Новости около турските филми, сериали и актьори - ТЕМА 2

• 315 649
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте ,някой гледа ли ''Госпожа Фазилет и до ъщерите и '' ? Ако има тема за сериала ,можели ли линк?Благодаря  bouquet
аз го гледам  Peace и търся тема също  bouquet

иии Яз форевър  newsm18

# 616
Здравейте ,някой гледа ли ''Госпожа Фазилет и дъщерите и '' ? Ако има тема за сериала ,можели ли линк?Благодаря  bouquet
аз го гледам  Peace и търся тема също  bouquet

иии Яз форевър  newsm18
Аз не съм много на Ти с форума,но не намерих нищо.Реших да потърся някой по-запознат със сериала,че ме мъчи един въпрос . Simple Smile

# 617
Някой ,ако е запознат,ще се радвам да ми отговори Simple Smile
В няколко статии(които намерих) за ''Госпожа Фазилет и дъщерите и''  в актьорски състав не фигурираше Алп Навруз(Синан) ,да не би ролята му да е кратка ,както на майката,която почина ???!!!А и Хазал в кой брат ще я влюбят Simple Smile

# 618
В няколко статии(които намерих) за ''Госпожа Фазилет и дъщерите и''  в актьорски състав не фигурираше Алп Навруз(Синан) ,да не би ролята му да е кратка ,както на майката,която почина ???!!!А и Хазал в кой брат ще я влюбят Simple Smile

според мен са го изпуснали като нов актьор все още  Peace според мен е от главните лица  hahaha не вярвам да е замалко  Joy а за кой брат то още сценариста не знае  Joy в началото се вижда, че е Синан,но според мен просто е увлечение,а с Яз ще е истинска любов  Heart Eyes тръгнаха на нож,но границата между любовта и омразата е малка  Peace пък и онзи гаден ден ще го забравят

# 619

според мен са го изпуснали като нов актьор все още  Peace според мен е от главните лица  hahaha не вярвам да е замалко  Joy а за кой брат то още сценариста не знае  Joy в началото се вижда, че е Синан,но според мен просто е увлечение,а с Яз ще е истинска любов  Heart Eyes тръгнаха на нож,но границата между любовта и омразата е малка  Peace пък и онзи гаден ден ще го забравят
Да и аз така си мислех ,както във повечето сериали ,любовта им почва от омраза,но се надявах някой да ми опровергае мислите ....жалко .

# 620

Да и аз така си мислех ,както във повечето сериали ,любовта им почва от омраза,но се надявах някой да ми опровергае мислите ....жалко .
Е защо  Mr. Green на мен Хазан и Яз ми харесват повече като двойка

# 621
Цитат на: Вери - малката Етърва М.А. link=topic=888104.msg34894603#msg34894603 [spoiler
date=1492866384]

Да и аз така си мислех ,както във повечето сериали ,любовта им почва от омраза,но се надявах някой да ми опровергае мислите ....жалко .[/spoiler]
Е защо  Mr. Green на мен Хазан и Яз ми харесват повече като двойка
Чисто визуално харесвам Синан повече  Laughing Rolling Eyes ама си мисля и че ще са хубава двойка,ще ми е интересно да ги видя,но едва ли .

# 622
  • ... да усещаш мириса на море ...

На 30.04.17 по ATV започва излъчването на сериала Seni Kimler Aldı ( "Кой те отне/отведе" или "Кой те взе от мен?")
Сценарий - Пънар Уйсал и екип, режисьор Садула Шентюрк, продуценти Яшар Ирвюл и Ефе Ирвюл, продуцентска компания Пастел Филм.

