Новости около турските филми, сериали и актьори - ТЕМА 2

• 315 621
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте  момичета Hug,бих искала да видя филма Hayatimin Aski/ Любовь все мой жизни- 2016г.филма е критичък само 17 епизода е,но  го няма в Ютуб,или във вк.ком ,Моля Ви помогнете ми иска ми се да го видя...струва ми се че не е превеждан на български,Благодаря Ви ! Simple Smile

С озвучаване

http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/197 … sskom-yazyke.html

# 646
И все пак май няма тема за Госпожа Физалет и дъщерите и,нали?

# 647
И все пак май няма тема за Госпожа Физалет и дъщерите и,нали?

Май няма. Аз даже не знам дали го превеждат на български. Гледам го с руски превод.

# 648
Ох,много гадна тая новата версия на сайта!
mery_poppins1 ,и аз на руски го гледам,но се зачудих как някои сериали са пълни бози и са по 200 серии и въпреки това се превеждат,а тези,които наистина са хубави и се гледат от хората не се превеждат?!
Нейсе...каквото такова,добре,че поне рускините го превеждат!

# 649
  • ... да усещаш мириса на море ...
Това последната серия на "İçerde" ли беше ?

Последната серия е на 19.06.17  Peace

# 650
Ох,много гадна тая новата версия на сайта!
mery_poppins1 ,и аз на руски го гледам,но се зачудих как някои сериали са пълни бози и са по 200 серии и въпреки това се превеждат,а тези,които наистина са хубави и се гледат от хората не се превеждат?!
Нейсе...каквото такова,добре,че поне рускините го превеждат!

JANILINA, знаеш ли къде превеждат фраговете на филма

# 651
Това последната серия на "İçerde" ли беше ?

Последната серия е на 19.06.17  Peace

Благодаря !
Днес видях , че има и още една серия , серия . Като гледах откъса , обаче пък ми се стори , че ще има втори сезон .
Вчера на "İstanbulu gelin" видях , че е край на първи сезон

# 652
http://www.fragmanlarim.com/
На фрагмана си пише ФИНАЛ. А не СЕЗОН ФИНАЛИ.

# 653
Момичета,тъй като доста от сериалите,които гледам или приключват,или излизат ваканция или аз съм зарязала,но ми се искаше да гледам нещо за през лятото.Нещо,което да не е убийства,кървища и интриги,ами нещо любовно-романтика и спиращи дъха погледи...ако ме разбирате.... Ще съм много благодарна,ако някой може да сподели някое сериалче от този род...

# 654
Момичета,тъй като доста от сериалите,които гледам или приключват,или излизат ваканция или аз съм зарязала,но ми се искаше да гледам нещо за през лятото.Нещо,което да не е убийства,кървища и интриги,ами нещо любовно-романтика и спиращи дъха погледи...ако ме разбирате.... Ще съм много благодарна,ако някой може да сподели някое сериалче от този род...
Здравейте,

Тази седмица започва нов романтичен сериал Пълнолуние/Dolunay има тема тук и линкове към сайтовете и трейлърите, ще има бг превод. Хубава вечер ☺

# 655
Здравейте,

Тази седмица започва нов романтичен сериал Пълнолуние/Dolunay има тема тук и линкове към сайтовете и трейлърите, ще има бг превод. Хубава вечер ☺

Здравейте, момичета!
Сигурно ли е,че Пълнолуние започва на мястото на Истанбулската невеста?

# 656
Здравейте,

Здравейте, момичета!
Сигурно ли е,че Пълнолуние започва на мястото на Истанбулската невеста?
ами не на 100% но рускините обявих събиране на средства за първи епизод. За тази седмица са свободни само петък и събота ако ще има премиера то ще в един от тези дни. Освен ако не са решили да го пуснат следващата седмица.
Т.е. няма официална дата, но има 3 фрагмана 😁

# 657
Мили момичета,здравейте!
Пропуснах да гледам сериала "Твоят мой живот" и сега го търся, но не го намирам целия никъде...Моля ви да ми помогнете да го намеря още от първи сезон...
С бг аудио Peace

http://keiibg.weebly.com/serials--bg-audio-episodes--paramparca.html - 1 сезон

https://www.tubebg.com/collection/183/tvoqt-moi-jivot-paramparca … on&order=date - 2 и 3 сезон/ излезлите до момента/

# 658
  • София

savovas,,Много благодаря за информацията за "Твоят, мой живот".....Успешно лято!

# 659
Момичета, дайте инфо за някой нов летен сериал.

Общи условия

Активация на акаунт