Пазаруване от Amazon - тема №48

• 74 000
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Може ли да ми кажете кой е кода за намаление от английския склад  Hug

Няма код,автоматично намаля,но изтече,до вчера важеше.
Еееееееееееееее, жалко  #2gunfire. Благодаря ти за информацията.

# 106
Момичета,имам поръчка от 02.11 от англ,амазон с дата на доставка 18.11,а я няма още инещо не мога да им пиша не са активни бутоните,някой има ли такъв проблем, ,ako някой ми разгадае кой е превозвача,аз не можах, за да си я търся bouquet Тракинг номера е 429550463233.,пише DHL но нищо не ми излиза.
Пратката е пратена с обикновен дчл и няма товарителница. Обаждаш се в дчл и питаш /в немският сайт на дчл обикновените пратки могат да се проследят/

# 107
Здравейте, знаете ли как стоят нещата с френския амазон? Благодаря!

Както с останалите. Какво конкретно те интересува?

Искам една бебешка количка RECARO easylife, понеже там е 188 Е, пък нали има и презвозвачи от Франция, но ми е пълна Индия как стоят нещата

# 108
Уредите за готвене на пара като този KeMar KFS-900 Dampfgarer подходящи ли са за приготвяне на храна за бебета  newsm78

# 109
  • Пловдив
Уредите за готвене на пара като този KeMar KFS-900 Dampfgarer подходящи ли са за приготвяне на храна за бебета  newsm78
Да

# 110
Някой може ли да даде линк за книжка под 1евро? Откривам някакви все доста скъпи.

В петък получих имейл за проверка на картата (нямаше достатъчна наличност), в събота си я заредих и потвърдих картата в амазон, но все още нямам блокирана сума по картата. Има ли причина да се притеснявам или е ще ми пишат още един имейл ако има проблем с картата? Питам, защото чака фритюрника на Филипс на 49 лири и не ми се иска да ми канселират поръчката.

# 111
  • Пловдив
Виждали ли сте Гармин навигация по сделките?
Ровя няколко дни, не откривам.

Благодаря!

# 112
Някой може ли да даде линк за книжка под 1евро? Откривам някакви все доста скъпи.

В петък получих имейл за проверка на картата (нямаше достатъчна наличност), в събота си я заредих и потвърдих картата в амазон, но все още нямам блокирана сума по картата. Има ли причина да се притеснявам или е ще ми пишат още един имейл ако има проблем с картата? Питам, защото чака фритюрника на Филипс на 49 лири и не ми се иска да ми канселират поръчката.

Ето една книжка Basic Malaria Microscopy за 0,27 цента.  Нищо особено не е  Grinning

# 113
  • Пловдив
Момичета,
получихте ли всички поръчките от http://it.buyvip.com/ от кампанията на Desigual? Моите ги няма, а бяха с дата на доставка 18.11 и 19.11. Не са ми ги изпратили с проследяващ номер. Да изчакам ли още малко, има ли шанс да дойдат или да им пиша на италианците да ми връщат парите?

Аз ги получих. Провери си в пощата. Моите бяха пратени с DHL, после с нашите пощи. Според мен не може да нямаш проследяващ номер.  Peace

Аз също имам непристигнала  пратка от кампанията, която е изпратена на 06.11. Писах им още миналата седмица. Отговориха ми, че пратката е изпратена по начин, непозволяващ да се види местонахождението и да чакам до 28.11. Днес пак ще им пиша.

# 114
  • София
Изпуснала съм ви... и черния петък изпуснах ,но като прегледах последните страници, май не съм изпуснала много. Simple Smile
Киндъл файър имаше ли изгоден, в .com  е бил 35$, тук колко го смъкнаха, някой знае ли?

# 115
Скрит текст:
Момичета,
получихте ли всички поръчките от http://it.buyvip.com/ от кампанията на Desigual? Моите ги няма, а бяха с дата на доставка 18.11 и 19.11. Не са ми ги изпратили с проследяващ номер. Да изчакам ли още малко, има ли шанс да дойдат или да им пиша на италианците да ми връщат парите?

Аз ги получих. Провери си в пощата. Моите бяха пратени с DHL, после с нашите пощи. Според мен не може да нямаш проследяващ номер.  Peace
[/quote]

Аз също имам непристигнала  пратка от кампанията, която е изпратена на 06.11. Писах им още миналата седмица. Отговориха ми, че пратката е изпратена по начин, непозволяващ да се види местонахождението и да чакам до 28.11. Днес пак ще им пиша.
[/quote] Моите са изпратени на 04.11...Явно са дали някъде фира по пътя... Но като изпращат без проследяващ номер...
Днес ще ходя до Габко да си взема първите поръчки от черния петък. Предполагам, че с този курс са едно колие, което най-вероятно ще е коледен подарък за свеки и една четка-сешоар на Braun.

# 116
  • София
Виждали ли сте Гармин навигация по сделките?
Ровя няколко дни, не откривам.

Благодаря!
Имаше да,но не помня в немския или английския беше. 2-3 пъти мярнах,но подробности не помня . Peace

# 117
Днес има промоция на електрическите четки на Орал Б 6500 (с двете дръжки) - ако някой не е успял да я хване по време на черния петък - тогава я купих на цена от 100евро, сега е 108евро.

http://www.amazon.de/gp/product/B00LVUY84W?qid=1448971935&re … gstore&sr=1-2

# 118
  • София

Ето една книжка Basic Malaria Microscopy за 0,27 цента.  Нищо особено не е  Grinning

Аз периодично досаждам с този въпрос, но това с книжките не ми е ясно още , за да имам безплатен транспорт от немския, само от складовете ли ? или как? Исках да поръчам едно яке, от немския, не от складовете, може ли с книжка да се свали транспорта?

# 119
dorry_1, ако продавача е амазон и поръчката е под 29евро като се добави в кошницата книжка автоматично получаваш безплатна доставка.

Общи условия

Активация на акаунт