Искам да кажа ... (64)

• 40 726
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Взехме шаран, изчистиха ни го и люспите ни дадоха за късмет и берекет Heart Eyes
Та момичета, за довечера ще пълня шаран  Laughing
И елхата ще украсим днес, големи планове имам за деня Stop, а в 13,30 излизаме за урока по английски, дано успея с всичко, което съм си намислила, само да си допия сутрешното кафе Thinking

# 631
Честит празник на всички, от здраве и берекет да нямате отърване!
Моя рибар беше уловил няколко големи каракуди и си ги замразих, та днес ще сме на каракуда. Чудя се дали ще стане плакия?

# 632
  • София
Вкъщи е пълно с бесни тийнейджъри, звънят на момичетата от класа и се хилят като наръпани краставици Mr. Green Много са сладки и смешни Heart Eyes

# 633
Честит празник!

Довечера ще правим нашата рибка, за обяд има топла супа. Апетит нямам никакъв сега, само кафе ми се пие.

Луси, Вал, горе главата момичета. Най-тъмно е преди разсъмване. Вярна е тази поговорка..

# 634
Честит празник на всички, които имат повод да празнуват днес  bouquet
И на всички, които нямат, но искат  Wine Glass
Моят хубостник доста ме измори, но не се предадох. Напълнен и прилежо зашит. Сега си почива в тавата, а аз тук.
След посещение в Лидл станах голям фен на едни дребни бонбонки. Та сега блаженно съм се отпуснала под одеало, котката спи в краката ми, хапвам бонбонки и ... Празник е!

# 635
  • Телиш/Плевен
Не мога да смогна да ви прочета, за което ме извинете. Hug

Честито на имениците и на всички празнуващи! Да сте живи и здрави! baloni

Аз днес празнувам с баща ми и мъжа ми, че са рибари. Разбрах, че майка е пълнила шаран (тя всяка година го прави, откакто се помня), та ще минем да ги уважим. Вкъщи не сме много-много по рибата, да не кажа изобщо, затова и нищо не съм правила. Blush

# 636
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Честит празник на всички, които имат повод да празнуват днес  bouquet
И на всички, които нямат, но искат  Wine Glass
Моят хубостник доста ме измори, но не се предадох. Напълнен и прилежо зашит. Сега си почива в тавата, а аз тук.
След посещение в Лидл станах голям фен на едни дребни бонбонки. Та сега блаженно съм се отпуснала под одеало, котката спи в краката ми, хапвам бонбонки и ... Празник е!

Кажи за бонбонките!

# 637
  • Euskal Herria
От Лидл си взимам бонбони с бренди. 5-6 бонбона и все едно, че съм пила едно малко  Joy.

# 638

Даун, аз съм последния човек, който ще се обиди на такава приятна номинация. Обичам крими жанра, а и не крия, че ми харесва да правя проучвания и да следя логиката, помня и много неща, които после мога да извадя в подходяща ситуация, като много хора си мислят, че се ровя. Единствено може би бих казала, че не сме от една страна с Жармен, защото нейните способности стигат само да предположения, а аз ако твърдя нещо, то със сигурност е проверено и потвърдено на 100%.

Лиляна, надявах се, но напоследък много хора страдат от липса на чувство за хумор, та реших да поясня Simple Smile.

Честито на имениците и близките им. Аз завиждам за пържените шарани. Тук никой не ги яде и съответно не се продават. Купила съм снапър и сега ще го метна на грила. Направих и тиквеник, защото майка ми обичаше.

# 639
svetal4o27,
Два вида са. В жълти пликчета с фъстък (облечен в цветен фонтан) и в сини пликчета, които приличат на mm или bonibon. Вторите ги предпочитам Wink
Харесвам и споменатите бонбои с бренди. Скоро не съм им отдава нужното внимание.
Нали уж се опитвам да поддържам фигура Wink
Ама ефект не виждам Sad
С идващите празници, не фигура, а окръжност се оформя.
Четох една тема в 'красива мама' за възрастни над 40 години и леко се депресирах. От необратимия ход на времето. От промените, които не можем да избегнем.
Някой гледа ли "Милионер търси съпруга"? Е, този вариант не бях гледала. То вече всеки търси нещо. Фермери, фермерки ... Какво ли не.

