iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 70-та тема

• 49 262
  • 726
  •   1
Отговори
# 90
Дайте ми съвет как е по-добре да постъпя. Имам неполучена пратка от 29.10
Estimated Delivery Date: November 5, 2015 - December 3, 2015 днес ми е последния ден. На чата ли да пиша или е по- добре на мейл.

# 91
Не ги гледайте тези дати въобще. Провери в пощенския клон и на митницата.

# 92
  • София
denis., много ти благодаря! Hug За мое съжаление добавките, за които те питах, вече ги имам (евтиния рутин-дори две шишенца Laughing), но за следващия път ще знам.
Добавката, която използваш профилактично http://eu.iherb.com/Country-Life-Gluten-Free-VaricoVein-For-Men- … Veggie-Caps/10916, колко време я пиеш и колко време почиваш?
Скрит текст:
Аз имам "спукани" капиляри по краката, които напоследък започнаха да се увеличават, вените ми на места изпъкнаха. Засега здравословни проблеми в тази област нямам, но суетата ми страда. Самоизписах си преди време детралекс за 3 месеца, но съществена промяна не забелязах.
Това е точно аналог на  Детралекс  Peace
Скрит текст:
Ползвам я 1-2 пъти в годината, но нямам сериозни проблеми/ но знае ли човек - не ми се иска да стигна до проблеми и тогава да вземам мерки Simple Smile - разширените вени, може да са не само повърхностни Simple Smile
Пробвай с тази комбинация - това са Биофлавоноиди и са само от полза - укрепват  кръвоносните съдове, антиоксиданти, разреждат кръвта и подобрява кръвообращението, имат противовъзпалително и  антибактериално действие.
Може да включиш и кверцетин / той също е много полезен при проблеми със ССС-ма/ ...  и всичко, което подпомага съединителната тъкан
Спукани капиляри може да се премахнат с лазер
За да има ефект, може би трябва да се приемат по-дълго време - на 2-3 месеца прави почивки поне 20 дни. Консултирай се и с лекар

# 93
Дайте ми съвет как е по-добре да постъпя. Имам неполучена пратка от 29.10
Estimated Delivery Date: November 5, 2015 - December 3, 2015 днес ми е последния ден. На чата ли да пиша или е по- добре на мейл.

датите на сайта са ориентировъчни
дано пратката ти пристигне скоро

Код за отстъпка при първа поръчка на iherb.com - SDB331

# 94
Добре колко според вас още да я чакам преди да ги сигнализирам и да си предявя претенциите за неполучена пратка newsm78 Минаха повече от 30 дни. пратката ми е пратена на 29.10

# 95
  • София
Много ме изненадаха с отговора Simple Smile
Посочиха ми всички продукти, които могат да се ползват при бременност и кърмене.
Ако продукта не фигурира в списъка - да се консултираме с лекар

Baby & Me
Herb Free Baby & Me
Balanced B Complex
Blood Builder
Calcium
Calcium Magnesium Potassium
Complex C
E & Selenium
GTF Chromium
Kid's One Daily
Kids n' Us MegaFlora
Kid's Vitamin D3
Magnesium
MegaFlora
MegaFlora Plus
MegaFlora for Baby and Me
One Daily
One Daily - Iron Free
Pure Cranberry
Selenium
Ultra-C 400
Vegan B12
Vitamin D3 1,000 and 2,000 IU
Wild Blueberry
Zinc

Acute Defense To Go!  не е в списъка
Мен ме притеснява този Andrographis
Ето за него:
Бременност и кърмене: Andrographis вероятно е опасен, когато се приема през устата по време на бременност. Има опасения, че може да причини спонтанен аборт. Няма  известни достатъчно данни за безопасността на andrographis по време на кърмене.
Проблемът идва от това, че той убива патогените, а мъртвите патогени могат да отделят токсини, които евентуално да увредят плода или да преминат през кърмата / най-простичко казано/

Зузи
Пиши на сайта - по тяхна преценка, може да ти възстановят сумата

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 96
Добре колко според вас още да я чакам преди да ги сигнализирам и да си предявя претенциите за неполучена пратка newsm78 Минаха повече от 30 дни. пратката ми е пратена на 29.10

изчакай още седмица-две
копирам част от отговора, който ми пратиха лятото

Скрит текст:
From our experience it has taken as long as 6 weeks for a package to be delivered by International Airmail to your country.
We do appreciate your patience in this matter.

# 97
denis. , благодаря ти!  bouquet

# 98
  • София
И аз чакам пратка от 29.10., за пръв път чакам толкова дълго  Cry

# 99
Пратките за другите градове (вкл. Варна) застояват по софйските митници. Иначе Денис е права. Идват средно за 15 дни, ама работни т.е 3 седмици.

Не забравяйте и друго - дните от 26 до 30 бяха почивни за американците зарад техния тенксгивинг дей!

Нека който получи пръв във Варна, да сигнализира с коментар, моля.
[/b]

# 100
И аз чакам пратка от 29.10., за пръв път чакам толкова дълго  Cry

Где я чакаш? У Софиеа, Варна, Бургас?

# 101
  • София
DAILY DEAL:  Дневна промоция
валидна до  04 .12  -  20.00 часа наше време

Madre Labs, Young-Cell Serum, 1 oz (28 g)
$1.00
- серум с ябълкови стволови клетки
- рН балансиран
- подходящ за всички типове кожа

# 102
Здравейте, тъй като и аз чакам първата си пратка, от 09.11, която със сигурност ще пристигне в митница (София), а адреса, който съм дала не е толкова пълен, ще ми се обадят ли по телефона или да отида на място в митницата?

# 103
  • София
Здравейте, тъй като и аз чакам първата си пратка, от 09.11, която със сигурност ще пристигне в митница (София), а адреса, който съм дала не е толкова пълен, ще ми се обадят ли по телефона или да отида на място в митницата?
Малко вероятно да се обадят.
По-добре проверявай в Пощата /за Митническо известие/или на Митницата - на гише Справки
Дано да имаш късмет и да пристигне в Пощата  Peace

# 104
Пристигна и моята пратка от 17.11 в пощата Hug
и веднага с въпрос:
http://eu.iherb.com/Natural-Factors-Ultimate-Probiotic-Children- … r-2-oz-60-g/12397

за този пробиотик правилно ли съм разбрала, че може и със сок или с АМ дали става?
За дете на 1г след АБ лечение 1 или 3 пъти на ден? И за дете на 4г. профилактично 1 път достатъчно ли е?
Благодаря! bouquet

Код за отстъпка JVH324

Общи условия

Активация на акаунт