iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 70-та тема

• 49 323
  • 726
  •   1
Отговори
# 480
До колко долара мога да поръчам в момента за да не превиша 39 лв, тоест какъв е  курса? Не знам дали е актуален в сайта като ми ги изчислява в лв?

курсът на БНБ днес е 1.78582

Код за отстъпка при първа поръчка от iherb.com - SDB331

# 481
  • София
До колко долара мога да поръчам в момента за да не превиша 39 лв, тоест какъв е  курса? Не знам дали е актуален в сайта като ми ги изчислява в лв?
Провери какъв е курса на банката, от която е картата, с която плащаш - гледаш курс продава  Peace
И пробвай - ако мине плащането, парите в картата са достатъчни

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 482
  • София
благодаря, просто бях в движение и поръчвах през приложението, интернетът ми беше слаб и не зареждаше страницата на банката. Пари в картата имам, но се пазя от митницата Laughing
успях да поръчам промоционалната омега Wink

# 483
  • София
благодаря, просто бях в движение и поръчвах през приложението, интернетът ми беше слаб и не зареждаше страницата на банката. Пари в картата имам, но се пазя от митницата Laughing
успях да поръчам промоционалната омега Wink

За да не отиде на Митница, сумата трябва да е до 30лв. / може да е и лапсус  в поста ти Simple Smile/ - без доставката

# 484
  • София
Да, от телефона в движение писах:-)
Найми е трудно като си харесам нещо да допълвам кошницата до 30 лв Simple Smile

# 485
  • Berlin
И аз чакам от края на ноември поръчка, 40лв е. Дали да не си я търся направо на митницата? По телефон правят ли проверки, дават ли такава информация?

Код за отстъпка при първа поръчка от сайта - DCN033

# 486
  • София
  DAILY DEAL:  Дневна промоция
валидна до  23 .12  -  20.00 часа наше време

$6.00
Country Life, Maxi-Hair, 90 Tablets  Peace

И аз чакам от края на ноември поръчка, 40лв е. Дали да не си я търся направо на митницата? По телефон правят ли проверки, дават ли такава информация?
Проверка само на място - срещу заплащане   Peace

# 487
  • Berlin
Тогава ще си почакам още малко.  Laughing

# 488
  • have faith and be patient ..
Еееееее тез ши ма разорят  Mr. Green
Този  http://eu.iherb.com/California-Gold-Nutrition-LactoBif-Probiotic … Veggie-Caps/64008  или този http://eu.iherb.com/Healthy-Origins-Probiotics-30-Billion-CFU-s-7-Vcaps/19521  пробиотик е по-добър за профилактика,  и може ли да да се дават на дете на година и половина?

Последна редакция: вт, 22 дек 2015, 20:48 от С. Алекс

# 489
  • София
Еееееее тез ши ма разорят  Mr. Green
Този 
1. http://eu.iherb.com/California-Gold-Nutrition-LactoBif-Probiotic … Veggie-Caps/64008  или този
2. http://eu.iherb.com/Healthy-Origins-Probiotics-30-Billion-CFU-s-7-Vcaps/19521  пробиотик е по-добър за профилактика,  и може ли да да се дават на дете на година и половина?
1. става за профилактика
2. хубав е, става дори за лечение - вземи този  Peace - аз го ползвам за профилактика  1-2 пъти в годината
Не са подходящи за толкова малко дете

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 490
Ама наистина ли доставки над 30 лв. минават през митница или само по закон е така, но реално рядко се случва?
Четох в нета на някои места хората споделят,че поръчките може и да надхвърлят 30 лв.,но рядко минават през митницата.
Аз още се назландисвам дали да поръчвам поради опсността да трябва да ходя на митница - аз няма как да отида, а няма и кой да пратя Rolling Eyes.
На колко от вас,които са правели поръчки докъм 70-80 лв., колкото възнамерявам аз, им се е налагало да посещават досадната митница?

# 491
В момента  е на късмет; имаше един период, когато всичко идваше в пощата, но свърши. Понякога и под 30 лв. отиват на митница.

Код за $5 отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - SOV733

# 492
  • have faith and be patient ..
Каквото и да ти отговорим не е гаранция,  че ще стане така и с теб.  Преди минаваха без митница големите поръчки и то доста често,  на последък са затегнали положението - мен и за 1,  2 лева отгоре са ме викали на митница,  но тук пък накой скоро беше писал пак за прескачане на митницата на голяма поръчка...  Така чееее не се знае,  най-добре раздели поръчките на 2-3 по -малки и така  Peace

# 493
Ох, аз пак с проблем. Пия си добавките за разкрасяване, но много ми се подува корема и ме боли, напълнях с 1 килограм и задържам вода, пръстите ми сутрин са надути, немога да си сваля пръстена. Приемам колаген, витамин ц, ХК и коластра.
Може и да е някакво съвпадение, незнам, въпреки, че не съм променила нищо в храненето.
Denis, какво би ми препоръчала за отводняване, ако може да е от тук, че нямам време да чакам поръчка.  Praynig

# 494
  • София
denis, благодаря  bouquet Maxi hair e на супер цена.

Доволни ли сте от този Epicor? Да пусна повече, ако е ефективен.

Код за $5 отстъпка при първа поръчка - BSH847

Общи условия

Активация на акаунт