iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 70-та тема

• 49 202
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема!  bouquet
Аз се интересувам за някакви по-сериозни намаления на Хиалуроновата киселина Injuv® на Natural Source. Но като гледам от месец цената не е мърдала.

# 16
  • София
Пристигна ми поръчката от13.11, а от 6 и 7 ноември две ми ги няма. Започвам и за друго да се притеснявам- чаках половин час да ми намерят пратката. Бяха нахвърляни в някакви кашони, пълен хаос! Помолих да гледа и за други мои пратки, естествено ме отряза. Напускала съм 15, и ако е така всеки път не знам...! Дали мога по някакъв начин да заявявам пратките в централна поща София? Там съм ходила и мисля, че е по добре

# 17
Благодаря! Аз 2 поръчки чакам, от 19ти и от 29ти. Simple Smile Има време.
Този EpiCor за какво служи, че виждам доста го поръчвате? А гелчето с Арника кое е или вече не е в оферта?

EpiCor-ът е подпомага имунната система

гелчето беше това http://eu.iherb.com/Boiron-Arnicare-Gel-Pain-Relief-0-5-oz-14-g/64461 и можеше да се поръчат по много бройки по 25 цента, но вече не го предлагат в тази промо опаковка

Код за отстъпка при първа поръчка от iherb.com - SDB331

# 18
  • София
 abs
EpiCor е силен и бърз имуностимулант - за часове повишава NK клетките. Много подходящ за приложение в първите часове на настинка, грип и т.н., особено при хора с по-слаба Им.с-ма. Може да се използва и при деца над 4 год. / има препарат и за деца/

Пит
Много рядко има намаление на ХК Injuv /$25.65/ - дори сега цената и е доста добра, защото преди беше над 26$, и имаше случаи, в които достигна и 28 и нещо $.
В момента има 10% намаление - цената и е $23.08 Peace, позволява да се вземат и повече от един брой
ПП.
С намалението -10% на всичко - цената е $20.77

Много ти благодаря, Hug  че повдигна въпроса - веднага се възползвах  Peace

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Последна редакция: вт, 01 дек 2015, 11:37 от denis.

# 19
denis,
знаеш ли кога се очаква този продукт да е отново в продажба- Now Foods, Biotin, 5,000 mcg, 120 Vcaps :http://www.iherb.com/Now-Foods-Biotin-5-000-mcg-120-Vcaps/3319

# 20
  • Berlin
Благодаря, изпуснала съм го значи гелчето, жалко.

denis, звучи ми доста агресивно. newsm78 Бих го пробвала на моите деца, че бързо се влошават, но май не бих посмяла. Blush NK клетки? Още не съм наясно със съкращенията в темата. Simple Smile

Код за отстъпка при първа поръчка от сайта - DCN033

# 21
  • София
denis,
знаеш ли кога се очаква този продукт да е отново в продажба- Now Foods, Biotin, 5,000 mcg, 120 Vcaps :http://www.iherb.com/Now-Foods-Biotin-5-000-mcg-120-Vcaps/3319
От сайта винаги казват, че този период е 2 седмици, но никога не го спазват.
Ето едно добро предложение:
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Biotin-5000-mcg-120-Veggie-Caps/61583

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 22
Благодаря

# 23
  • София

denis, звучи ми доста агресивно. newsm78 Бих го пробвала на моите деца, че бързо се влошават, но май не бих посмяла. Blush NK клетки? Още не съм наясно със съкращенията в темата. Simple Smile
От това разбирам, че не си имала по-сериозен проблем със зачеването  Wink
Това са т.н. клетки естествени убийци /Natural Killers/ - лимфоцитна субпопулация, вид антитела
които се борят и унищожават патогените / най-общо казано/
Имуностимулантите, по своята сила, бързина и начин на действие са различни и ако може да се степенуват, ето един пример: омега 3 - самбукус нигра - ехинацея -  EpiCor - АНСС

# 24
Ами аз NK клетките ги знам по друг повод /здравословен проблем/. При автоимунен проблем, точно те разрушават другите собствени клетки, но то по-добре да не ги знаеш  Peace
Много ме е яд, че не поръчах повечко Макси Хеър. Сега и майка ми иска, но вече са на друга цена.  Confused

JMB946 www.iHerb.com 
5$/10$ отстъпка за първа поръчка

# 25
  • Berlin
Благодаря. Значи с децата съм стигала до ехинацея. Grinning

# 26
Извинявам се за глупавия въпрос: Първа поръчка ми е
Искам да направя поръчка на един продукт, но не ми достигат 1,2лв. от картата.Може ли да направя поръчката(за да ми отчете 10%), а да внеса остатъка от парите след работа. Възможно ли е изобщо или трябва задължително да е цялата сума за да отчете поръчката

# 27
  • София
Извинявам се за глупавия въпрос: Първа поръчка ми е
Искам да направя поръчка на един продукт, но не ми достигат 1,2лв. от картата.Може ли да направя поръчката(за да ми отчете 10%), а да внеса остатъка от парите след работа. Възможно ли е изобщо или трябва задължително да е цялата сума за да отчете поръчката
Задължително трябва да имаш цялата сума.
Парите се блокират веднага, още при пускане на поръчката.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 28
ето това ми изписва при поръчката
Subtotal            лв.27,90
Shipping            лв.7,35
Order Total        лв.35,25
това означава ли ще пратката ще отиде в пощата или да отменя единия продукт за да падне сумата

# 29
По спомен мисля, че е по-добре валутата да е в долари, нали така? По-добре нашата банка да направи смяната, а не конверторът на сайта или се лъжа?  Rolling Eyes

JMB946 www.iHerb.com 
5$/10$ отстъпка за първа поръчка

Общи условия

Активация на акаунт