Новости около турските филми, сериали и актьори - ТЕМА 2

• 315 626
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте!

Преди време прочетох тук въпрос има ли тема за един сериал, който аз следя, виждам в подписи на някои от тук присъстващите гиф от този сериал и понеже досега все още няма тема за него да попитам и аз... Дали ще се намери някой компетентен в правенето на теми да направи такава и за... Adini Sen Koy или Назови ме...?  Сега, когато вече се прави и бг превод и в очакване на втори сезон има сигурно и доста хора, които го следят ( може да се види бройката гледания в Ютуб на бг превода), сериалът заслужава и собствена тема. Аз пиша не само от мое име, а и още поне 4 мои приятелки имат желание четат и коментират за него и актьорите там.
Ами направи тема.

Никога не съм правила, а и не разполагам с много време за да се уча, та... затова и написах, ако има компетентен и желаещ да направи. Съвети лесно се дават, но това е труд и го разбирам добре.
При това къртовски труд. ooooh!

# 631
Здравейте!

Преди време прочетох тук въпрос има ли тема за един сериал, който аз следя, виждам в подписи на някои от тук присъстващите гиф от този сериал и понеже досега все още няма тема за него да попитам и аз... Дали ще се намери някой компетентен в правенето на теми да направи такава и за... Adini Sen Koy или Назови ме...?  Сега, когато вече се прави и бг превод и в очакване на втори сезон има сигурно и доста хора, които го следят ( може да се види бройката гледания в Ютуб на бг превода), сериалът заслужава и собствена тема. Аз пиша не само от мое име, а и още поне 4 мои приятелки имат желание четат и коментират за него и актьорите там.
Аз също следя отдавна дали има тема по този сериал и много бих се радвала,ако има някой ,който наистина разбира ,може,знае как да направи това...Ако има нужда от снимки,материали или нещо ,с което мога да помогна ще го направя с удоволствие..Благодаря на Цвети,че изказа на глас мислите на много от момичетата,които следят този филм и го очакват с нетърпение..

# 632
Аз също следя отдавна дали има тема по този сериал и много бих се радвала,ако има някой ,който наистина разбира ,може,знае как да направи това...Ако има нужда от снимки,материали или нещо ,с което мога да помогна ще го направя с удоволствие..Благодаря на Цвети,че изказа на глас мислите на много от момичетата,които следят този филм и го очакват с нетърпение..

Здравейте!
Не гледам сериала, но ако ми изпратите материали, ще направя тема.

# 633
  • Русе

Здравейте!

Ако имате нужда и аз мога да помогна с материали, но разполагам с време за форума предимно вечер. Подскажете какво ще е нужно и... ще подготвя и аз каквото мога. Много ще сме ви благодарни за труда, всички, които гледаме сериала!

# 634
Виолета и Цвети, измислете заглавие на темата, разгледайте които и да са теми във форума, за да видите каква информация съдържа нулевия пост под заглавието, след това изберете това, което искате да включа във вашата тема - резюме или промо на сериала, снимки, линкове към преведени епизоди и телевизия за онлайн гледане, каст... и ми изпратете всичко това в лично съобщение. Моето свободно време също е вечер Wink

# 635
Здравейте, искам да попитам има ли бг.суб. За филма "Безкрайна любов" с Мурат Ялдъръм?

# 636
  • Дубай

Здравейте!

Ако имате нужда и аз мога да помогна с материали, но разполагам с време за форума предимно вечер. Подскажете какво ще е нужно и... ще подготвя и аз каквото мога. Много ще сме ви благодарни за труда, всички, които гледаме сериала!
Понеже и аз следя сериала ще се опитам да ви бъда полезна с каквото мога инфо за каста резюмето.

# 637
Здравейте!

Момичета, възбудихте любопитството ми.
Може ли линк към преведените серии.  Praynig

# 638
  • Русе
Здравейте!

Преди време прочетох тук въпрос има ли тема за един сериал, който аз следя, виждам в подписи на някои от тук присъстващите гиф от този сериал и понеже досега все още няма тема за него да попитам и аз... Дали ще се намери някой компетентен в правенето на теми да направи такава и за... Adini Sen Koy или Назови ме...?  Сега, когато вече се прави и бг превод и в очакване на втори сезон има сигурно и доста хора, които го следят ( може да се види бройката гледания в Ютуб на бг превода), сериалът заслужава и собствена тема. Аз пиша не само от мое име, а и още поне 4 мои приятелки имат желание четат и коментират за него и актьорите там.
Може ли линк към преведените серии.  Praynig

Разбира се! Това са сериите с български превод, иначе ги има и с руски всичките 180 засега серии от по около 1 час дължина.

https://www.youtube.com/user/MegaLazurit/videos?sort=dd&view=0&shelf_id=0

# 639
Здравейте!

Преди време прочетох тук въпрос има ли тема за един сериал, който аз следя, виждам в подписи на някои от тук присъстващите гиф от този сериал и понеже досега все още няма тема за него да попитам и аз... Дали ще се намери някой компетентен в правенето на теми да направи такава и за... Adini Sen Koy или Назови ме...?  Сега, когато вече се прави и бг превод и в очакване на втори сезон има сигурно и доста хора, които го следят ( може да се види бройката гледания в Ютуб на бг превода), сериалът заслужава и собствена тема. Аз пиша не само от мое име, а и още поне 4 мои приятелки имат желание четат и коментират за него и актьорите там.
Може ли линк към преведените серии.  Praynig

Разбира се! Това са сериите с български превод, иначе ги има и с руски всичките 180 засега серии от по около 1 час дължина.

https://www.youtube.com/user/MegaLazurit/videos?sort=dd&view=0&shelf_id=0

Благодаря сърдечно!
Ще наглеждам и ако отворите тема. Simple Smile

# 640
  • София
Мили момичета,здравейте!
Пропуснах да гледам сериала "Твоят мой живот" и сега го търся, но не го намирам целия никъде...Моля ви да ми помогнете да го намеря още от първи сезон...

# 641
Това последната серия на "İçerde" ли беше ?

# 642
Мили момичета,здравейте!
Пропуснах да гледам сериала "Твоят мой живот" и сега го търся, но не го намирам целия никъде...Моля ви да ми помогнете да го намеря още от първи сезон...

С руски суб.

https://vk.com/videos-78750608?section=album_55816255

# 643
  • София
Благодаря ти, Lr4iq!

# 644
  • София
Здравейте  момичета Hug,бих искала да видя филма Hayatimin Aski/ Любовь все мой жизни- 2016г.филма е критичък само 17 епизода е,но  го няма в Ютуб,или във вк.ком ,Моля Ви помогнете ми иска ми се да го видя...струва ми се че не е превеждан на български,Благодаря Ви ! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт