iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 70-та тема

• 49 387
  • 726
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Да, до 16.12 - сряда, 20.00 часа наше време  Peace

# 346
  • Пловдив
почти довършвам тази кутия http://eu.iherb.com/Neocell-Beauty-Infusion-Cranberry-Cocktail-1 … 64-oz-330-g/63655 и ми излязоха странни болезнени пъпки около устата и на брадичката .. дали има нещо общо  newsm78 пъпки по принцип не ми излизат ,също пия и омега 3 , кю 10 , вит. Ц и вит Д  , но за първи път приемам този колаген  Shocked  

И на мен от както пия Колаген започнаха да ми излизат пъпки по брадичката.Смених марката от Neocell на Doctors Best и продължават да ми излизат.По принцип пия достатъчно вода,защото в началото мислех,че е от това.От известно време забелязвам,че са започнали да ми позавяхват и се надявам да изчезнат.Пия Колаген вече от може би 6 месеца.

аз също съм забелязала същата зависимост от същия колаген, излизат пъпки и после има период на подобрение, после пак пъпки, пак подобрение, но докато отминат зачервяванията от пъпките е доста неприятно, незнам на какво се дължи, ако някй би могъл да обясни ще бъда благодарна

КОД ЗА ПЪРВА ПОРЪЧКА - BBQ316 bouquet

И аз се питам това.Не трябва ли  колагена да действа благоприятно на кожата?Аз започнах да го пия преди 6 месеца,защото навърших 41 и реших,че ми е време да приемам и нещо допълнително за кожа.До преди да започна да го пия лицето ми беше много чисто,без пъпки.Сега имам доста по брадичката,което ме дразни страшно много.Но нали съм упорита продължавам да го пия с надеждата,че в определен момент ще спрат да ми излизат.Нека някой,който го пие от по-продължително време да сподели опит.Ще съм му благодарна!

# 347
  • Пловдив
Има ли розова вода или тоник за почистване,на достъпна цена,за смесена към мазна кожа Thinking

# 348
  • София
Има ли розова вода или тоник за почистване,на достъпна цена,за смесена към мазна кожа Thinking
Разгледай това:
http://www.iherb.com/Heritage-Products-Rosewater-Rose-Petals-8-fl-oz-240-ml/6481
от продуктите на Едгар Кейси

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 349
  • София
Здравейте!
Издам да ползвам код KJB032, който е за 5/10$ отстъпка и поръчката ми е 42$ и трябва да имам отстъпка от 10$, защото е над 40$, но ми отчислява само 5$. Може ли да ми кажете къде бъркам?

# 350
  • София
Здравейте!
Издам да ползвам код KJB032, който е за 5/10$ отстъпка и поръчката ми е 42$ и трябва да имам отстъпка от 10$, защото е над 40$, но ми отчислява само 5$. Може ли да ми кажете къде бъркам?
Всички кодове дават една и съща отстъпка и това е 5$  Peace

Даваха 10$ - над 40$ поръчка - преди, вече не е така

# 351
  • София
Много благодаря за бързия отговор!

# 352
  • София
Много благодаря за бързия отговор!

При поръчка  до   40$ получавате:    5$ отстъпка
При поръчка над  40$ получавате:  5$ + 5% отстъпка

Но, 40$ да останат след приспадане на отстъпката  ЦЪК

# 353
  • В реалността
Моля за мнение за тези продукти.
Предвид, че първия в момента не е наличен, струва ли си да изчакам за него, тъй като ми трябва нещо много хидратиращо и да допълва действието на колагена на прах на Neocel.
http://www.iherb.com/Neocell-Collagen-C-Liposome-Serum-1-fl-oz-30-ml/16298
и
http://www.iherb.com/White-Egret-Personal-Care-Hyaluronic-Acid-D … fl-oz-59-ml/39548

# 354
Здравейте, искам да ви попитам възможно ли и да се включа към някого с една поръчка на бебешки капки за колики. Понеже не ми е известно как се пуска поръчка и как става плащането после. Ще си платя всичко небходимо, дори и предварително. Ако някой пуска поръчка и има желанието да ме включи, ще пратя и линка на капките. Благодаря предварително.

# 355
  • София
   DAILY DEAL:  Дневна промоция
валидна до  15 .12  -  20.00 часа наше време

Sierra Bees, Organic Lip Balms,
Tamanu & Tea Tree, 8 Pack, .15 oz (4.25 g) Each

$1.00
Балсам за устни с масло от Таману и Чаено дърво, 8 броя

# 356
Моля за мнение за тези продукти.
Предвид, че първия в момента не е наличен, струва ли си да изчакам за него, тъй като ми трябва нещо много хидратиращо и да допълва действието на колагена на прах на Neocel.
http://www.iherb.com/Neocell-Collagen-C-Liposome-Serum-1-fl-oz-30-ml/16298
и
http://www.iherb.com/White-Egret-Personal-Care-Hyaluronic-Acid-D … fl-oz-59-ml/39548

Аз ползвам първия серум, посочен от теб, но след него трябва да се слага крем, защото кожата ми стои много опъната (въпреки, че съм със смесена към мазна кожа ми стои сух). Иначе действително стяга и изглажда кожата. Харесва ми като продукт.

# 357
Denis, не мога да намеря къде беше писала как се пие хил. киселина -  на гладно или с храна. Пия коластра на гладно, хил. киселина с храна, омега 3 6 9 с храна и колаген с витамин С вечер преди лягане ( не е точно на гладно). Вит. С май се приемаше с храна, в такъв случай да го пия ли през деня с храна, а вечер само колагена? Благодаря ти предварително!

От известно време започнаха да ми излизат синини по краката, какво мога да приемам за тях?

Последна редакция: вт, 15 дек 2015, 08:29 от една_мама

# 358
  • София
Denis, не мога да намеря къде беше писала как се пие хил. киселина -  на гладно или с храна. Пия коластра на гладно, хил. киселина с храна, омега 3 6 9 с храна и колаген с витамин С вечер преди лягане ( не е точно на гладно). Вит. С май се приемаше с храна, в такъв случай да го пия ли през деня с храна, а вечер само колагена? Благодаря ти предварително!
Коластра - на гладно
ХК - на гладно / сутрин и вечер/, може на един прием с Коластрата + вит.С / той се пие след хранене, но аз установих, че когато го пия с Коластра /+ протеин/ много добре ми се отразява на лицето - така, че пробвай и ти, забелязах ефект след 10-на дни прием, а това беше единственото по-различно. Целта ми е да приемам поне 500мг вит. С, но моя е насипен и май пия и повече.
Много е важно да пиеш много вода. След като го изпия - пия поне още 1-2 ч. вода.
или приемай на един прием: Коластра+Колаген+вит.С+ ХК / сутрин или вечер на гладно/
ХК се приема сутрин и вечер, защото има кратък полуживот /часове/
Омега 3,6 и 9 - след хранене

# 359
Момичета , колко време ви се бавят доставките  newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт