Преди време прочетох тук въпрос има ли тема за един сериал, който аз следя, виждам в подписи на някои от тук присъстващите гиф от този сериал и понеже досега все още няма тема за него да попитам и аз... Дали ще се намери някой компетентен в правенето на теми да направи такава и за... Adini Sen Koy или Назови ме...? Сега, когато вече се прави и бг превод и в очакване на втори сезон има сигурно и доста хора, които го следят ( може да се види бройката гледания в Ютуб на бг превода), сериалът заслужава и собствена тема. Аз пиша не само от мое име, а и още поне 4 мои приятелки имат желание четат и коментират за него и актьорите там.
Никога не съм правила, а и не разполагам с много време за да се уча, та... затова и написах, ако има компетентен и желаещ да направи. Съвети лесно се дават, но това е труд и го разбирам добре.

,бих искала да видя филма Hayatimin Aski/ Любовь все мой жизни- 2016г.филма е критичък само 17 епизода е,но го няма в Ютуб,или във вк.ком ,Моля Ви помогнете ми иска ми се да го видя...струва ми се че не е превеждан на български,Благодаря Ви !