Латино-Американски, дръзки, красиви, любовни, приключенски сериали - Тема 8

• 69 202
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
Той взе, че се сети, че жената е по-важна от акциите! Joy

# 676
  • Разпиляна във въображението
Хайде няма нужда. Бил, Бил, Бил Whistling

# 677
CBS SID Daily Spoilers - 10/31-11/4 - #boldandbeautiful
Mon 10/31 - Brill's marriage is interrupted at a crucial point.
Tue 11/1 - Wyatt tattles to Eric about Brill's and Ridge's arrangement with the shares.
Wed 11/2 - Eric is extremely angry about the Brill arrangement and he confronts his family about their attempted takeover.
Thu 11/3 - Nicole becomes aware that Zende is very angry about her decision and that he has taken off to Hawaii with Sasha.
Fri 11/4 - Steffy moves back into Liam's beach house.

Цял епизод  Ридж мръхтя  и убеждава Брук да не се омъжва за Бил , тя  опита да отговори ,че обича Бил , но  "крал Ридж" продължи  с изложението си -колко  били един за друг , как той  е сгрешил  като  си размотаваше ...с Кейти , Карълайн и т.н.  Брук  вдигна поглед  и Бил беше на вратата .
Утре ще има раздвижване , Бил  няма да си даде акциите , Уаят ще каже на Ерик за плана на Ридж .
Тъпата Никол няма да може да откаже  пак да е торба  на Рик и Мая с ново бебе , но може и да  се окаже ,че  вече е бременна от Зенде , който пък  ще замине  нанякъде със Саша .

Последна редакция: пт, 28 окт 2016, 00:16 от Ели-фен

# 678
Бил  хвана Ридж  как се обяснява на Брук , а тя плахо  му обясняваше ,че днес е сватбата и  и че обича Бил...
Бил  доста хладно  им каза  да забравят за акциите и че сватбата се отменя , Брук се спусна да го убеждава ,че е изслушала Ридж  само защото е баща на  детето и  и  че тя не се отказва от сватбата , защото го обича  и че не се интересува от акциите .
Слязоха  долу и свещеникът започна  ритуала , Бил гледаше  свирепо , а Брук  с уплаха и несигурност ...
Очаква се  Бил  да каже -не !

TV Guide Daily Listings – 10/31-11/4 - #boldandbeautiful
10/31
Nicole delivers shocking news to Zende during the company's annual Halloween party; an unexpected turn of events halts Brooke and Bill's wedding at a pivotal moment.
11/1
Wyatt blows the whistle on Brooke and Ridge's plan to a stunned Quinn and Eric; deeply hurt by Nicole's disregard for his feelings, Zende plans an impromptu trip with Sasha.
11/2
Eric angrily confronts his family members about their failed coup for his company; Nicole is blindsided to learn that Zende and Sasha are in Hawaii.
11/3
With Liam by her side, Steffy makes a permanent change regarding her marital status; just prior to her procedure, Rick and Maya offer Nicole the opportunity to change her mind.
11/4
Star-crossed lovers get another chance as Steffy moves in with Liam; back in Los Angeles, Sasha adds fuel to Zende's anger about Nicole's decision.

Последна редакция: сб, 29 окт 2016, 22:20 от Ели-фен

# 679
Ами нормално е да каже Не. Той не е чак толкова глупав.

# 680
Много ми е забавно да гледам как жената в почти трета възраст младата Брук съпреживява трепетите на своят двадесети сватбен ден! Joy А още по-забавно е, когато двамата млади  Laughing левенти пак се състезават за нея! Joy
В тези епизоди ме дразни единствено глупостта на Никол. Много се надявам да е вярно това, че тя ще си е бременна от Зенде. Чакам с нетърпение разочарованието на Мая! Макар че, доколкото я познавам колко велика жена е, навярно ще предложи на Никол да абортира и да забременее наново с бебе, което ще може да получи стабилно семейство! Joy
Дързост и Красота е уникат!

# 681
 Praynig Ще ми е кеф  ако левентът Бил  даде акциите си на  Уаят /който ще страда , защото  Стефка  ще яхне Лиъм / . Тогава отмъщението  му ще е пълно - Ридж  ще е като скопен .
Нищо чудно  ако стане така , Стефка пак да се завърти  около Уаят  - заради  тези акции  newsm78 .

