Ръст на един мъж – важен?

• 138 744
  • 1 742
  •   1
Отговори
# 1 290
Че не стават вече си е друг въпрос. Само ръст не важи - то пък като са се запривървяли едни анцузи по 2 метра, ама гледат тъпо...е това не е висок, успешен и представителен мъж, а някакво прорасло създание, на което от височина не му се оросява добре мозъкът...

# 1 291
  • град-държава
Кажи къде ги виждаш тези по 2м, плийз?😆 Точно е пълно с педя човеци и празни погледи, затова пък оскубани и нацепени.
По 2м я се завърти някой викинг в сезона да изплакнеш окото, я не. 😆

# 1 292
Има ги бе, разни футболисти, около зали и стадиони. Носят се като напушени жирафи и говорят нечленоразделно.

# 1 293
  • София
Разбира се, че жените избират! Нали ние раждаме! Така е било, е и ще бъде.

# 1 294

Всъщност през 99.99% от човешката история нищо не сте избирали. В ислямските държави и днес не избирате. Както казах парадигмата се смени последните няколко века и то в западния свят. И не, не искам жените да падат на колене с пръстени. Искам равенството към което се стремим и което някак си прескочихме и от патриархално общество направо залитнахме в другата крайност. Днес всяка може да те обвини че си я изнасилил и да ти съсипе живота защото нали жените никога не лъжат, а мъжете са отрепки по дефулт. Не дай си Боже споделиш на глас че царят е гол и моментално биваш заклеймен и дамгосан като комплексар и нещастник.

# 1 295
Стига чете алт-райт форуми и Брайтбарт, в Бг такова нещо няма да стане, а няма опасност американка да ти върже, а после да те обвини в изнасилване.

# 1 296
  • София
Вчера какъв пич се изтърси в университета! Аз бях на токове, той една глава над мен. С очила, брада и английският му ...30 пъти по-добър от моя.

# 1 297

За жалост,  подборът е много често неестествен

# 1 298
Честно да си призная драги мами озовах се в тоя форум точно, защото съм под средния ръст и заради неувереност търсих подобни дискусии. И честно да ви кажа ме хваща срам от някои от вашите мнения, още повече като си представя, че тук има и майки възпитаващи деца. Да мамо, и накрая дошъл принца на бял кон висок 1.90, викинг, рус и синеок, освен ако не изкарва по 10 хил. лв. на месец. Тогава принца може и да е 1.60 и плешив. Помислете какво бихте казали за мъже с подобно мислене - повърхностни прасета, само от едно се интересуват.  Никакви принципи или самоуважение. Не беше ли по важно какъв е човека и неговите ценности, а не ръста и моментната банкова сметка. Може би е вярно, че в крайна сметка всеки си има цена. Недейте да предвате тази ограниченост и на децата си. Надявам участничките в този форум да са малка извадка от българките. Иначе... лошо.

# 1 299
  • Най-красивата страна
Моя близка ,която е 1,50м висока има мъж със същия ръст.
Вече 10 години тя не е обула обувки с токчета,защото господина се дразнел.Не искал да е по-висока от него.
Иначе той е свестен и са добро семейство.

# 1 300
Честно да си призная драги мами озовах се в тоя форум точно, защото съм под средния ръст и заради неувереност търсих подобни дискусии. И честно да ви кажа ме хваща срам от някои от вашите мнения, още повече като си представя, че тук има и майки възпитаващи деца. Да мамо, и накрая дошъл принца на бял кон висок 1.90, викинг, рус и синеок, освен ако не изкарва по 10 хил. лв. на месец. Тогава принца може и да е 1.60 и плешив. Помислете какво бихте казали за мъже с подобно мислене - повърхностни прасета, само от едно се интересуват.  Никакви принципи или самоуважение. Не беше ли по важно какъв е човека и неговите ценности, а не ръста и моментната банкова сметка. Може би е вярно, че в крайна сметка всеки си има цена. Недейте да предвате тази ограниченост и на децата си. Надявам участничките в този форум да са малка извадка от българките. Иначе... лошо.

Колкото и да драматизираш, истината е, че ако си под 1.60 е смешно.

# 1 301
  • София
Гледам, че на моите постове се ядосват Наполеоновците.
Няма страшно, аз съм заета.

# 1 302
Ти остави ценностите, ама знаеш ли колко е гот някой да ти сваля неща от високи шкафове:)

Това с ценностите освен това е някакъв вид манипулация. Гледаш, че човекът нищо не прави, няма и данни, ама имал някакви невидими "ценности", които странно, ама не се проявяват много-много.

Аз лично нямам против ниските мъже, ОК съм, даже са ми симпатични. Имам против обаче характеровия тип "нисък мъж". Щото айде, тялото ти може да не порасне, ама ако и съзнанието ти е под метър и шейсет - кофти.

# 1 303

Колкото и да драматизираш, истината е, че ако си под 1.60 е смешно.

Колкото и да е смсшно , е непоправимо и независещо от човека .
и точно заради такива мнения , изказани подигравателно и сочещи с пръст ,се комплексират хората и не могат да живеят пълноценно, а какво печелите от това неразбирам , никой насила не ви кара да сте с ниски хора и единствено остава ,да си повдигнете самояувствието за тяхна сметка .
ММ е 195 см и е 35 см над мен , но не е търсен ефект ,просто така се случи .

# 1 304
  • София
Всеки си има комплекси. Аз моите съм ги преодоляла.

Общи условия

Активация на акаунт