Ръст на един мъж – важен?

• 138 911
  • 1 742
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Буркина Фасо
Няма правило/а в тази игра, който на каквото се вреди.Smile
Преди мъжете в БГ си бяха предимно с нормален (не 175) към висок ръст. За съжаление вече не е така.
абе сега доста от мъжете (по-скоро младежите)  са доста високи. мъжете са по-ниски защото са се прегърбили от работа.  а и жените вече са по-високи  отколкото преди 20-на години.

# 1 276
  • София
Елица, съжалявам, но не боравя с термини като 'кранта' и 'кинта и двайсе'.
Единственото, което подчертах, е че за ниските жени има повече избор, а за високите жени не чак толкова (в България поне) и високите мъже са за тях предимно..
Не съм забелязала да са "за тях предимно". Високите мъже доста често харесват миньончета.

За кранта можеш да ползваш тълковния речник, ако те затруднява. Кинта и двайсе не съм употребявала.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 277
  • град-държава
Няма правило/а в тази игра, който на каквото се вреди.Smile
Преди мъжете в БГ си бяха предимно с нормален (не 175) към висок ръст. За съжаление вече не е така.
абе сега доста от мъжете (по-скоро младежите)  са доста високи. мъжете са по-ниски защото са се прегърбили от работа.  а и жените вече са по-високи  отколкото преди 20-на години.
Ами аз не съм на пазара от близо 13 години 😆, но тогава си имаше избор доволно. Днешните мъже, са тогавашните младежи. Сега менюто е доста постно. Гледам обаче наборчетата и малко отгоре са си ок.😉

# 1 278
  • Буркина Фасо
абе преди години к`ви мОми имаше само ...  едни такива кръшни, стройни, работливи.
сега всичко е изкуственяк. силиконов  Joy

# 1 279
Случайно попадайки на тази тема и прочитайки първите 10 и последните 10 страници с коментари, мога да потвърдя това което винаги съм знаел. Първото е, че всъщност жените сте комплексарите. И второ, обществото през последните векове е създало една много кофти парадигма за мъжете, че те са тези които трябва да се умилкват/впечатляват/стараят/предлагат, а жените от своя страна с лист и химикал да отмятат параметър по параметър (месечен доход/височина/образование/тегло/цвят на очите/широчина на раменете) личните си изисквания и предпочитания и съответно да дават или не, шанс (както сами се изразявате). Мъжете не си дават сметка колко унизително е всичко това, а едва ли съществува жена, която би могла да живее в свят с разменени роли, където от нея се очаква да прави първата крачка, да прави подаръците, да изкарва повечето пари, да създава чувство за сигурност и т.н., а мъжа да "дава шанс".

# 1 280
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
живееш сам, нали?
упс. с мама - все някой трябва да пере и готви.

# 1 281
  • София
живееш сам, нали?
упс. с мама - все някой трябва да пере и готви.

А, не е задължително, а зависи и от човека. Simple Smile
"Ергенувал" съм немалко, бил съм сам, готвил съм, прал съм, чистил съм. И то не една стая. Simple Smile

# 1 282
Ергенското чистене няма общо със семейното чистене. То си е рай - изчистваш и си стои чисто. Семейно чистене с деца - ти чистиш от единия край, от другия идва цунами от ново плескане и разтурване:)

Не е обществото, а биологията: една жена инвестира много, да родиш и изгледаш дете е гадно и ангажиращо. Затова трябва да се отсеят кофти мъжете. Иначе и жената, и детето няма да оцелеят.

# 1 283
  • забравих си мисълта...
Случайно попадайки на тази тема и прочитайки първите 10 и последните 10 страници с коментари, мога да потвърдя това което винаги съм знаел. Първото е, че всъщност жените сте комплексарите. И второ, обществото през последните векове е създало една много кофти парадигма за мъжете, че те са тези които трябва да се умилкват/впечатляват/стараят/предлагат, а жените от своя страна с лист и химикал да отмятат параметър по параметър (месечен доход/височина/образование/тегло/цвят на очите/широчина на раменете) личните си изисквания и предпочитания и съответно да дават или не, шанс (както сами се изразявате). Мъжете не си дават сметка колко унизително е всичко това, а едва ли съществува жена, която би могла да живее в свят с разменени роли, където от нея се очаква да прави първата крачка, да прави подаръците, да изкарва повечето пари, да създава чувство за сигурност и т.н., а мъжа да "дава шанс".

Звучиш като мъж който не е харесван от жените и сега си решил да ни го кажеш ли? Но, така както вървят нещата, мъжете станаха прекалено женски вече, а ти както си го написал, аз лично оставам с впечатлението, че ти се иска да се сменят ролите, жените да поемат мъжката роля, а мъжете женската. Хм, искам да те видя в кухнята, с децата по цял ден докато са малки, да переш, чистиш и като се върне жената от работа да ѝ сервираш, да я глезиш и да изпълняваш сексуалните ѝ желания без значение колко си изморен и никога да не се оплакваш от главоболие. Wink Ах за малко да забравя, да угаждаш и на настроенията на майка ѝ, която разбира се смята че ти си най-неподходящият зет. Или както се казва да си сменим ролите.

# 1 284
  • София
Ергенското чистене няма общо със семейното чистене. То си е рай - изчистваш и си стои чисто.

Семейно чистене с деца - ти чистиш от единия край, от другия идва цунами от ново плескане и разтурване:)

Не е обществото, а биологията: една жена инвестира много, да родиш и изгледаш дете е гадно и ангажиращо. Затова трябва да се отсеят кофти мъжете. Иначе и жената, и детето няма да оцелеят.
Хубу де, казах го по повод коментара ти към колегата дет се обади. Simple Smile

Аааааа, добре че ми каза, че инак не знаех. Stuck Out Tongue

Ангажиращо ОК, но какво илюстрира, гадно?
И кои са кофти мъже? Вероятно за всеки/всяка има различни критерии. Не може така, с големия сатър. Laughing

# 1 285
Гадно в смисъл на физически болезнено, неестетично и такива технически неща. Жената не може да си позволи да си взриви здравето и красотата за кой да е, а раждането на дете точно това прави - съсипва те. Някои оцеляват, но в 95% от случаите има поражения. Плюс депресия и други екстри.

Кофти мъже - тъпи, неинициативни, развейпрах, егоисти, нарциси, с липсваща емпатия.

# 1 286
  • град-държава
Много самотни майки оцеляват и то по-качествено без мъж. 😆

# 1 287
Но още повече оцеляват в пълна гадост и се превръщат в социален проблем.

Винаги с качествен мъж е по-добре. Не може да се премахне елемента на селекция и пресяване. Ама гледам напоследък като че ли жените ги е срам да подбират, чувстват се виновни и си отглеждат чудесии у дома.

# 1 288
  • град-държава
От кое да избират!? Ми не стават. Гледам тези, които стават за нещо (от кръга на мъжа ми и мъже на познати) са с по 10год преди мен, което ще рече 40+. Разбира се и със семейства. Имам две приятелки обвързани с мъже с по 10-15 год по-възрастни, защото СА мъже. Имам една с малко по-малък, но му е майка и тя си го знае. Без него ще 'и е 100 пъти по-добре в интерес на истината. Сега на 30+ са лигави пишлегарчета, които освен да се оглеждат в огледалото и да си изкарват джобни за друго не стават, обаче устите им ей такива, но само тъпотии излизат от там.

# 1 289
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
както казва бившето началниче: Много е трудно да си мъж в днешно време. затова много от нас се отказахме.
Wink

Общи условия

Активация на акаунт