Ръст на един мъж – важен?

• 137 202
  • 1 742
  •   1
Отговори
# 1 485
  • София
Химия, интерес, връх.
Защо да не опита?

# 1 486
Химия, интерес, връх.
Защо да не опита?
Да опитва. Simple Smile
 Но се оказа, че почти никоя висока жена не ги счита за искан партньор.

# 1 487
Спокойно, дами.
Аз визирах себе си. Висока съм 175 см и бих се чувствала комично до някой 160 см мъж.

# 1 488
  • София
Какво значи истински?

# 1 489
  • Пловдив
За половин сантиметър се бори, а вие му се връзвате. По-висок означава визуално по-висок (жокер... визуално по-висок НЕ е 1 см по-висок)
Забавно е, че пишеш подобни смешки, при положение, че всъщност ти или подобна на теб се бореше преди месеци за въпросния половин сантиметър, когато бях написал истинския си ръст (171,5 см), премерен минута по-рано тогава, и моментално се намери коя да се заяде защо съм написал истината, вместо да излъжа със сантиметър и половина и да пиша, че съм 170. Видя ли сега кой е за връзване? Smiley
 И напомням, че поводът да се измеря тогава бяха изказванията на няколко жени, които твърдяха как гръбначните прешлени се били протърквали и така оправдаваха собственото си смаляване спрямо това, което преди това са считали за свой ръст. И една от тях поиска да се измеря отново, след като бях писал тогава, че през 1994 г. в 9-ти клас съм бил 171 см. Е, измерих се и се оказа, че на 40-годишна възраст изобщо не съм се смалил спрямо тогавашните си 14 години. Simple Smile
 В същото време няколко жени тогава бяха закръглили нагоре техния ръст (например такива по 165 см се пишеха като 170). В тази тема и в една друга за женския ръст неведнъж съм чел как някои жени сами се поправят след известно време, когато преди това са обявявали един ръст, който помнели от младите си години, а сега се оказва, че били по 5-10 см по-ниски.

# 1 490
Спокойно, дами.
Аз визирах себе си. Висока съм 175 см и бих се чувствала комично до някой 160 см мъж.
Aз също.
И при положение, че съм 179см, не се виждам с някой колкото мен, а поне 190 и нагоре.

# 1 491
  • София

Абе ако няма да го тествам за волейбол, баскетбол или друг някакъв бол... други качества са съществени у мъжа. Дори и в чисто физически план.

# 1 492
Никоя висока жена от тези във форума не иска висок мъж - никой не ви е виждал и чувал вас. Аз имам 3 високи и КРАСИВИ приятелки, с по-ниски от тях мъже. Едната е над 180 см. И трите имаха много избор навремето от всякакви партньори, защото бяха харесвани жени. И аз съм височка, не гледам кой колко е висок, друго ми е важно. Мъжът ми е 10 санта над мен, просто така се случи.

Гледайте си вашата кочинка, че вече простотията почна много да ибуява.

# 1 493
  • София
Е какво толкова? Жребчо да си намери някоя сладка миньонка и е готов. Избор има.

# 1 494
15 см е твърде голяма разлика.
Нелепо ми изглежда двойката от 175 см жена и 160 см мъж.
Нещата стават комични, когато жената е бременна.

Аз си мисля, че така някак е приемливо
Жена 1.50-1.60 с мъж 1.70-1.80
Жена 1.60-1.70 с мъж 1.80-1.90
Жена 1.70-1.80 с мъж 1.90+
Някак жена 1.60 с мъж над 1.90 too much

# 1 495
И това последното го реши, защото си някакъв страшен естет, специалист по възпроизводство на населението или?

Сестра ми е 160 санта, мъжът и е над 190 см и си седят страхотно двамата.

# 1 496
Желателно е всеки да дава мнение за личните си предпочитания. Как стоят един до друг другите двойки слабо ме вълнува. Всеки има различен вкус. Не можем да поставяме всички в един калъп.

# 1 497
  • Пловдив
Е какво толкова? Жребчо да си намери някоя сладка миньонка и е готов. Избор има.
Изборът на джобни мацки е толкова голям, че Жребчо досега е имал сериозни връзки с жени с ръст:
150 см след казармата
После рязко ръстът на жените до мен се покачи, но не защото аз съм искал по-високи от мен, а защото такива жени са ме харесвали поради техни си причини (нали има едно поверие "Жената избира мъжа, който да я избере").
174 см
175 см
164 см
166 см
178 см
 Преди 3 месеца...
Скрит текст:
излизах с още една мацка почти 180 см и ако не се беше оказала после със скрито дете, нещата можеше да се случат. Нямам представа как ти си направи извода, че изборът на джобни гаджета е голям. Smiley Точно те биват най-бързо заети и интересът към тях от страна на мъжете с ръст 185-190 см е огромен. Важи и обратното с всичка сила - дребните жени се стремят преди всичко в много по-високите мъже. Така поне е в Пловдив; за други населени места не се наемам да твърдя. Тук е обичайна гледка да видиш жена метър и половина до мъж с 1-2 глави над нея.
 Жените по 165 см обикновено са с мъже 170-185 см, с леки изключения. Голям брой жени по 175-180 см тип спортна мацка/манекенка, движат с по-ниски от тях мъже, но заякнали като мускули или с широка набита фигура (дори и да са с наднормено тегло).
 Набива се на очи и това, че много от студентските имат приятел със сходен на техния ръст или малко по-голям и обикновен доход (често са и без коли), но жените над 30-35 години се целят в много по-високи мъже и с пълния набор от движимо и недвижимо имущество, макар самите те (жените) да нямат такова. Получава се един парадокс, че преминалите христовата възраст жени искат много повече от мъжете, отколкото 10-15 години по-младите и хубави от тях жени. В последните години съм излизал с жени на възраст между 7 и 16 години по-млади от мен и сигурно не е случайно. Техните "каки" са с някакви космически изисквания, а в същото време не се усещат, че свежото им излъчване отдавна ги е напуснало.

# 1 498
  • София
Жребчо,

Ти не намери ли най-после жената за теб?
Като гледам- бая избор си имал напоследък.

Имам един приятел, който цял живот беше в търсене на идеалната жена- да не е дебела, да няма деца, да има шофьорска книжка, да не е ниска, да не е изрусена, да има определен социален, финансов и интелектуален статус, да не е къдрава, да не са и криви краката....
Абе страшен списък имаше. Накрая стана на 40 години, после на 45, явно се поуплаши и взе за булка една дребна, къдрава дебеланка, с която си спретнаха семейство.
Сега си живеят мирно и спокойно, без претенции кой какво и колко.

# 1 499
  • София
О, да. И аз ще искам всичко, ако тръгна да си търся мъж сега - признавам си го.

Общи условия

Активация на акаунт