Латино-Американски, дръзки, красиви, любовни, приключенски сериали - Тема 8

• 69 199
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
  • в омагьосващият свят на изкуството, киното и вечната любов

ТАЗИ СЕДМИЦА В "ТЪМНАТА СТРАНА НА ЛЮБОВТА"...

Патрисио вижда Мариана с Диего и й казва, че трябва да говори с нея; казва й че трябва да бъде по-прикрита, ако ще се разхожда из коридорите на университета и ще си хваща гаджета-пациенти. Мариана му казва, че той не й е баща, за да й говори по този начин и че не е добре.

Патрисио отива при майката на Мариана и я разпитва за сестра й, Мариела и казва, че напоследък Мариана се е обсебила от това да разбере каква е била леля й; казва й за писмата и снимките, които тя има от нея. Марта отива в килера и открива, че кутията липсва. Тя се обажда на Мариана и й казва, че иска да й върне кутията със спомените от сестра й.

Мариана споделя пред Диего какво й е наговорил Патрисио и той й разказва, че предишната нощ я е помолил да си тръгнат от бара, защото е видял Патрисио да се целува със Соледад.

Мариана отива в кабинета на Патрисио и му казва преди да я съди и да се съмнява в професионалните й методи, той самия да внимава какво прави и да не се целува с пациентите си по боровете. Той е потресен, че Мариана го е видяла със Соледад. Точно в този момент при тях влиза Соледад.

Соледад и Патрисио имат час за терапия, по време на която тя му разказва за Диего и за това, че е бил 4 години в затвора по обвинение, че е убил жена си, но това не е вярно. Патрисио обаче решава да използва тази информация, за да унищожи Диего, като я разпространи из целия университет! За тази си цел, Патрисио използва Пончо.

Диего разбира за това, което се гоовори по негов адрес и виждайки Пончо, го хваща и отвежда в моргата на университета; надвесва го над един труп и го пита кой го е накарал да разказва лъжи за него на всички. Пончо признава, че е бил Патрисио Камачо.

Мариана и Фелипе търсят Диего вкъщи и по телефона, но той не отговаря.

Линк към днешния 28-ми епизод с бг аудио.  Grinning

Последна редакция: чт, 10 дек 2015, 20:14 от David_Charvet

# 31
  • Разпиляна във въображението
Да вземат да рекастнат Хоуп. Както се вижда Лиъм нещо се поотдръпва от Стефката Whistling

# 32
Трудно ми е да си представя друга актриса, която да е толкова добра Хоуп, колкото беше Ким Матула. По същата логика и Джаклин Ууд си е най-доброто попълнение за Стефи и може би затова сценаристите така и не направиха рекаст на този образ, когато нея я нямаше. Но пък с Ридж направиха, което значи, че винаги има вероятност да се пробват да ни пробутат нов актьор. Laughing И все пак настоящия Ридж е много далеч от предишния, Рон Мос трудно може да бъде догонен.

Не ми харесва тази глупост с Лиъм и Стефи в момента. Тя че трябва да внимава какво върши и кого бута Laughing - трябва, но не смятам, че това неволно действие е достатъчна причина да се разделят след като бяха толкова щастливи заедно. Но май се вижда, че в своята безидейност сценаристите са решили да направят някоя и друга рокада и да комбинират я Стефи и Уайът, я Томас и Айви или Лиъм и Айви... Laughing

Да преминем към по-добрия сериал...

Ти разбра ли, че Спинели и Ели ще се връщат за кратко за Коледа?

А защо пък Спинели и Карли са опитвали да съсипят Данте  newsm78

Не знаех, че Спинели и Ели ще се завръщат, но се радвам- симпатични са ми. Но да вземат да се върнат за повечко... макар че това на практика им гарантира раздяла. Grinning
Спинели и Карли искаха да съсипят Данте, защото той тогава май все още не беше добре настроен към баща си Сони и към цялата тази мафиотска идея и заплашваше да опандизи тукашния дон Корлеоне...  Laughing А Карли, като една вярна лъвица на Сони беше готова да го защити с цената на всичко... Не съм сигурен, но май такава беше историята.

В момента изпитвам голяма наслада от заформящото се падение на Елизабет. Тя, милата, до последно изглеждаше жалка, даже се опита да изкара Сам долната... Joy Но разкритието най-накрая е направено, сега да видим дали Джейсън ще се вразуми и ще се върне при жена си или ще прояви глупостта да си остане с Елизабет.

Ето и нещо интересно, на което попаднах преди малко- кавър на песента на Селена Гомез Good for You, изпълнен от актьора, който играе Дилън. В клипа участва и Валъри, която е много хубава и различна тук.

# 33
Четвъртък-ДиК :
Лиъм казва тежки думи на Стефка , че не може да живее така около нея  - в такава  екшън-обстановка , вечната жертва на ситуацията  започва  да  се бори  за годежа им с много сълзи  , тя казва ,че  няма да се откаже от пръстена и връзката им .Айви щяла да се оправи и заради един инцидент  не може да прекратят годежа си .
Ридж и Кар питат Ерик за Айви , а  дядото казва ,че Айви е имала късмет , че Стефка е била при нея , за да извика бърза помощ .
Wyatt Продължава да разпитва Том дали  сестра му има  някаква вина за инцидента .
Steffy се кълне, че не ударила Ivy и Лиъм  трябва да й повярва ... това не е по нейна вина.
Wyatt отива в стаята на Ivy. Той грабва ръката й и Ivy казва ,че толкова съжалява за Томас.
Ivy казва на Wyatt, че той има пълното право да се сърди, а тя се извинява отново и т.н... . Wyatt й казва, че когато тя излезе от там, той иска всичко да се върне така , както  е било.
Ivy казва, че тя осъзнава, колко много  се нуждае от него. Той казва, че я обича и тя отговаря , че също го обича много.
Liam и Steffy са си полегнали , тя се глези ,че  ще се притеснява , защото той  вече ще я наблюдава по-строго , той се опитва да е по-твърд , поучава я и т.н., целуват се .
Wyatt казва на Айви , че е толкова благодарен, че не я загубил днес. Ivy си мисли за това ,  което се е случило и казва, че тя не може да го извади от съзнанието си. Тя казва, че вижда  как Steffy я блъска в електрическия панел, казва че ... тя я плаши и накрая казва -   Уайът, тя е опасна…

