iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 70-та тема

• 49 358
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
След много отлагане най-накрая днес и аз направих първата си поръчка  Laughing Сега остава да чакам и да се надявам, че ще остана доволна от продуктите  

Код  за отстъпка при Първа поръчка:   SNF130

# 436
denis., благодаря! bouquet

# 437
Здравейте! На 26.11. направих първа поръчка, която все още не е пристигнала, и избрах най-евтиният вариант за доставка. Виждам, че има номер за проследяване, но не мога да открия как да го направя.

# 438
  • София
Здравейте! На 26.11. направих първа поръчка, която все още не е пристигнала, и избрах най-евтиният вариант за доставка. Виждам, че има номер за проследяване, но не мога да открия как да го направя.
Пратките нямат проследяващ номер.
Понякога, пратките се бавят, така че не се притеснявай.
Когато мине повече от един месец - провери в Пощата и на Митницата.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:      YUL919

# 439

Тези за дечица над 4 годинки да ли са подходящи?

# 440

http://eu.iherb.com/MegaFood-Acute-Defense-To-Go-with-Black-Elde … -2-6-g-Each/65393   Възхитена съм от този препарат!  за трети път се убедих снощи в ефективността му. Бях започнала следобяд да кихам, да ми сълзят очите, хрема, ухо да не пробожда... взех едно пакетче и всичко приключи след един час. Понеже е възгорчиво, му слагам една лъжица сироп от агаве ( това имам, иначе може и с мед да се подслади). Препоръчвам го !

# 441
Да ви питам - поръчах за първи път и на мейла получих линк (уникален уж), който да се дава на приятели за позлване на взаимни отстъпки. Не разбрах как работи това - мислех, че ще получа код, който да предоставям. Код не съм получила

# 442
  • Стара Загора
tsvetunka, в този линк ти се съдържа и кода- последните три главни букви и цифри, след rcode=, а можеш да го видиш и като си влезеш в профила и от там в страницата с награди (Rewards).

Код за отстъпка при първа поръчка ZMG769

# 443

http://eu.iherb.com/MegaFood-Acute-Defense-To-Go-with-Black-Elde … -2-6-g-Each/65393   Възхитена съм от този препарат!  за трети път се убедих снощи в ефективността му. Бях започнала следобяд да кихам, да ми сълзят очите, хрема, ухо да не пробожда... взех едно пакетче и всичко приключи след един час. Понеже е възгорчиво, му слагам една лъжица сироп от агаве ( това имам, иначе може и с мед да се подслади). Препоръчвам го !

от колко прахчета горе долу се оправяш? да си направя сметка дали ще ми е изгодно   Peace

Код за отстъпка при първа поръчка от iherb.com - SDB331

# 444
  • София
monda
Аз също съм много доволна от прахчетата MegaFood, Acute Defense To Go!   Peace

Bradley Cooper
Според мен са изгодни, защото при една по-лека настинка се оправяш с 3 до 5 броя. Peace
След като ги пробвахме, поръчах още
Много е важно обаче, приема да започни при първи симптоми

# 445
denis. благодаря, ще ги пробвам
вече 3 сезона разчитаме зимата на Zinc-а на Natures Way, а сега поръчах и EpiCor за първи път, да видим как ще е  Simple Smile

# 446
tsvetunka, в този линк ти се съдържа и кода- последните три главни букви и цифри, след rcode=, а можеш да го видиш и като си влезеш в профила и от там в страницата с награди (Rewards).

Код за отстъпка при първа поръчка ZMG769

Много благодаря. Кодът не се вижда от линка, но като влезнах, го намерих. Ето гооооо

Код за отстъпки при първа поръчка - WML177

# 447
Да се отчета, че получих пратка от 4.11. Известието беше с печат от 19.12, но едва днес го получих и си я взех. Тъкмо се бях притеснила, че няма да пристигне и смятах да пиша на Iherb. Laughing

# 448
  • Варна
Някой поръчвал ли е дъвки от сайта  newsm78

# 449
  • София
Някой поръчвал ли е дъвки от сайта  newsm78
Да и ето предложения:
http://www.iherb.com/Xlear-Inc-Xclear-Spry-Chewing-Gum-Peppermin … -Count-108-g/5314
http://www.iherb.com/B-Fresh-Inc-Breath-Freshening-Gum-Cool-Spea … -100-Pieces/16661
предлагат се и други аромати  Peace

Общи условия

Активация на акаунт