Into The Badlands

• 27 154
  • 235
  •   1
Отговори
# 90
  • МАРС
Промото за следващия епизод, хареса ми изражението на Вдовицата накрая.
Между другото, тя беше платила да й доведат Ем Кей в първи сезон.

# 91
Тези в бяло пък откъде се взеха?

# 92
Into the Badlands си е пост-апокалиптика, това е бъдещето. Азра според мен ще се окаже Ню Йорк  Laughing или друг голям град.
Скучнички ми бяха сънищата-видения на Съни.

# 93
  • София
Оф, как мразя такива момиченца-духчета, сега пак трябва да спя на светната лампа. Rolling Eyes

Тоя сезон прекаляват с халюцинациите и сънищата. Бенджи ли, Банджи ли, много свежо попълнение, откъде ми е познат актьорът?

# 94
Баджи  Laughing

Аз съм го гледала в комедията "Пол" - за симпатичното извънземно.

# 95
  • МАРС
Съни в крайна сметка май ще стане барон.
Промото за следващия епизод:

# 96
Информация за трети сезон има ли? В този епизод доста сериозно се притесних за Вейл.

# 97
  • МАРС
Има, още отсега е продлъжен за трети сезон, при това уж щял да бъде не 10 епизода, а 16.
И освен това, няма да го чакаме две години, а е обявен за 2018.

# 98
  • София
Е, най-накрая добри новини. Защото сериала има много по-голям потенциал, а те бързат и наблягат повече на сценографията и битките, а самите герои не ги развиват чак така добре.
16 епизода си е друго вече. Simple Smile

Снощи гледах по AMC. Уф, притесних се много за Вейл, но в момента в който бившата на Куин разбра, че Съни идва бях сигурен, че доприпка да му каже и да спаси Вейл, защото последната загатна, че повече няма да се видят и тя разбра, че се гласи да го убие, а с това и себе си. Simple Smile

Едно нещо малко не ми харесва и това, че е много бързо си вярват и минават от една страна на друга. Днес си с единия, утре с другия и само защото някой каже/обещае нещо ей така във въздуха. Малко като на шега, трябва да е много по-задълбочено и многопластово, защото нивото пада и самия сериал леко олеква.

# 99
  • BG
Аз не виждам в промото нещо, което да подсказва, че Съни ще стане барон. И този епизод беше доста динамичен, много съм доволна от сезона. Да ме подсетите какво стана в първи сезон Joy Съни беше регент , обаче как се развиха нещата между него и Куин, кой какво направи, честно нищо не помня от техните взаимоотношения и въобще от финала на сезона.
Вдовицата си е кофти човек, уж привидно помага на избягалите брънки, а всъщност чрез тях набира сила за отпор на другите барони. Но те всички барони и баронеси като гледам са един дол дренки, така че няма какво да и се възмущавам, само дъщеря и май е по-свястна. Тя Тилда  нали се целуваше с една от пеперудите, сега пък се зарадва на Ем Кей, ще каже човек, че е влюбена в него.

# 100
  • София
Знаех си аз, че вдовицата е бълхата.
Обаче ми става все по противна, от епизод на епизод.
Скрит текст:
Дано Тилда да е жива.

Какво ли ще има в таз Азра се питам аз, дано да си струва. Все едно търсят обетованата земя...  Grinning

# 101
И по-рано споменах - хващам се на бас, че няма да има нищо добро. Но каквото и да е - ще е силно футуристично (в пълен контраст с фентъзи тоновете, които преобладават в сериала) и много зловещо.  Simple Smile

# 102
  • BG
10 еп. се оказва финален. Защо така, нали щяха да са 16 епизодите? Разочарована съм, имайки предвид, че не се случи кой знае какво мащабно в този сезон, макар че беше динамичен, както и да е, тегля го.

# 103
Да, финален е за съжаление. Не завърши епизода както ми се искаше.

# 104
  • МАРС
Дяволо, за трети сезон казват, че ще са 16 епизодите, първите два сезона са си по десет епизода.
Само на мен ли ми стана по-тъжно за Куин, отколкото за Вейл?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт