WIZZ AIR - 20

• 70 489
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Няколко бързи въпросчета и от мен, ще бъда благодарна ако някой може да се изкаже.

Пътувам сама с децата февруари, оказа се, че междувременно ще трябва да си сменя личната карта и паспорта. Не съм се чекирала още. Нали няма да имам проблеми с Уиз ? (не помня при резервацията въвеждах ли ми номер на документ...) А може ли да сменям номер на документ безплатно след чекирането? (че сме голяма група и не ми се иска да ни чекирам в последния момент)

Отделно, по-голям проблем ми е декларацията от мъж ми. Когато я правихме, ме посъветваха да сложим само 3 имена и ЕГН-та, точно с цел избягване на подобни проблеми. Обаче нотариусът отказа и настоя да сложи и номер на л.к., като каза, че това нямало значение. В интерес на истината аз обикновено летя с паспорт и досега никой не ми е искал л.к., за да сверява данни. Не знам обаче дали не ги гледат из компютрите си някъде..
Та последното (и най-сложно) питане ми е – някой дали е летял с декларация, в която номерът на л.к. не е съответствал на настоящата му лична карта? И съответно дали са му правили проблеми?

# 406
Maria.St , на мен ми се случи миналата година м.април. В декларацията пишеше мое ЕГН и лична карта. Но понеже я смених , изтече й срока и аз се притеснявах за това. За всеки случай звъннах на граничен контрол на летището/ тогава от Варна летяхме/ и от там ми казаха че няма проблем. Иначе мислех да правя нова декларация. Реално не би трябвало да има проблем, нали ЕГН-то е същото, но знаеш ли ги... И тогава чак разбрах че най-добре би било в декларацията да се пише само ЕГН на родител.
На летището нямах никакви проблеми.

# 407
mandy2, мерси много  bouquet  И аз мисля да рискувам, едва ли ще се наканя да правя нова декларация за това пътуване, но все пак друго си е като знаеш, че е пробвано поне веднъж Wink

Иначе аз от рано бях предупредена за казуса със смяната на документите, но за съжаление нотариусът отказа да завери декларация, в която не фигурират данните от моите и на съпруга ми лични документи Crazy Мисля следващия път като се наложи да визитараме семейно нотариус да се пробваме още веднъж, да не го мисля този казус при всяко пътуване...

# 408
примерът за 10 броя * 100 мл беше илюстративен с цел по-лесно смятне Simple Smile
Ясно Simple Smile Винаги нося над 10 неща и се притесних, да не са приели нови изисквания  Crazy

Уиз са обявили 2 нови маршрута от Букурещ днес. Единият е до Будапеща, а другия е вътрешен.

Ако пуснат вътрешен и при нас би било страхотно.

# 409
  • Луната
Щеше да е хубаво да пуснат отново линията до Будапеща от София. Точно днес  обяснявах на една позната колко много съжалявам за нея...

# 410
Привет и от мен.
Влизам да ви се оплача. Анулирали са ми полет - Болоня - София. Платен навреме, при полет 9,99е, внесени 20 лв. Вчера 12 пъти набирах импулсния телефон, вдигат, казват да изчакам да проверят и след малко ми затварят. Накрая на развален български ми обясняват, че съм внесла лев по-малко, затова анулирали полета ми. Мислите ли, че има смисъл да им пиша и прикачам платежни? По тел. лошо говорещият само повтаряше Лев по-малко....

На този с лошия български съм попадала и аз. Детето като се чекираше от германия беше объркала даннита са личната карта. Звънях сто пъти. Тоя само казваше че не може да помогне и т. н. Накрая попаднах на една дама- много разбрана. Направи всичко което трябваше, даже влезна да провери дали щерката си е разпечатала нова бордна карта с верните неща. А  ония само повтаряще че не може. За съжаление не и помня името -Елена или Елисавета. Да не казвам каква сметка за телефон платих, ама важното е всичко се оправи.

# 411
  • София
Щеше да е хубаво да пуснат отново линията до Будапеща от София. Точно днес  обяснявах на една позната колко много съжалявам за нея...
  и аз. разни фирми са направили постъпки да я връщат ... да видим.

# 412
Привет и от мен.
Влизам да ви се оплача. Анулирали са ми полет - Болоня - София. Платен навреме, при полет 9,99е, внесени 20 лв. Вчера 12 пъти набирах импулсния телефон, вдигат, казват да изчакам да проверят и след малко ми затварят. Накрая на развален български ми обясняват, че съм внесла лев по-малко, затова анулирали полета ми. Мислите ли, че има смисъл да им пиша и прикачам платежни? По тел. лошо говорещият само повтаряше Лев по-малко....
9.99 EUR платими в лв. прави 20.91 BGN по курса на Уиз.

# 413
 Nedy Ivanov,къде в сайта е посочен курса на уизеър?

# 414
Nedy Ivanov,къде в сайта е посочен курса на уизеър?
Излиза автоматично при конвертиране на валутата вдясно на сайта, както и на последния екран при избор  на валута за плащане.

# 415
  • Mediterraneo
Да не казвам каква сметка за телефон платих, ама важното е всичко се оправи.

Ох, тъкмо днес ми излезе новата фактура  ooooh! 25 евро за разговорите ми с Уиз! Два пъти аз ги набирах, по 3 минути някъде разговор; ОБАЧЕ- когато ме набираха те, пак на мен ми се натрупва сметка!
Майната му, важното е, че оправихме нещата, де!

# 416
Здравейте от мен.Извинявам се,че така нахлувам,но искам да попитам по запознатите дали мога да си закупя годишно членство заедно с закупуването на билетите.В сайта ми дава,че може,но понеже ми е за първи път и не смея без да попитам.Благодаря.

# 417
Здравейте от мен.Извинявам се,че така нахлувам,но искам да попитам по запознатите дали мога да си закупя годишно членство заедно с закупуването на билетите.В сайта ми дава,че може,но понеже ми е за първи път и не смея без да попитам.Благодаря.
Можеш.

# 418
  • София
да ! даже това е по-често срещаният начин за закупуване

# 419
И ако правилно съм разбрала,отстъпката важи и за настоящия полет,нали.Много ви Благодаря.Сега ровя да видя какво е голям ръчен багаж и стигам до извода,че е малък куфар,но дали тези от едното време сакчета (които се разтварят с ципове нагоре би ми свършил работа.Ужас,колко съм боса.

Общи условия

Активация на акаунт