# 640
  • Euskal Herria
Алейша, я не чети такива неща. Е, всяка възраст си има и предимства, и недостатъци. Честно си признавам, че най-  в кожата си се чувствах след 35-тата си година. И 40-та си я приех спокойно, надявам се, че така ще посрещна и 50-тата.  Hug

# 641
Валери, не се фиксирай и не си внушавай, че има връзка. На мен са ми се струпвали наведнъж кофти неща, без въобще да съм припарвала до форум. Ако се лишиш от споделянето тук, може още по-зе да се почувстваш, защото писането много разтоварва психиката, доказано е от психолози и психиатри. Когато съм била най-зле точно психиатър ми препоръча в момента, в който се почувствам зле, веднага да взема лист и да пиша абсолютно всичко, което ми минава през главата, без да се  старая да подреждам мисилите си. След това смачкваш листа и го изхвърляш или ако имаш камина под ръка, го изгаряш. Наистина помага.

Детето ще изкара шарката и точно за празниците ще е във форма. А едно от моите я кара през една пролетна ваканция. В първия ден от ваканцията цъфна изпъпчен, тогава имаше задължителна карантина, не можеш да мръднеш от вкъщи. Времето се беше затоплило за пръв път след дългата зима, всички деца играят навън, смеят се, крещят и тичат като луди, а милото ми дете ги гледаше от балкона и кротичко ронеше сълзи. Понякога успявах да придумам някое изшарило се вече дете да дойде да си поиграе с него, но детето поседяваше десетина минути и пролетта неудържимо го привличаше навън и хукваше при децата. А моят само гледаше тъжно и питаше "защо?" Защо точно през най-хубавата ваканция, мамо? Не можеше ли през срока, поне да изклинча малко от ходенето на училище?

Ние нашият Никулден го отметнахме вече с чавка. Joy За пръв път от сто години бяхме само двамата и в крайна сметка не беше празник, сведе се до обикновено ядене на риба...
А първите години като се ожени големият син се събирахме всички у нас - ние, моите родители, малкият син с гадже или без, родителите и сестрата на снаха ми - голяма веселба беше. Къщата пращеше по шевовете и масата все идваше малка, та я доснаждахме, но пък сърцето и душата пълни и смях кънти из целия апартамент...

# 642
Ми ... Реших да видя какво пише за прекрасната възраст > 40 и се депресирах.
Е, бързо ми мина. Затворих темата Simple Smile
Търся нещо по-приятно за мързелив следобед като този Simple Smile

# 643
Алейша, я не чети такива неща. Е, всяка възраст си има и предимства, и недостатъци. Честно си признавам, че най-  в кожата си се чувствах след 35-тата си година. И 40-та си я приех спокойно, надявам се, че така ще посрещна и 50-тата.  Hug

Мен като че ли единствено 40-тата леко ме раздруса, защото за пръв път чух да се обръщат към мен с "лелче"- на въпросните шофьорски курсове, за които ви разказах,  едно 17-18 годишно момиче ме нарече така и аз се сепнах тогава, даже не разбрах в началото, че на мен говори. Обаче точно в следващия миг ми мина.
Животът може и да не е кратък, обаче младостта е кратка - докато се обърнеш и тя си отишла. И уж си млад, ама не си. Защото духът не остарява, той си остава винаги млад, за добро или за лошо. Но има неща, които могат да се направят само когато си млад. Или поне са красиви само когато си млад. Затова не пропускайте да направите тези неща, после ще съжалявате за пропуска.
Например къси поли и рокли с презрамки. Joy Акробатични танци. Joy Кънки и ролери.

# 644
Не знам дали си въобразявам, ама май след 40-я рожден ден се събудих различна. Имам чувството, че изведнъж ми се залепиха килограми. И някак си погледът в огледалото бе друг  bouquet
Но пък душевно се чувствам добре Simple Smile
Казала съм - здрави да сме. Това е най-важното. Плюс, минус няколко килограма ... Wink

Общи условия

Активация на акаунт