Една история за любов и отмъщение: Зехра (Fulya Zenginer) живее с майка си Айнур (Ülkü Duru) и семейство в Истанбул, в дома на една от най-богатите фамилии - Чамай. Зехра е влюбена споделено в наследникa на семейството Баръш (Yiğit Kirazcı), с когото са израснали като деца. Но пред тази любов има много препятствия. Всички мислят по-голямата дъщеря на Айнур, Зейнеп за починала, но се оказва, че тя е продадена за осиновяване преди много години. Парите са били нужни за лечението на Зехра.  Научавайки истината за това, след години Зейнеп, която сега се казва Джерен (Duygu Yetiş), се връща за да си отмъсти. Другата пречка пред влюбените е майката на Баръш - Джахиде (Funda İlhan), която се опитва да държи Баръш далеч, както от Зехра, така и от чичо му Талат (Serhan Yavaş), който също се връща в имението на семейство Чамай.  Той е живял дълги години в чужбина, защото жената която е обичал, Джахиде, се е омъжила за брат му (Ahmet Saraçoğlu). Кой е истинския баща на Баръш, до къде ще стигне в отмъщението Зейнеп/Джерен и каква ще е съдбата на влюбените Зехра и Баръш?
Учстват още:  Йълдъз Кюлтюр, Халдун Бойсан, Ипек Тенолджай, Налян Явуз, Осман Вьобер, Айше Тунабоулу, Едип Тепели, Сибел Ергюн и други

https://www.youtube.com/watch?v=o41iDnPImUo

пп Първоначално за ролята на Талат беше избран актьора Юрдаер Окур, но той беше задържан в края на март на летището в Кипър с грам марихуана. Въпреки че вече беше заснет първия трейлър за сериала, Юрдаер беше отстранен от него и ролята беше поета от Серхан Яваш.

И една популярна песен на Сезен Аксу със същото заглавие, без да е свързана със сериала, засега.

# 623
Здравейте кажете някой сериал с бг субтитри може и стар аз съм гледала Kara sevda .kiralik ask. gunesin beklerken.gunesin kizlari .olene kadar😉cilek kokusu.kiraz mevsimi.no 309.ask laftan anlamaz.poyraz karayel. Kara para ask. Cesur ve guzel  благодаря😉

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 08:31 от mitkoalisiq1

# 624
Здравейте кажете някой сериал с бг субтитри може и стар .....

Ако искаш, гледай филма Sadece sen:  https://www.vbox7.com/play:7fd3afcf89 , а за сериал се ориентирай от темите, навсякъде на първа страница има резюмета и линкове към по-старите теми, които респективно съдържат и по-стари сериали Peace

# 625
Здравейте кажете някой сериал с бг субтитри може и стар .....

Ако искаш, гледай филма Sadece sen:  https://www.vbox7.com/play:7fd3afcf89 , а за сериал се ориентирай от темите, навсякъде на първа страница има резюмета и линкове към по-старите теми, които респективно съдържат и по-стари сериали Peace
Благодаря гледах го.

# 626

здравейте аз го гледам много е интересен но кой брат е главния не мога да разбера?

# 627
  • Русе
Здравейте!

Преди време прочетох тук въпрос има ли тема за един сериал, който аз следя, виждам в подписи на някои от тук присъстващите гиф от този сериал и понеже досега все още няма тема за него да попитам и аз... Дали ще се намери някой компетентен в правенето на теми да направи такава и за... Adini Sen Koy или Назови ме...?  Сега, когато вече се прави и бг превод и в очакване на втори сезон има сигурно и доста хора, които го следят ( може да се види бройката гледания в Ютуб на бг превода), сериалът заслужава и собствена тема. Аз пиша не само от мое име, а и още поне 4 мои приятелки имат желание четат и коментират за него и актьорите там.

# 628
Здравейте!

Преди време прочетох тук въпрос има ли тема за един сериал, който аз следя, виждам в подписи на някои от тук присъстващите гиф от този сериал и понеже досега все още няма тема за него да попитам и аз... Дали ще се намери някой компетентен в правенето на теми да направи такава и за... Adini Sen Koy или Назови ме...?  Сега, когато вече се прави и бг превод и в очакване на втори сезон има сигурно и доста хора, които го следят ( може да се види бройката гледания в Ютуб на бг превода), сериалът заслужава и собствена тема. Аз пиша не само от мое име, а и още поне 4 мои приятелки имат желание четат и коментират за него и актьорите там.
Ами направи тема.

# 629
  • Русе
Здравейте!

Ами направи тема.

Никога не съм правила, а и не разполагам с много време за да се уча, та... затова и написах, ако има компетентен и желаещ да направи. Съвети лесно се дават, но това е труд и го разбирам добре.

Общи условия

Активация на акаунт