Новости около турските филми, сериали и актьори - ТЕМА 2

• 315 680
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Благодаря, Тигаса, отивам да прочета. Hug

# 571
  • ... да усещаш мириса на море ...
Тези дни, попаднах на един тийзър в youtube, но за съжаление клипът не е достъпен вече там. Много ми хареса песента, която можете да чуете все още тук.

Не зная дали има/ще има тема, в която се/ще се обсъжда този сериал. Става въпрос за Kırlangıç Fırtınası (Лястовича буря), който ще започне да се излъчва на 06.03, по FOX.

Ето какво приведох за сюжета от подругите: Младата Юлфет, ражда момченце, без да е омъжена. По време на раждането пристига брат и Кудрет, който е убил любимия и. В същата нощ ражда и жената на Кудрет - Мерием. Кудрет слага племеника си до своя син и казва на всички, че има близнаци. Никой не знае за тази тайна, освен Кудрет, майка му Фикрет и акушерката, дори Мерием. Младата Юлфет е отпратена за съпруга на възрастен богат мъж, който я иска. Години по-късно Юлфет се връща, за да търси сметка за сина си.
Кой е синът на Юлфет - Шахин или Юсуф?
Ще бъде ли в състояние Фикрет да крие тайната, която се пази в себе си в продължение на много години?
Войната между брата и сестрата започва....

В сериала участват: Фикрет Кушкан (Кудрет), Емел Гьолгечен (Юлфет), Айшенил Шмлъоулу (Фикрет), Ебру Айкач (Мерием), Екин Мерт Даймаз (Шахин), Гюн Акънджъ (Юсуф), Тюлин Язкан (Инджи), Перихан Юнлюджан (Рейхан), Инанч Конукчу (Хикмет), Дениз Болъшък (Зехра), Дамла Асланалп (Марал), Озан Османпашаоулу (Акън).

Ако искате да наваксате с трейлърите: трейлър 1, трейлър 2, трейлър 3, трейлър 4, трейлър 5

# 572
Тези дни, попаднах на един тийзър в youtube, но за съжаление клипът не е достъпен вече там. Много ми хареса песента, която можете да чуете все още тук.

Не зная дали има/ще има тема, в която се/ще се обсъжда този сериал. Става въпрос за Kırlangıç Fırtınası (Лястовича буря), който ще започне да се излъчва на 06.03, по FOX.

Ето какво приведох за сюжета от подругите: Младата Юлфет, ражда момченце, без да е омъжена. По време на раждането пристига брат и Кудрет, който е убил любимия и. В същата нощ ражда и жената на Кудрет - Мерием. Кудрет слага племеника си до своя син и казва на всички, че има близнаци. Никой не знае за тази тайна, освен Кудрет, майка му Фикрет и акушерката, дори Мерием. Младата Юлфет е отпратена за съпруга на възрастен богат мъж, който я иска. Години по-късно Юлфет се връща, за да търси сметка за сина си.
Кой е синът на Юлфет - Шахин или Юсуф?
Ще бъде ли в състояние Фикрет да крие тайната, която се пази в себе си в продължение на много години?
Войната между брата и сестрата започва....

В сериала участват: Фикрет Кушкан (Кудрет), Емел Гьолгечен (Юлфет), Айшенил Шмлъоулу (Фикрет), Ебру Айкач (Мерием), Екин Мерт Даймаз (Шахин), Гюн Акънджъ (Юсуф), Тюлин Язкан (Инджи), Перихан Юнлюджан (Рейхан), Инанч Конукчу (Хикмет), Дениз Болъшък (Зехра), Дамла Асланалп (Марал), Озан Османпашаоулу (Акън).

Ако искате да наваксате с трейлърите: трейлър 1, трейлър 2, трейлър 3, трейлър 4, трейлър 5

Струва ми се интересен - ще го чакам

# 573
  • варна
Само на мен ли Бурята ми е малко объркан ,на втори епизод съм ,но още не мога да схвана кои кое ,това дете от кои е ,не мога да им хвана спатиите.

# 574
Само на мен ли Бурята ми е малко объркан ,на втори епизод съм ,но още не мога да схвана кои кое ,това дете от кои е ,не мога да им хвана спатиите.

Ще се опитам да ти отговоря, въпреки че не съм запомнила още имената на героите.
Детето е на истинската внучка/Елиф/, която в момента е в кома.
Появи се и мъжа й, този шофьора на такси /нали преди я малтретираше у дома/.
Фарат /адвоката/ тайно е влюбен в Елиф /неистинската внучка/.
Расим е откраднал преди години завещанието на бащата на Фарат /адвоката/ и така го е лишил от наследството, което му се полага.
Фарат уж иска да прави далавери с Расим ,за да си върне завещанието.

# 575
Отвчера са пуснали нов филм
https://www.youtube.com/watch?v=wdNa8W0aq6E
İstanbullu Gelin 1. Bölüm

# 576

И вече преведената серия от Истанбулската невяста

https://vk.com/istanbullu_gelin?z=video-83475167_456240032%2Ff60ab79442a3735161

# 577
Здравейте! Откъде мога да гледам ВЪПРОС НА ЧЕСТ с бг субтитри?Превод на български има  само до 12 епизод.

# 578
Привет на всички Hug
Някой знае ли кога започва сериала на Мехмед Гюнсур и Серенай и дали ще може да се гледа онлайн newsm78

# 579
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Здравейте!Може ли да ми дадете линк къде да гледам Гордиев възел със субтитри,руски или български, благодаря!

# 580
# 581
  • Варна и...духом на Босфора
Благодаря,но ми дава ерър.

# 582
Здравей, Редеми! Опитай тук:http://www.videoclip.bg/watch/623900_gordiev-vzel-kordugum-27-1-2-bg-sub или с рус. субтитри :1plus1

# 583
  • София
Благодаря,но ми дава ерър.

Здравейте! Ако нямате регистрация, ползвайте тази от фейсбук. Първият линк са видеата, качени от преводачите с добро качество, за разлика от втория линк, където освен, че епизодите са на части, колекционерите не са си направили труд поне да запазят качеството.
Също така, можете да изтеглите сериите и от data-bg.net

# 584

Общи условия

Активация на акаунт