# 34
Но май се вижда, че в своята безидейност сценаристите са решили да направят някоя и друга рокада и да комбинират я Стефи и Уайът, я Томас и Айви или Лиъм и Айви... Laughing

Я Томас с Лиъм. Така де, мъжки гей история не сме гледали Whistling

# 35
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
то и от женската с майките на Каралайн почти нищо не видяхме  Mr. Green

# 36
то и от женската с майките на Каралайн почти нищо не видяхме  Mr. Green

Малко, но от сърце Grinning

# 37
За сметка на това прескочихме сериозните гей-лесбийски истории и отидохме направо на транссексуалните. Mr. Green
Преди известно време ДиК бяха обявили кастинг за бисексуален герой, но не знам какво стана. И не знам с кого могат да го залюбят този, при положение, че досега не са имали открит гей персонаж? newsm78 Явно някой от познатите специално ще врътне резбата като за сюжета, аз залагам на Томас или Рик, вторият от които донякъде вече е спал с мъж. Mr. Green

Последна редакция: пт, 11 дек 2015, 15:09 от SG7

# 38
За сметка на това прескочихме сериозните гей-лесбийски истории и отидохми направо на транссексуалните. Mr. Green
Преди известно време ДиК бяха обявили кастинг за бисексуален герой, но не знам какво стана. И не знам с кого могат да го залюбят този, при положение, че досега не са имали открит гей персонаж? newsm78 Явно някой от познатите специално ще врътне резбата като за сюжета, аз залагам на Томас или Рик, вторият от които донякъде вече е спал с мъж. Mr. Green
може Ерик или Ридж  Mr. Green
сюжетът е или тромав или препуска в незнайна посока и е необясним като със смъртта на Али  ooooh!

# 39
може Ерик или Ридж  Mr. Green
сюжетът е или тромав или препуска в незнайна посока и е необясним като със смъртта на Али  ooooh!

Ерик!!! Joy Това ще е епично! Joy
Не че за Ридж няма да е, представям си бабите по пейките как ще реагират като разберат, че е врътнал резбата... hahaha

Сериала има спешна нужда от някакъв ударен рестарт, наистина върви много тромаво и безидейно. Може скоро Брук да пооправи нещата, тъй като някъде четох, че уж щели да я дарят с някакъв сюжет... Joy

# 40
ККЛ беше писала май нещо подобно, че я чака интересна история.
То и Уинзър Хармън беше писал, че има интересна история, пък то какво стана - махнаха го  Laughing

# 41
ККЛ беше писала май нещо подобно, че я чака интересна история.
То и  Уинзър Хармън беше писал, че има интересна история, пък то какво стана - махнаха го  Laughing

Ам интересна си е, какво Whistling

# 42
  • The point of no return
Пичът в ролята на Дилън не е лош  Laughing Интересен клип, мерси че сподели. Нали Скот Клифтън е бил Дилън преди ДиК - наскоро пак го гледах в старите серии на Болницата  Grinning все едно гледам друг човек. Между другото, не знаех, че Боби е майка на Карли, и е била магистрална работничка  Crazy

И аз не мисля, че рикаст на Хоуп е добра идея - не мога да си представя друга актриса да играе Хоуп.  Ким си е уникална, а навремето и сюжетите бяха добри, за разлика от сегашните, които мен лично не ме вълнуват особено.

# 43
Ким Матула да се върне като Хоуп и да участва в някакъв по-малко банален сюжет с Лиъм и Стефи. Торн да се върне и да установи, че Али е жива. Тейлър да се появи с някакъв нов и интересен сюжет, в който да участват Брук и Ридж и така да си припомним класическият триъгълник. Каралайн и Томас да се съберат, Айви и Уайът също. Мейси да се окаже жива и да върне конкурентната фирма Спектра Фешън в центъра на събитията. Тези неща + въвеждане на порастнали Ар Джей, Дино и Джак, щом сценаристите толкова много искат да акцентират и на младите. Ето с няколко изречения как сериалът може да се освежи- къде с нещо старо, къде с нещо ново... Мисля, че Брадли Бел и сценаристите му спокойно могат да направят доста по въпроса, но просто не им се занимава и затова явно още дълго ще са си на принципа на единия ден да измислят някакъв бърз банален сценарии и на следващия да го снимат, после на по-следващия ден да им хрумне някакъв друг завой и да го реализират без значение дали има логика и т.н...

# 44
SG7 към това добавям и връщането на Си Джей - не може Спектра без него, а може и Кларк. Време е да се появи и сина на Дийкън. Има толкова деца в сериала, които са забравани, че няма нужда да се измислят нови млади персонажи, а те какво направиха нищо. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт