Пазаруване от Amazon - тема №48

• 75 408
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
И още веднъж да похваля мултикукъра на Russell Hobbs  . Сега със тази промоция излиза на перфектна цена. Много ми е удобен. Simple Smile

Уж следя темата, но не съм разбрала кой е точно... ще дадеш ли линк?
Благодаря.  bouquet

# 616
  • София
днес си взех от превозвача тези тенджери
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00CL6IP9O?psc=1&redirect … etailpage_o00_s00
бяха 23 П
на външен вид са много хубави, изглеждат скъпи и стабилни, с двойно дъно...
още не съм ги пробвала...

bouquet благодаря на момичето което пусна линка и на тези които дадоха коментари...  bouquet

# 617
  • Казанлък
И още веднъж да похваля мултикукъра на Russell Hobbs  . Сега със тази промоция излиза на перфектна цена. Много ми е удобен. Simple Smile

Уж следя темата, но не съм разбрала кой е точно... ще дадеш ли линк?
Благодаря.  bouquet

Това е мултикукъра  Hug

http://www.amazon.de/gp/product/B00U65CWOG?psc=1&redirect=tr … etailpage_o03_s00
В момента го има в складови сделки и за него важи 30% отстъпка.  Peace

# 618
  • София
И аз съм доволна от мултикукъра, от складовите освен за мен, поръчах един и за подарък. Само не ми харесва, че функцията за бавно готвене е цели 8 часа и не може да е по-малко.

# 619
Във френския амазон има оферта 10€ от 50 в секцията кухня и дом.

https://www.amazon.fr/b/ref=as_li_ss_tl?_encoding=UTF8&camp= … tag=mareduccom-21

# 620
jenn_kata Якето на 14 декември е било в сделките на цена 39,95Е.
Сетовете на същата дата: червения-22,99Е /между другото 25-27.11.2015г. е бил на 11,93Е/; черния-23,89Е;

# 621
  • София
jenn_kata Якето на 14 декември е било в сделките на цена 39,95Е.
Сетовете на същата дата: червения-22,99Е /между другото 25-27.11.2015г. е бил на 11,93Е/; черния-23,89Е;

Благодаря, и аз така подозирах за цената на якето.

# 622
  • Пловдив
Моля кажете който е получавал пратка от амазон чрез куриер Asendia, на адрес ли се получават или в пощата?

благодаря  bouquet
В пощата пристигат,но ако са под 2 кг са длъжни да ти доставят до адрес.Това май са швейцарски пощи ,но хич не съм сигурна.Идват баааавно,много бавно,чак съм ядосана.Чакам коледен подарък който трябваше да е пристигнал в четвъртък-още го няма.

# 623
От складовете поръчвате ли и very good? Имат ли съществена разлика с Like new?

# 624
А какво точно готвите в този мулти кукър и как ? Имам слоукукър и само ми прашасва, та се чудя дали ми трябва и това Simple Smile

# 625
  • София
Поръчвала съм неща very good от складовете. Досега не съм имала проблем. Чифт сандали Еко - без оригинална кутия, иначе чисто нови. Карта-памет за телефон - чисто нова, неразпечатвана опаковка. Никакви забележки нямам. Само една опаковка чай ми пристигна леко отворена (около 2мм дупчица). Но си е въпрос на късмет май.

# 626
  • София
Моля кажете който е получавал пратка от амазон чрез куриер Asendia, на адрес ли се получават или в пощата?

благодаря  bouquet
В пощата пристигат,но ако са под 2 кг са длъжни да ти доставят до адрес.Това май са швейцарски пощи ,но хич не съм сигурна.Идват баааавно,много бавно,чак съм ядосана.Чакам коледен подарък който трябваше да е пристигнал в четвъртък-още го няма.

много благодаря.. и аз четох че са бавни ... фотоапарат поръчах от amazon it, исках да го откажа като ми даде дата на доставка 11-16 януари... та сега просто няма за я взема... защото не беше изпратена като им им писах... изпратиха я и тогава ми отговориха....

Някой взимал ли е техника от склада на ит. амазон? Чудя си - състояние много добро... дали пък няма да има дефекти?
 bouquet

# 627
Здравейте
Купих си от амазон четка за зъби която е 2 pin , но е малко нестандартен размер. Трбва ли да ползвам адаптор за да я включа в нашата мрежа?  newsm78 newsm78 newsm78

# 628
  • гр. София
Аз съм взимала неща, които то са very good от склада. Нямат никакви забележки- епилатор и голяма сокоизтисквачка. Good не взимам.

# 629
  • Калифорния
Здравейте
Купих си от амазон четка за зъби която е 2 pin , но е малко нестандартен размер. Трбва ли да ползвам адаптор за да я включа в нашата мрежа?  newsm78 newsm78 newsm78

Това е за английски контакт за баня (трябва ти shaving adaptor). И аз много трудно намирам такива  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт