Ръст на един мъж – важен?

• 138 914
  • 1 742
  •   1
Отговори
# 1 260
Това ме подсети за нещо. Стоя си вчера при майка ми в магазина й и покрай витрината минава един мегаяк, нацепен от фитнес, тъмен субект, опънал една ризка , а бе...ужас.
Казвам на майка ми: "Гледай го тоя...."
И тя: "Е...тоя не е ли много нисък?"
Специално излязох навън да се изравня с него и да преценя.
Връщам се: "Майко, то тоя е колкото мен"
"Къде колкото теб, той е 1.65 максимум..."
"Ама, викам, поне на широчина го е докарал" Laughing
Та така, за фитнес батките....компенсират, какво да правят...Laughing

Леле, чак и да излезеш и да се позавъртиш около него, че да провериш колко е висок. Може да реши, че много го харесваш, щом такова специално внимание му отделяш и да започне да блъска фитнеса още повече, защото явно е на прав път - жените идват специално до него, за да го видят по-добре.

# 1 261
Нищо неудобно не намирам във висок мъж. Много удобно ми е било с 188-190см например.😆
185см е нормален ръст. Под това вървят към ниски. Не виждам нищо глупаво в предпочитанията на "фъстъка", на мен например "не ми става" от ниски мъже. Може и тя да е така. 😉

Има няколко страни по света(всичките са в Европа), където ръст от 180см. се счита за среден, но за България 180см. е нормален мъжки ръст, ако не си баскетболист или волейболист. и под 175см. вървят към ниски Wink .. В Чехия и Сърбия видях много високи мъже, там над 180см. е обичайно и не впечатлява, но тук не е така. Но и какво от това, нали за мъжете по 170 има жени фъстъци по 150-155см.

# 1 262
Аз пък много се кефя, като видя семейство с дребничък мъж, още по-дребничка жена и едно малко и фино бебенце или детенце. Високите родители може да са готини, ама прораснали бебоци с ръст на двегодишни е странно.

# 1 263
Не знам откъде идва заблуждението, че щом една жена е дребна, то задължително ще си хване дребен мъж, дребните жени обичайно харесват високи мъже и си намират именно такива, даже са по-непреклонни от високите на тема ръст.

# 1 264
Нищо неудобно не намирам във висок мъж. Много удобно ми е било с 188-190см например.😆
185см е нормален ръст. Под това вървят към ниски. Не виждам нищо глупаво в предпочитанията на "фъстъка", на мен например "не ми става" от ниски мъже. Може и тя да е така. 😉

Има няколко страни по света(всичките са в Европа), където ръст от 180см. се счита за среден, но за България 180см. е нормален мъжки ръст, ако не си баскетболист или волейболист. и под 175см. вървят към ниски Wink .. В Чехия и Сърбия видях много високи мъже, там над 180см. е обичайно и не впечатлява, но тук не е така. Но и какво от това, нали за мъжете по 170 има жени фъстъци по 150-155см.
Именно.
За една висока жена е странно да се задоми с по-нисък мъж. Поне за моят контингент приятели и познати и жената винаги е било добре да е поне най-малко 10см по-ниска от мъжа. За жена над 170см това е трудна задача в Б-я Simple Smile, защото мъжете ни не са масово високи и това стеснява избора волно или неволно.

За една ниска жена (под 170см) е много по-лесно да си намери мъж около 175см и изборът ще е голям. Нормално е мъж над 180см да е за по- висока жена.

Апропо, като висока жена, никога ама никога не съм изпитвала привличане към мъж около моя ръст или пък по-нисък. Просто грам не ми трепва от мъж по-нисък от мен..

# 1 265
  • Буркина Фасо
значи с моите 185 см  ще се котирам добре и при ниски, и при високи моми  newsm78

# 1 266
значи с моите 185 см  ще се котирам добре и при ниски, и при високи моми  newsm78
Щом още чакаш да ти се каже къде ще се котираш във форума, не е обнадеждаващо положението Simple Smile
Ръстът е само една от категориите и ако само тя е налице, а другите не са то пак е кауза пердута..

# 1 267
Аз пък си имам влечение към по-изящни мъже, с наистина красиви черти, а такива почти сигурно е, че не са много високи. Не харесвам мъже с лица все едно дялани с теслата. Пък и така имам стимул поддържам форма, че не върви да съм много по-тежка от мъжа.

# 1 268
  • София
Я, ниските да си стоят при ниските и оставете високите мъже за високите жени.
 Нормална разлика е 10-15см Simple Smile в полза на мъжа.
Къде точно да ти ги оставят?
Мъж ако харесва фини жени, как да му кажеш Йок, вземи крантата!...

# 1 269
А къде е казано,че ниската задължително е фината ,а високата е крантата?!Тук вече опира до килограми и костна структура.

# 1 270
Фината жена може да бъде И висока. Не е задължително да е кинта и двайсе.

# 1 271
  • София
О, да, така е, високата може и да е точилка...
Фина, фина, колко да е фина с 42 номер обувки?Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 272
Елица, съжалявам, но не боравя с термини като 'кранта' и 'кинта и двайсе'.
Единственото, което подчертах, е че за ниските жени има повече избор, а за високите жени не чак толкова (в България поне) и високите мъже са за тях предимно..

Последна редакция: пт, 25 май 2018, 18:04 от Анонимен

# 1 273
О, да, така е, високата може и да е точилка...
Фина, фина, колко да е фина с 42 номер обувки?Stuck Out Tongue Winking Eye

Aми, не е много фина с 42 номер обувки, то е ясно. Аз например нося 40 номер и винаги съм мислила, че са ми много груби краката по тази причина, обаче, като се позагледах няколко пъти в магазините за обувки - ами, то има жени, чиито стъпала са с 3-4 пръста по-къси и с 2 пръста по-широки от моите. Малък номер, но широк крак, като лапа. И повечето всъщност са с по-къси стъпала от моето и поне толкова широки. Не че няма жени с малки и тесни стъпала, но не са чак толкова много.

# 1 274
  • град-държава
Елица, съжалявам, но не боравя с термини като 'кранта' и 'кинта и двайсе'.
Единственото, което подчертах, е че за ниските жени има повече избор, а за високите жени не чак толкова (в България поне) и високите мъже са за тях предимно..
Няма правило/а в тази игра, който на каквото се вреди.Smile
Преди мъжете в БГ си бяха предимно с нормален (не 175) към висок ръст. За съжаление вече не е така.

Общи условия

Активация на акаунт