iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 70-та тема

• 49 414
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
Denis,ще и кажа да разреди ползването,питам те за Бг Мг,не мога да чакам поръчките от ай хърб,много ми е гадно,препоръчай нещо от тук докато дойде моя Мг цитрат от ай хърб,станах зависима Thinking

# 226
  • София
 valersss 
Това е схемата.
Забранено е да се публикуват линкове, с генериран код, моля редактирай поста си.
Да, ако някой ползва твоя код - има бонуси и за двамата
Само при първа поръчка могат да се ползват free продуктите

Мрънкалка,
Диаспоралът е добро предложение, още - Магнерот, Магнерич
Консултирай се с лекар, защото дефицита на Мг. може да е само една причина за схващанията, но има и други - проблем с оросяването, и т.н. / ти ги знаеш тези неща по-добре от мен  Peace/

# 227
  • Стара Загора
Предварително се извинявам ако въпроса ми е твърде глупав  Blush
Искам да ползвам намаление за първа поръчка -отново.Направих нов акаунт на ММ, ще я пусна от друг IP, от друга карта, но колко трябва да променя адреса , примерно смяна на апартамента -достатъчно ли е Joy

# 228
Моля, препоръчайте ми витамини за деца под формата на сироп. Детето е на 2г. Търся нещо натурално и с не много химии.

# 229
  • Стара Загора
Предварително се извинявам ако въпроса ми е твърде глупав  Blush
Искам да ползвам намаление за първа поръчка -отново.Направих нов акаунт на ММ, ще я пусна от друг IP, от друга карта, но колко трябва да променя адреса , примерно смяна на апартамента -достатъчно ли е Joy
При мен се е получавало така, само със смяна на апартамента, друг път изобщо не пиша апартамент, само вход и етаж, а може и да напишеш име и презиме, вместо име и фамилия.

Код за отстъпка при първа поръчкаZMG769

# 230
  • София - Бургас
Code:

5долара намаление: SGS979

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 13:09 от kaleia

# 231
  • Бургас
Денис, попадала ли си на Вит.Д от рибено масло за бебе (на около 10мес.)? Аз съм търсила няколко пъти и все няма, нито на Nordic Naturals (или е по-добре направо течно рибено масло да взема)?

Има ли някой друг с "проблем", като моя - от години ми става лошо, като поглъщам капсули. От самата капсула е, с таблетките нямам проблем. Трябва да ги пия с доста вода, за да не ми стане зле. Същата работа и с рибеното масло, но например с това на Natural factors, го няма този проблем. А от рибеното масло на Мадре лабс с часове ми е лошо (от капсулата е), единствения вариант е да я оставя за 20мин в чаша вода, да омекне и като я изпия, всичко е наред.
 bouquet

# 232
Има ли някой друг с "проблем", като моя - от години ми става лошо, като поглъщам капсули. От самата капсула е, с таблетките нямам проблем. Трябва да ги пия с доста вода, за да не ми стане зле. Същата работа и с рибеното масло, но например с това на Natural factors, го няма този проблем. А от рибеното масло на Мадре лабс с часове ми е лошо (от капсулата е), единствения вариант е да я оставя за 20мин в чаша вода, да омекне и като я изпия, всичко е наред.
 bouquet

Аз съм така, повръща ми се, гади ми се... ужасно е.
Ако са капсули, които могат да се отворят, отварям ги и изсипвам съдържанието направо в устата, иначе не става. На Мадре Лабс така си ги изпих, но ми беше много гадно и пиех минимална доза заради това.

JMB946 www.iHerb.com 
5$/10$ отстъпка за първа поръчка

# 233
  • Бургас
Пробвай на Нау рибеното масло, няма проблеми с него, но задължително по време на хране - изпиваш и продължаваш да ядеш. Така всичко е окей Grinning

Код за отстъпка при първа поръчка - CIQ918

# 234
  • Стара Загора
Благодаря , galeta  bouquet

# 235
Здравейте,в нас се напълни с всякакви хапчета  newsm78,сега се чудя за дневната промоция http://eu.iherb.com/Now-Foods-Antioxidant-Caps-60-Capsules/54463 ,става ли като заместител на витамини,плюс антиоксидантното действие? И 4 долара за доставка ги няма ,сега от какво зависи ,че варират 6-7 долара? Хубав ден.

Код за първа поръчка CVQ213

# 236
  • София
Моля, препоръчайте ми витамини за деца под формата на сироп. Детето е на 2г. Търся нещо натурално и с не много химии.
Няма много голям избор за толкова малки деца, но разгледай тези:
http://www.iherb.com/ChildLife-Essentials-Multi-Vitamin-Mineral- … fl-oz-237-ml/6368
http://www.iherb.com/Nature-s-Plus-Source-of-Life-Animal-Parade- … fl-oz-60-ml/21500
Разгледай и тези, формите са хубави и стават за деца на 2 год.
http://www.iherb.com/Nordic-Naturals-Nordic-Berries-Multivitamin … s-120-Count/12881

sunny91
Течно РМ с вит. Д е добър вариант
Ще попитам Nordic Naturals дали предлагат Д3 от риба за бебета  Peace

luliiii
Антиоксидантът на НАУ е хубав, но са подбрани само антиоксиданти - не ти заменят Мултивитаминния комплекс /МВ/, но когато го приемаш, може да не приемаш МВ.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 15:25 от denis.

# 237
  • София - Бургас
Аз имам въпрос Hug
Получих мейл с код, който трябва да разпространя и пише, че ако някой го ползва ще ми дадат 5 долара отстъпка,  както и 5%!
Току що моя приятелка направи поръчка с този код, но за жалост нищо на получавам - нито код, нито %, нито отстъка newsm78 Как работи това?
Също така кошничката ми с продукти, където съм въвела поръчките - дори няма поле за въвеждане на код

Последна редакция: ср, 09 дек 2015, 16:06 от kaleia

# 238
  • София
kaleia
Причините, да не получиш бонус са:
- двете поръчки са направени от едно и също IP
- ползван е линк с генериран друг код.

Забранено е публикуването на линкове с генериран код - моля, редактирай мнението си.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 239
  • Berlin
От акаунта си отиваш на Rewards и там разглеждаш, всичко е обяснено много подробно, няма веднага да ги получиш.

denis, според мен тя очаква веднага нещо да получи и не знае как работят rewards.

Код за отстъпка при първа поръчка - DCN033

Общи условия

Активация на акаунт