста си! И не ме засяга, че в очите на някой Бг идиот високите жени са определяни като "кобили".

# 1 156
Благодарим!И аз съм от високите.178,последно бях 53 кила.Не стига,че съм кон,ми и очевидно дръглив!Копитата ми са 39 номер.Отивам да паса,със здраве! 😁

# 1 157
Благодарим!И аз съм от високите.178,последно бях 53 кила.Не стига,че съм кон,ми и очевидно дръглив!Копитата ми са 39 номер.Отивам да паса,със здраве! 😁
Joy Joy Joy
Хем готина, хем с чувство за хумор. Peace

Аз пък се чувствам идеално в ръста си! И не ме засяга, че в очите на някой Бг идиот високите жени са определяни като "кобили".
Не идиот, просто комплексар Simple Smile

# 1 158
Светът е хубав от високо....
Висока съм, 1.78, но се чувствам ниска пред мъжете във фамилията.
Момчетата ми са над 2м, но все покемонки миньони си хващат.
Все пак, трябва да има граница. Иначе за дрехи, легло и достъпна среда нещата стават кошмарни.

# 1 159

Те да внимават, защото покемоните еволюират и нищо чудно някой малък и сладък Пикачу, като роди един-два пъти, да се превърне в Крокона. С покемонките човек никога не може да е сигурен какво точно хваща и дали той ги хваща или всъщност него го хващат.

# 1 160
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Те да внимават, защото покемоните еволюират и нищо чудно някой малък и сладък Пикачу, като роди един-два пъти, да се превърне в Крокона.
Joy hahaha

# 1 161

Те да внимават, защото покемоните еволюират и нищо чудно някой малък и сладък Пикачу, като роди един-два пъти, да се превърне в Крокона. С покемонките човек никога не може да е сигурен какво точно хваща и дали той ги хваща или всъщност него го хващат.
Ееее, хайде сега! Нужни ли са такива коментари?!

# 1 162
Завижда Янечек, че миньонките, т.е. покемонките, обират високите мъже и за високите жени почти нищо не остава.  Laughing

# 1 163
Как да не остава, остава всичко останало. Високите мъже пък еволюират до дебели мъже,  високи-ниски, все са мъже, така в крайна сметка винаги имаме двойка бакугани.

# 1 164
Така става с обикновените хора, не са перфектни като бгмаммите  Simple Smile

# 1 165
Как да не остава, остава всичко останало. Високите мъже пък еволюират до дебели мъже,  високи-ниски, все са мъже, така в крайна сметка винаги имаме двойка бакугани.
Доста злоба лъха от коментарите ти... Дано тази сутрин си пила кафето с повечко захар  Peace

# 1 166
Завижда Янечек, че миньонките, т.е. покемонките, обират високите мъже и за високите жени почти нищо не остава.  Laughing
Високите мъже с които съм коментирала тази тема, споделят че предпочитат по- високи жени.

# 1 167
  • София
Не съм чела нищо освен заглавието, но винаги съм се чудила как миньончетата грабват високите мъже,а за високите жени остават дребосъците?

# 1 168
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Не съм чела нищо освен заглавието, но винаги съм се чудила как миньончетата грабват високите мъже,а за високите жени остават дребосъците?

чиста физика Peace

противоположностите се привличат Simple Smile

# 1 169
  • тук-там

Има и дългучи, които са "ниски" по самочувствие. Когато стърчат си го вдигат. Joy Самочувствието, де....

Общи условия

Активация на акаунт