# 682
Тя Стефка ги може тези неща.

# 683
Понеделник – започва ритуалът , в един момент Бил прекъсва свещеника и казва – не , не днес . Брук иска да разбере  защо , а Бил отговаря , че  жалкият Ридж е съсипал  толкова  чакания ден , че няма   да си спомня този ден  с лигавото обяснение на Ридж  и молбите му  Брук да си тръгне с него …Брук се опитва да каже ,че го обича и Бил отговаря ,че те ще се оженят , но не  днес…
Брук се прибира , идва  лигльото на Ридж  , пита я  защо е там , тя му отговаря ,че Бил е спрял сватбата , лигльото  е доволен , а Брук  кисело му казва ,че е уморена и иска да остане сама , качва се в спалнята си .
Идва  Ридж , Р.Дж.  се кефи , че майка му не се е омъжила . Ридж му обещава да събере семейството , казва ,че е разбрал  колко  е важна Брук за него .
Тъпата Никол първо отказва на  Майрон  за второ бебе , М. се блещи  с животинските си очища , после бебето  реве и го донасят , Никол го гушка и изведнъж  се обръща на 180 градуса , казва на М. ,че ще им роди второ бебе .М. пита  за мнението на Зенде , а Никол отговаря ,че веднъж  са  го преодолели и пак ще се справят…
После отива да говори със Зенде , съобщава му  новината , той е като треснат от гръм , излиза и отива на партито във ФК  и започва да се напива . Идва Саша , той и съобщава ,че Никол пак  ще е торба на  брат си , Саша също е шокирана .После  тя го целува …
Бил и Брук са сами в стаите си и си мислят един  за друг .

Последна редакция: вт, 01 ное 2016, 11:02 от Ели-фен

# 684
Уаят  тичка в имението и изпява на Ерик и мама-хиена  за опита  за преврат на Ридж , заговора за акциите , които е щял да получи от Брук  и т.н. Ерик е бесен ,  казва на Уаят и Куин да поемат компанията и предстоящето ревю , после иска среща с адвокатите .
Рик е щастлив  от новината за новото бебе , пита  как Зенде го е приел . Никол гледа влажно като крава и казва ,че той е бил шокиран , но ще го приеме .
През това време Зенде  подготвя самолета за  излитане  до Хаваите и кани Саша , тя   казва ,че не може пак да преживее  това , той е гадже на сестра и  , а тя /С./ си пада по него и пак ще страда . Зенде казва ,че този път е различно , той ще скъса с Никол , защото му идва в повече нейната странна лоялност към Майрон .После казва на Саша ,че те с нея са си допаднали веднага – без излишни  тайни  и тежки преживявания .После звъни на Никол , тя започва да се лигави – ела да поговорим , важно е , искам да ме разбереш , обичам те …, той и казва – и аз те обичам , но  сбогом !
Двамата със Саша  излитат  .

# 685
Хах, сега трябва да се обзалагаме ще има ли развод Стефка-Уаят или ще опитат отново да са заедно Whistling

Ели-фен bouquet

# 686
Пам Ридж и Стефка са в имението , Ерик слиза  по стълбите , придружен от Куин .Те любопитстват защо са ги повикали , Ридж прави  някаква тъпа забележка . Ерик казва – ти бойкотира сватбата ми , а сега се опитваш да завземеш властта !!!
Бандата около Ерик се чуди защо Уаят се държи  особено , а Ерик им отговаря ,че вече той му е като син – много по верен от Ридж .Стефка  се блещи и устата и пада до кръста .

Никол  казва ,че документите са готови и само трябва да проверят дали моментът  за осеменяването  е подходящ , питат я за Зенде , а тя като мадона въздиша ,че вчера не е била разбрана , но вероятно днес … Рик и Майрон  чак сега  пускат реплика ,че не искат да притискат Никол ,че тя трябва първо да го обсъди със Зенде .

През това време в Хавай Зенде и Саша се забавляват , той понякога въздиша  за Никол , но новината за новото бебе  го хвърля в космоса …После пита Саша дали е публикувала нещо , тя отговаря ,че няма  велики очаквания , просто е искала да попътува и да се покефи  на Хавай .
Тя казва, че просто обича да е там с него, но не го вини, ако мисли за Никол.

