Новости около турските филми, сериали и актьори - ТЕМА 2

• 315 599
  • 747
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Има слухове, че освен с Мерве Болуур, Чаатай ще си партнира в новия си сериал с  Дамла Сьонмез.

Историята щяла да е любовна, едното момиче щяло да е приятелката му от детинство, с която от съвсем скоро са сгодени и си мислят, че са лудо влюбени. Другото момиче ще дойде в живота му ненадейно и ще  преобърне живота му. Най-вероятно героя му щял да се казва Мерт, едното момиче щяло да е Асу, а другото Елиф. Информацията ми е от рускините, та може и да е тяхно фентъзи, ама да видим де. Ще се радвам ако наистина Дамла му партнира, такива слухове съм чела и при туркините.

# 151
Здравейте!  Hug

....

Engin Akyürek ve Hatice Şendil’i buluşturan dizi[/b][/i][/color]

http://tarztv.com/engin-akyurek-ve-hatice-sendili-bulusturan-dizi/

# 152
Еххх, дано е истина! Никъде не съм срещала тази информация,нооо дано! Ще си паснат с Хатидже.

Ето още пак от Ринка:  Hug

http://www.sacitaslan.com/engin-akyurek-ve-hatice-sendili-bulust … izi-haberi-259401

# 153
Рекох Хатито в майчинство ще излезе, а пък тя пак на работа. А Енгин пак със семейна, или той нарочно така иска...

# 154
  • София
Едва ли, той нарочно го иска, така му се пада, а може и неомъжените да не смеят да играят с него, страх ги е от чара му на ашкъма  Heart Eyes  hahaha hahaha hahaha

Шегата настрана, но Хатидже е единствената женена от спряганите, но и единствената досега официално обявена. Иначе из ТТ и форумите, а и по доста други места спрягат за негови партньорки:
Ханде Доандемир (която отпадна като възможност, ще снима сериал с Берк Хакман)
Дамла Сьонмез  (спрягат я за сералите и на Ча и на Киво  hahaha)
Ханде Сорал
Джейда Атеш
Йозлем Йълмаз
Хазар Ергюлчу
Ще видим какво ще стане. Надявам се само да продължи с Ай Япъм

# 155
Момичета, къде се коментира дизито на Шюкрю- Зимно слънце (Близнаците)  newsm78

# 156
  • София
В Кайъпската тема Пепелче Simple Smile

# 157
В Кайъпската тема Пепелче Simple Smile

Hug Hug
Трябваше да се сетя за Аслъ, ама .... Simple Smile

# 158
Бу , слънце мое , я подай някакво инфо в повече за моето Ханденце и новия й сериал ....ако знаеш , разбира се ....
Благодаря предварително

# 159
  • София
Кате пуснала съм в блога, но специално за теб ще повторя и тук  Heart Eyes
Сериала ще се казва Любовта на моя живот, ще е адаптация по Дневника на Бриджит Джоунс, известен е единия и партньор - Берк Хакман, който игра с Яаамур в Беглецът (Kaçak). Истрорията ще следва донякъде оригинала, нашето момиче ще е журналистка. Скоро почват подготовката, а сериала ще почне през летния сезон и ще се излъчва по Канал Д

# 160
Ще се гледа Ханде, няма съмнение  Heart Eyes

Кате  Hug Heart Eyes къде се губиш, сладур  Heart Eyes домъчняло ми е  Flutter

# 161
Благодаря Бу , страхотна си мила . Ще стискам палци и ще го гледам задължително ....дано има успех .
Еви , мила моя , и ти ми липсваш и Лилчето също ....

# 162
  • София
Ето го другият партньор на Ханде - Серкан Чайоолу. Режисьор на сериала ще е Кетче. Снимките започват в края на март.

Hande Doğandemir ve Serkan Çayoğlu, "Hayatımın Aşkı'nda başrolleri paylaşacaklar

# 163
Щерките свършват с 39 епизод  Peace

# 164
  • popovo
 Здравейте!Отново имам въпрос относно INADINA ASK От къде мога да го изтегля с руски субтитри  newsm78.Луднах с този сериял.Благодаря ви предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт