iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 70-та тема

• 49 458
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Да споделя :
Скрит текст:
Днес отворих опаковка от товаhttp://eu.iherb.com/Nordic-Naturals-Children-s-DHA-Strawberry-4-fl-oz-119-mL/4193 за бебето ми, но целостта на опаковката бе нарушена. Онова кръгче дето трябва да е залепено върху гърлото на шишенцето/ама че го обясних/ бе отлепено и се бе закрепило на дъното на капачката. Шишенцето бе в пликче, но не се бе разтекло, слава богу. Смятам да го спестя на бебчето ми. Въпроса ми е да го изхвърля ли или да го използвам аз/на друг не бих го предложила, големият ми син на 5г. си приема друг модел Омега/? Мирише си добре, но пък през кърмата, дали няма да навреди на бебчо?
Не ми се разправя с Ай Хърб. Пък и не направих снимки.

Ако няма дъх на гранясало  - използвай го ти.
РМ, по принцип, бързо гранясва, дори и да е в срок на годност и да се съхранява в хладилник.
Много често ползвам течно РМ и винаги се стремя до 1 месец, след отваряне, да го използвам, защото към края - когато почти изразходя продукта, винаги долавям тази неприятна миризма

denis, маслото от пореч може ли да се приема от кърмачка и дали ще има полза за бебето? Бебчо е на 9 месеца и е с обриви и екземи от няколко месеца  Sad  Аз пия омега, а от скоро започнах да давам и на него, като още не съм стигнала пълната доза. А кокосово масло може ли да се дава на бебета?
Масло от Пореч - при бременност и кърмене - не.
Понякога, това масло може да съдържа пиролизидни алкалоиди/ ако не е достатъчно добре пречистено или от сорта на изходната суровина/, които могат да доведат до сериозни проблеми, защото са токсични.
Чрез кърмата да навредят на бебчо.
Kокосово масло може да се ползва / външно и вътрешно/ при малки деца, но избери хубаво, чисто масло
http://www.iherb.com/Nutiva-Organic-Coconut-Oil-Virgin-15-fl-oz-444-ml/5280

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

Последна редакция: нд, 06 дек 2015, 12:42 от denis.

# 166
  • София
amia_a, ползвам същата омега. Кръгчето не е било залепено на гърлото, мястото му си е там - на дъното на капачката. Опаковката е върху капачката - найлонова, която ти разкъсваш. Найлончето имаше ли го?
Oпаковката върху капачката я имаше, divka. Разкъсах я при отваряне.  Мислиш ли, че това е нормалното положение? Това ми е трета такава опаковка, но не си спомням предишните две как съм ги намирала при разпечатване  Thinking. Сега съм в чудо какви да ги свърша. Да му го давам ли, или да го изпия аз, а на него да му поръчам друго. Не мирише изобщо на гранясало, а много приятно на ягодка, както предишната опаковка Омега.

# 167
  • Пловдив
Благодаря на Fantasia и Denis за насоките! Hug

# 168
Здравейте, ако се случи пратката да иде на митница, но в моя град няма такава, къде да си я търся ? В най-близкия град с митница ли? И по-конкретно поръчвам от Хасково, но тук има само митническо бюро, което май не е същото.

# 169

Този беше най-добрият, но не зная защо iHerb не го продават вече. Като форми вит. К, количество и съотношение цена-качество няма друг по-добър.

http://www.iherb.com/Life-Extension-Super-K-with-Advanced-K2-Com … 90-Softgels/46675

А сега какъв вит.К поръчваш

Казаха ми че трябва да се взима с вит.Д

Някой да знае в какво съотношение е правилно да се приемат?

Последно поръчах този, но преди дни го спряха. Дано пуснат аналогичен продукт.

Витамин Д приемам само от слънцето или от fish liver oil. Синтетичен D3 никога!

# 170
denis, много благодаря, съкровище си ти  Hug  Grinning

amia_a, аз съм убедена, че това кръгче си е там на място в капачката. На мен често ми се случва като си отварям шишето и кръгчето да стои на гърлото на шишето и го слагам обратно в капачката. Но изчакай и други да се включат, за да си сигурна. На шишето с течната омега за по-големи деца също няма лепенка на гърлото, само найлон върху капачката.

# 171
Здравейте,
някой може ли да ми каже дали си заслужава да си допълня кошницата с този крем :
 http://www.iherb.com/Madre-Labs-Young-Cell-Serum-1-oz-28-g/56133   Rolling Eyes

Благодаря!   Hug

# 172
  • Пловдив
Здравейте,
някой може ли да ми каже дали си заслужава да си допълня кошницата с този крем :

Благодаря!   Hug

Специално за този серум нямам впечатления, но другите от серията са добри  Peace

Код за отстъпка при първа поръчка VIM502

# 173
Здравейте,

Благодаря!   Hug

Специално за този серум нямам впечатления, но другите от серията са добри  Peace

Код за отстъпка при първа поръчка VIM502

Благодаря, Lara 1!  Simple Smile

# 174
  • have faith and be patient ..
АМИ  те всичките са си хубави ! аз съм доволна от техните продукти , специално този май беше със стволови клетки от ябълка .. което пък  изобщо не знам как действа на кожата   Mr. Green  но е хубав серум , по-подходящи са за лятото , под слънцезащитния , но на тази цена си е просто перфектен , аз съм си ги купувала и на по-5-6 $ като бяха , заслужават си !  Peace

# 175
АМИ  те всичките са си хубави ! аз съм доволна от техните продукти , специално този май беше със стволови клетки от ябълка .. което пък  изобщо не знам как действа на кожата   Mr. Green  но е хубав серум , по-подходящи са за лятото , под слънцезащитния , но на тази цена си е просто перфектен , аз съм си ги купувала и на по-5-6 $ като бяха , заслужават си !  Peace

Благодаря С.Алекс! Опитвам се да наглася поръчката до 1814гр. Харесах си този крем и един комплект от балсамчета за устни и трябва да реша кое от двете да взема сега... Rolling Eyes

# 176
Колко време след пускане на поръчката ти вземат парите от картата.
Моята я пуснах на 02.12.2015. Пише ми че поръчката е тръгнала, но парите от картата не са отчетени поне при онлайн банкиране. Банката е Fibank с дебитна карта.
Дали банката не ги е отчела още, но вече е 07.12.2015.
Странно и то точно на първата ми поръчка.

При вас как е?

# 177
  • София
Моята я пуснах на 02.12.2015. Пише ми че поръчката е тръгнала, но парите от картата не са отчетени поне при онлайн банкиране. Банката е Fibank с дебитна карта.

При вас как е?
Парите се теглят, когато  шипнат поръчката / дотогава са само блокирани/
Не се притеснявай - ще си изтеглят парите Simple Smile
Може понякога да има и изключения и да ги теглят малко по-късно

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 178

При вас как е?
Парите се теглят, когато  шипнат поръчката / дотогава са само блокирани/
Не се притеснявай - ще си изтеглят парите Simple Smile
Може понякога да има и изключения и да ги теглят малко по-късно

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

А какво значи "когато  шипнат поръчката"

# 179
Когато я изпратят.

Общи условия

Активация на акаунт