В имението  правят разбор  кой е казал , какво се е случило , Ерик подчертава ,че и Брук е била в играта , пита Пам дали е знаела …После обвинява Ридж ,че е манипулирал всички да бойкотират сватбата му , после му казва - и тогава се появи ти с тази идея да откраднеш компанията и излъга всички за пълномощното .
После им каза – вие сте семейството ми ,но аз не ви вярвам , затова  за предстоящото ревю  жена ми ще ръководи всичко .Казва ,че очаква пълно съдействие от всички .
Ридж пак пуска ехидни забележки и Ерик му казва, че той ясно е показал намеренията си.
Ридж казва добре... те ще играят заедно, докато ти се върнеш . Ерик казва, че това не е игра и че има нещо повече , после казва на Ридж –
 Заплахите ти  за Куин бяха напразни , опитът ти за преврат се провали , така ,че или приемаш правилата или …
Уайът е в кухнята и Ст. влиза  и казва - значи живееш в дома на семейството ми с майка ти. Уайът казва... временно , но  мислех, че ти знаеш за това. Ст. казва, че тя не е, Уайт отговаря - това е, защото си била твърде заета да се натискаш с брат ми... нали?
Стефка пита дали  се държи така заради нея , защото е прекратила брака им , Уаят и отговаря ,че изобщо не е това причината, че той е направил и невъзможното, за да спре Куин , но някои неща не могат да бъдат спрени, защото те се обичат един друг -  помолих я да се премести , аз бях до теб,  аз дори не отидох на сватбата й заради теб... за нас, защото те обичам, така че аз правя това за тях. Стефка казва - не... тя използва добър уязвим човек, ти мислиш , че тя може да се промени, ти наистина ме разочарова.
Уайт казва - ти ме разочарова, ти си тръгна от мен, когато не съм направил нищо лошо, ти ме остави, помниш ли, ти си тази, която напусна нашия брак.
Зенде пак се терзае ,че не са  на едно мнение с Никол... телефонът звъни . Никол казва , че иска да се видят и да поговорят за това. Зенде  казва, че той не може... той не е в Л.А., че той е в Хавай. Никол е изненадана и пита дали е сам, той казва "не" , Никол пита кой е с него и той казва... Саша.
Никол е зашеметена , той казва че е бил  наранен и се е напил, но Никол не трябвало  да се взима тези решения сама. Никол тъпо пита дали е спал със Саша и той й казва, че не го е направил и  че ще се върне в къщи, веднага щом тя му каже, че няма да премине през сурогатството отново. Той казва, че ако го направи това... всички залози отпадат. Рик каза, че той ще се обади на Зенде  и да му  влее малко разум Никол казва - не,  той направи своя избор , а аз своя , искам да направя това за вас двамата... особено за Лизи и искам да го направя веднага.
Ерик отива да си почива , Куин  слиза долу и с Ридж пак водят безкрайния разговор кой колко е лош .
Куин казва...  майка ти е мъртва и много съжалявам за това, но сега аз съм Форестър матриарх. Имаме голямо модно ревю  и баща ти иска от нас всички да работим заедно и аз съм склонна да се споразумеем за доброто на баща ти и за доброто на семейството...Просто имам нужда да знам, че ти ще  направиш същото.

# 687
 hahaha Риджу. Остава и Брук да се омъжи за Бил и тоз остава с пръст в уста

# 688
hahaha Риджу. Остава и Брук да се омъжи за Бил и тоз остава с пръст в уста
Нека му, изключително противен тип... Мамино детенце, което е свикнало да го подбутват над другите... Дори и по времето на Рон Мос беше такъв на много моменти. Е да ама Стефани вече я няма и не той е любимеца...
Само на мен ли ми беше комично колко спокойно приключи поредната провалена сватба на Брук и как още в следващата сцена тя вече си беше вкъщи по домашни дрехи, без големи мелодрами? hahaha Все едно да си облече булчинска рокля и да се пробва да се ожени си е било просто като ежедневен опит да напазарува от супермаркета, но той е бил затворен... hahaha Понякога наистина се превивам от смях с този сериал!

# 689
Upcoming spoilers - 11/7-11/11 - #boldandbeautiful
Nicole changes her mind about the surrogacy. She goes to tell Zende but finds him in bed with Sasha
Quinn offers Steffy the position of co CEO with her if she returns to Wyatt
======
Tuesday, November 8 – Ridge surprises Brooke with another kiss
Thursday , November 10 – Rick attempts to appease Maya who feels responsible for the rift between Zende and Nicole.
Friday, November 11 – Eric invites Katie over to the Forrester mansion to watch the fashion show with him.
====
As Quinn takes the reins of FC, she faces opposition and hostility.
Rena S: This is not something Quinn asked for. Eric’s family keeps accusing her of wanting his money or his power and that could not be further from the truth. Quinn may be many things but she is not a gold digger and running the company was not her idea, it was Eric’s.
Quinn sees an opportunity to use her position for what she feels is the greater good. She tells Steffy they can run the company together – if Steffy returns to Wyatt.
Rena S: Quinn really does feel terrible that her happiness cost her son his marriage. Quinn doesn’t see this as a manipulation. She’s just trying to do right by her son. She also promises that if Steffy goes along with her scheme, she’ll put in a good word with Eric. It’s a win-win.

С две думи -Куин ще предложи на Стефка  висок пост , ако се върне при Уаят ...старите номера .
Никол тъкмо ще размисли  за  второто сурогатство , но като отиде при Зенде , ще го завари  гушнат със Саша в леглото .

Последна редакция: чт, 03 ное 2016, 20:05 от Ели-фен

Общи условия

Активация на акаунт