Искам да кажа ... (64)

• 40 742
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
 blackcat6 , той е с шарка, а не с акне.

# 601

Като се върна назад, установявам, че разни здравословни проблеми почнаха откакто се разписах тук публично. Вероятно е чисто съвпадение, но предвид снощните неща, се замислям доколко всички хора са читави. Рационалист съм. Уж....
Луси,  Hug
Тоест, урочасват те или какво? newsm78
Шеран не харесваме ние и няма да приготвям такава риба.  Имаме сьомга във фризера догоре, у нас много се яде.

# 602
Оф, аз четох че сте с шарка, но мислех, че малкото е с шарка, а пък голямото е пубер  Embarassed Rolling Eyes Embarassed
Много съм разсеяна, извинявам се. За шарката... нищо не мога да кажа, защото при сина ми мина много много леко, но аз бях на легло 10 дена, сърбящи пъпки, даже и белег имам един Sad
Извинявам се още веднъж за разминаването и скорошно оздравяване  Hug

# 603
Ша, да те урочасат може само теб Laughing
Не, просто смятам, че е възможно да има хора, на които не  им е приятно подобно споделяне и да влияят негативно. Никога не съм го мислела досега, не вярвам в подобни неща, но си дадох сметка, че се получи серия от неприятности. Съвпадат с началото на по-публично обсъждане на ежедневни неща.

# 604
И аз през лятото бях стигнала до подобен извод и в крайна сметка реших, че просто аз съм суеверна...
Но не по-скоро насочено към мен конкретно, а по-скоро от това, че чета за болести и така...

# 605
  • Пловдив
Отварям буркан. Мъжът ме вижда - очите му стават огромни "ОТВАРЯШ БУРКАНИ С МОЯТА ОТВЕРКА FORCE!!!!!". "Да. И в миялната я мия." "!!!!!!!!!!!!"

# 606
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Коте, не е задължително да е шаран. Ако държиш на люспите, може всякаква риба с люспи. А може и без люспи, разбира се. Не се тормози да обикаляш София, вземи си риба, каквато ще ядете с кеф и толкоз. То празникът е за радост, не да се измъчваш. Hug

# 607
Отварям буркан. Мъжът ме вижда - очите му стават огромни "ОТВАРЯШ БУРКАНИ С МОЯТА ОТВЕРКА FORCE!!!!!". "Да. И в миялната я мия." "!!!!!!!!!!!!"
Янтра, браво на теб, а моят мъж го бях хванала да си вади някакви дребни болтчета и прочее с пинсетата ми. И моята реакция беше аналогична като на твоя мъж. Мъжът ми гузно си призна, че и друг път я е ползвал, а аз се чудя що скубе от 3-ти път. Купи ми друга де, но и пилата ми е ползвал не по предназначение, а да си пили някакви "фини" дефекти. С какво да ги пили, ако не с пила за "фини" неща Mr. Green

# 608
  • Ямбол
Ох, Янтраааа, защо след като всички четат тук, не гласуваха за теб за майстор на словото или каквото беше там. Всеки път се заливам от смях, като пуснеш нещо подобно.
Аз още не съм мила отвертка в миялната, но съм пускала ножицата, която е към едни ножове, кухненска ножица.

# 609
  • Пловдив
Янтра, браво на теб, а моят мъж с пинсетата ми го бях хванала да си вади някакви дребни болтчета и прочее и моята реакция беше аналогична като на твоя мъж, той със страх си призна, че и друг път я е ползвал, а аз се чудя що скубе от 3-ти път. Купи ми друга де и пилата ми е ползвал не по предназначение, а да си пили някакви "фини" дефекти. С какво да ги пили, ако не с пила за "фини" неща Mr. Green
Той си е купил голям комплект отверки, май са маркови. Удобно наредени, с приятен достъп в едно куфарче. Аз отварям буркани с една от големите плоски отверки, видя ми се мръсна и в миялната я позамих. Ми тъй де, после от бурканите ям. Изобщо цари идилия. Докато ме спипаха.

# 610
Поне три такива отверки съм си откраднала и разни чукове и клещи - но ги ползвам да си поправям разни неща .  Буркан отварям с нож - даже успявам да запазя капачката цяла и не изкривена Grinning
  Инак съм си техничар и обичам да си ремонтирам сама това -онова - засега експлозии не е имало Grinning

# 611
Ох, Валери, ще ми урочасат те ,  г..а. Laughing  
Не се подавам аз на суеверия, гледам ведро на живота и това е. Hug

# 612
Аз изобщо не мога да гледам напоследък ведро. Тотално съм се сдухала и мисля, че ще си дам почивка.

# 613
Разсмя ме много добре  Laughing
Аз още не съм си изпила кафето, а трябва да излизаме вече Sad
Е така хич не обичам, да започне да ми се проваля деня от сутринта.

Светалчо, знам, че уж всяка риба с люспа става, ама се пишем традиционалисти. Правя всичко за празниците както го пише в нета. Никулден - шаран, Бъдни вечер - чушки с боб, сарми, ошав, Коледа - свински вратни пържоли и не ми се ще да нарушавам сега  Simple Smile. Да не говоря, че въобще не са ми претенциите за шарана, ама ме е яд на мене си просто, че съм такава придирчива, па после се оплаквам...

Да добавя - аз бурканите най-добре ги отварям със супена лъжица. Супер лесно ми е така, мъжът ми ги отваря с нож, но имам чувството, че е една идея по-сложно. С отвертка не съм пробвала обаче Simple Smile

Излизаме на лов за шарани, ако не намеря ще взема каквото е най-люспаво, за берекет Stop Laughing
Хайде и да си наготвите вкусни рибки, кой каквато харесва  Hug

Валери, не се сдухвай заради шарката. Почти всички я карат в детската. И сега по това време е добре да ти кажа, лятото е по-зле да е опъпчено детето в жегата. Аз се изринах на 31 срещу 1 януари. Баш бях цъфнала и вързала на 27 години. Не се поддавай на тези мисли  Hug

# 614
С отвертка най-лесно отварям и аз буркани. Имам си една даже в дамската чанта. Около 25 см дълга, накрайника се вади и обръща и винаги имам подръка и обикновена и кръстата отвертка.

Общи условия

Активация на акаунт