iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 70-та тема

• 49 400
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Да напомня, че тази Омега 3 на Madre Labs е на много изгодна цена и може да се купуват и повече от 1 брой
$3.96
напр.  4 броя за $15.05  /+ 5% отстъпка

Днес си получих ванилията на шушулки  Hug
която взех на промоция /20+10%/

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 316
  • have faith and be patient ..
търсачката е много зле .. макси хеъра  2x1 след хранене ,нали така беше ?  и може ли на едната таблетка поне на един прием с омеги , кю 10 , витамин д и ц ?  bouquet

# 317
  • В реалността
Денис, от тази омега какви са дозите за възрастни и деца на 4 и 9 години. И трябва ли да намаля дозата, понеже от около 2 седмици пия това DHA
http://www.iherb.com/Madre-Labs-DHA-700-1000-mg-30-Fish-Gelatin-Softgels/65843

И когато се пие колагена на гладно може ли след 15 мин. например да се пие кафе или и за него трябва да се изчака 30 мин?

# 318
  • София
търсачката е много зле .. макси хеъра  2x1 след хранене ,нали така беше ?  и може ли на едната таблетка поне на един прием с омеги , кю 10 , витамин д и ц ?  bouquet
Може  Peace
Омега 3 + coQ10 на един прием, много добре се допълват
СoQ10- ако се приема сутрин, дава енергия, тонус

# 319
 bouquet

# 320
  • София
Денис, от тази омега какви са дозите за възрастни и деца на 4 и 9 години. И трябва ли да намаля дозата, понеже от около 2 седмици пия това DHA
http://www.iherb.com/Madre-Labs-DHA-700-1000-mg-30-Fish-Gelatin-Softgels/65843
И когато се пие колагена на гладно може ли след 15 мин. например да се пие кафе или и за него трябва да се изчака 30 мин?
Възрастни:
Омега 3/стандартната/ около 1500мг, DHA около 1000мг
Деца:
4 год. омега 3/станд./  -   800мг, DHA - 550 мг
9 год. омега 3 /станд./ - 1000мг, DHA - 650 мг

Може пиеш колаген и след това кафе, няма проблем Peace

# 321
аз ги пия почти заедно даже  Peace

# 322
  • В реалността
Благодаря момичета

# 323
Къде точно гледате че рибените масла на madre labs имат IFOS сертификат? Защото тук изобщо не фигурират http://www.nutrasource.ca/ifos/default.aspx  Thinking

# 324
почти довършвам тази кутия http://eu.iherb.com/Neocell-Beauty-Infusion-Cranberry-Cocktail-1 … 64-oz-330-g/63655 и ми излязоха странни болезнени пъпки около устата и на брадичката .. дали има нещо общо  newsm78 пъпки по принцип не ми излизат ,също пия и омега 3 , кю 10 , вит. Ц и вит Д  , но за първи път приемам този колаген  Shocked  

И на мен от както пия Колаген започнаха да ми излизат пъпки по брадичката.Смених марката от Neocell на Doctors Best и продължават да ми излизат.По принцип пия достатъчно вода,защото в началото мислех,че е от това.От известно време забелязвам,че са започнали да ми позавяхват и се надявам да изчезнат.Пия Колаген вече от може би 6 месеца.

аз също съм забелязала същата зависимост от същия колаген, излизат пъпки и после има период на подобрение, после пак пъпки, пак подобрение, но докато отминат зачервяванията от пъпките е доста неприятно, незнам на какво се дължи, ако някй би могъл да обясни ще бъда благодарна

КОД ЗА ПЪРВА ПОРЪЧКА - BBQ316 bouquet

Последна редакция: нд, 13 дек 2015, 07:48 от ranimi

# 325
почти довършвам тази кутия http://eu.iherb.com/Neocell-Beauty-Infusion-Cranberry-Cocktail-1 … 64-oz-330-g/63655 и ми излязоха странни болезнени пъпки около устата и на брадичката .. дали има нещо общо  newsm78 пъпки по принцип не ми излизат ,също пия и омега 3 , кю 10 , вит. Ц и вит Д  , но за първи път приемам този колаген  Shocked 

И на мен от както пия Колаген започнаха да ми излизат пъпки по брадичката.Смених марката от Neocell на Doctors Best и продължават да ми излизат.По принцип пия достатъчно вода,защото в началото мислех,че е от това.От известно време забелязвам,че са започнали да ми позавяхват и се надявам да изчезнат.Пия Колаген вече от може би 6 месеца.

аз също съм забелязала същата зависимост от същия колаген, излизат пъпки и после има период на подобрение, после пак пъпки, пак подобрение, но докато отминат зачервяванията от пъпките е доста неприятно, незнам на какво се дължи, ако някй би могъл да обясни ще бъда благодарна bouquet

Това ми се наби на очи като го отворих

Other Ingredients
Cranberry juice powder, sweet yara blend (proprietary blend of erythritol and stevia leaf extract), natural non-GMO flavoring, citric acid, malic acid, beet juice powder and guar gum.
Allergy Warning: May contain trace amounts of naturally occurring sulfite residues.

# 326
почти довършвам тази кутия http://eu.iherb.com/Neocell-Beauty-Infusion-Cranberry-Cocktail-1 … 64-oz-330-g/63655 и ми излязоха странни болезнени пъпки около устата и на брадичката .. дали има нещо общо  newsm78 пъпки по принцип не ми излизат ,също пия и омега 3 , кю 10 , вит. Ц и вит Д  , но за първи път приемам този колаген  Shocked  

аз също съм забелязала същата зависимост от същия колаген, излизат пъпки и после има период на подобрение, после пак пъпки, пак подобрение, но докато отминат зачервяванията от пъпките е доста неприятно, незнам на какво се дължи, ако някй би могъл да обясни ще бъда благодарна bouquet

Това ми се наби на очи като го отворих

Other Ingredients
Cranberry juice powder, sweet yara blend (proprietary blend of erythritol and stevia leaf extract), natural non-GMO flavoring, citric acid, malic acid, beet juice powder and guar gum.
Allergy Warning: May contain trace amounts of naturally occurring sulfite residues.

Какво ще рече това предупреждение? newsm78

КОД ЗА ПЪРВА ПОРЪЧКА - BBQ316

# 327
  • Berlin
Предупреждение за алерген - "Може да съдържа следи от естествено срещащи се sulfite остатъци." Sulfite не знам какво е, но едва ли е толкова страшно. Laughing Те са задължени навсякъде да слагат предупреждения за алергените. От скоро и при нас го има това.

Код за отстъпка при първа поръчка - DCN033

# 328
  • София
Къде точно гледате че рибените масла на madre labs имат IFOS сертификат? Защото тук изобщо не фигурират http://www.nutrasource.ca/ifos/default.aspx  Thinking
Не всички РМ, предлагани от Мadre labs - само тези трите:

Description
... % EPA/DHA
Pharmaceutical-Grade
Preferred Triglyceride Form
German Processed Fish Oil Concentrate¹ - IFOS Certified with 5 Star Rating
Fish Gelatin Softgels

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 329
Здравейте, имам два въпроса, очаквам тези дни първата си доставка Maxi hair, но не знам каква доза е препоръчителна. И другият въпрос, как да разбера дали е дошла, къде съобащават като е отишла в пощата...извинете ме за глупавия въпрос   newsm78 Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт